Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

https://skinsmart.hu/a-game-20.html

4 Likes

Kíváncsi leszek majd a véleményekre. Mondjuk még a peptides szérumot se vettem meg, pedig jókat olvastam róla, csak drága… Tretinoinom is van itthon, azt elhasznalom először, utana esetleg kiprobalom ezt az új G&G retinalt.

1 Likes

A peptide szérum szuper, jó a formula és nagyon szépen hidratál is, reggel használtam. Most dobtam ki. Ezeket a pipettás cuccokat öntöm magamra, kb. 3 hét és elfogy.
Retinoid féle mellé szerintem felesleges, de helyettesítő terméknek nem rossz.

3 Likes

Nálam is nagyon gyorsan fogy, de tény, hogy nyakra/dekoltázsra is jut belőle. Nekem nagyon bejött. Eddig másfelet fogyasztottam el, és most rendeltem belőle újakat, hogy legyen tartalék.

3 Likes

Vajon mi lesz az?

2 Likes

A tégely és a szájforma alapján valami tégelyes multifunkciós ajak/pirosító termékre gondolnék. De lehet csak reménykedek, mert a rúzsait elég gyakran használja pirosítóként. :upside_down_face:

3 Likes

Kommentekben sokan ajakpalettára tippelnek, én is simán el tudom képzelni

Na, kiderült, mi lesz: refillable lipstick, 8 árnyalattal és új formulával

Ezt hol láttad? Kíváncsi vagyok a színekre, remélem nem nude lesz :see_no_evil:

1 Likes

Mi a véleményetek az új Huda kollekcióról?

Nekem ez a paletta sokkal jobban tetszik, mint az ND I need a nude. Nagyon tetszik a színvilág, imádom az ezüstöt és úgy egészében jól kihasználhatónak tűnik.

Ugyanakkor kissé egyhangúnak találom. Például a 3 féle ezüst helyett simán kerülhettek volna bele más fényes színek is. A vöröses barnákat sem értem annyira, bár megszokhattam volna, hogy Hudánál minden barna inkább mályvás, rózsaszínes irányba megy.

Nagyon hezitálok, mert egyébként gyönyörű és az első palettája a Rose Quartz óta, amire felkaptam a fejem. Talán majd egy akcióban beszerzem.
A kollekció többi része annyira nem fogott meg (és ismét kapunk egy petri csésze inspirálta pirosítót :smiley:, arról képet most nem tettem be)

6 Likes

Nagyon szép ez a paletta, magamat ismerve biztosan beszerzem majd, azt hiszem idénre még ezt az 1 vásárlást engedélyezem meg magamnak. (remélem be is tartom :smiley: )
A kollekció többi része engem sem fogott meg.

1 Likes

Hát én is úgy érzem, hogy be fogom adni a derekam. Megvárom míg kapható lesz a Douglasban (Én sem terveztem már nagy beszerzést idén 🫣, de ez igazán ünnepi lenne)

1 Likes

Emerald hírlevélben jött, de még csak ennyi info, a színekről még nem írtak semmit. De szerintem azt is megrebesgetik lassan a következő napokban. Tok ilyen lesz:

3 Likes

Szuper!!! Kösziiiiii! Milyen kis bumszli.
Nagyon szimpatizálok ezzel a fenntarthatósággal, én Párizsban vettem most újratölthető rúzst, annyira tetszik ez a koncepció.

8 Likes

Nekem is nagyon tetszik az újratölthetőség (főleg hogy a drágább rúzsok esetében a tok a drágaság fő oka). Viszont nem értem pontosan mi ebben az innováció. Több markának is van hasonló rúzsa.

1 Likes

Szerintem ő a barnább hölgyeket célozta meg ezzel a palettával, világos bőrön nem olyan varázslatosak ezek a színek, ill. túl erősek. A 3 karból egyik se igazán világos, de a legvilágosabbon már ordítanak a barnák.

1 Likes

Innováció nincs, én csak annak örülök, hogy Lisa is magának érzi ezt az elvet.
Most egy olyan highlighterem fog érkezni nekem is, aminek kvázi nincs tokja, beteszem egy korábbiba, de tok nélkül is használható a papírban, amiben érkezik.
Lisának ez a szempalettája is szimpatikus abban az értelemben, hogy van összeállított palettája, de vannak külön pan-ek is, ha nem tetszik egy szín benne. Illetve a külön színek egy olcsó mágneses tokba is betehetők.

3 Likes

A hírlevelében elég hosszan ír arról mennyire egyedi és különleges az új termék. Ezért csodálkoztam. De abszolút Lisa rajongó vagyok, szinte biztos hogy ki fogom próbálni a rúzsát is.

2 Likes

Igeen, a tok formája engem úgy emlékeztet valamelyik másik márka termékére, de egyszerűen nem tudok rájönni melyikre :grinning_face_with_smiling_eyes:

Ez La Bouche Rouge, ugye?? :heart_eyes: :heart_eyes: annyira elegáns az egész design! Milyen maga a rúzs, kipróbáltad már?

@zalla igen, tényleg nagyon bele volt lendülve a marketing szöveg író, azt én is néztem :laughing: de aztán ki tudja, lehet még lesz benne valami csavar?

1 Likes

A La Bouche Rouge valami álom, imádom, egyik kedvenc rúzsom mostanság a Violette FR sima Bissou Balmja és Jelly-je mellett…

5 Likes