Jaj, a Jeffree-k nagyon ötletesek, de kézben tartani elmegy statikus izomfejlesztésnek. De jók a termékei, a cica rúgja meg, elnézzük neki.
Ugyanezt érzem én is.
Én arról a fényes pinkről nem tudom levenni a szemem.
Megértem, hogy jobban érdekel az Alien.
Vicces módon nekem is az meg a matt rózsaszín vonzza a tekintetem. Meg az a világos ezüstös.
Nekem még az a sötét kékes-szürkés szín is tetszik.
Megveszed majd?
20 k
Én?
Mi lesz 20k?
Ezt írtam először, mert azt hittem, a Nabla palettára írod, hogy 20k lesz. De amikor nem fogadta el a rendszer, a hozzászólásomat, akkor rájöttem, hogy mi a 20k.
Igen, szerintem megrendelem majd. Meg sem próbálom magam lebeszélni, imádom az összeset.
Még csak az kéne, hogy 20ezer legyen egy paletta!
Elég volt a 20 k is, minek írjam ki akkor a teljes szót. Bocsi!
Hát én is arra gondoltam, hogy 20ezerért nem biztos, hogy megveszem, de aztán rájöttem, hogy csak félreértem.
@Kokapu mèg nem pròbáltam az ND- t ma majd felrakok 1-2 zöld árnyalatot az ud primerrel ès anèlkül.
Megèrkezett Charlotte Tilbury 4- es arcpalettája a Glowgasm- light a világosabb. 72 eurò , több mint 20000 Ft. Gyönyörű, de annyit nem vagyok hajlandò adni èrte. Egyedül a hourglass 6- os palettája került ennyibe de 20 %- os Douglas kedvezmènnyel megvettem vègül.
https://www.charlottetilbury.com/ie/product/glowgasm-face-palette-lightgasm
Mai Müller szombati portyázásom (MOM Park) során megint sikerült egy jó kis ecsetet találni, ráadásul a teljes limitált kollekció elérhető volt, mintha előttem pakolták volna ki ezeket az újdonságokat. (Az ára 1395 Ft)
Nagyon sokat javult az essence ecsetek minősége, érdemes rájuk odafigyelni.
A lapos ecset tényleg multifunkcionális, egy újabb ajándék a márkától.
Gyönyörű a CT paletta! Majd teszel fel róla képeket (swatch, paletta, stb.)? Én is nézegettem már Cult Beauty-n, de csak mint szépség, egyébként eszembe sem jutna megvenni. Amennyi highlighterem már van, és amennyit használok, hát nagyon nem érdemes sokat belefeccölnöm. Már így is többet költöttem highlighterre, mint indokolt (mondjuk minden másra is, szóval…). De nagyon szívesen látnék róla képeket.
Én tegnap éjjel csak rendeltem egy mini Hourglass pirositót (egy napig töprengtem rajta, hogy kell-e nekem, miközben mostanában szert tettem néhány gyönyörű pirositóra, de hát győzött a kíváncsiság) a Cult Beautyról, ha már mindenre ingyenes szállítás van. Eddig csak a Veil púder van meg, és azt nagyon szeretem, legszívesebben állandóan azt használnám amióta megvan. Gondoltam, most tesztelek egy pirositót is, aztán ha tetszik, és év vége felé megint lesz 6-os paletta, akkor benevezek egyre.
Fú, a mini pirosító engem is csábít, pedig van egy nagy. Szeretni fogod! Melyik árnyalatot rendelted meg?
A Luminous flush-t .
A diffused heat tetszik még, de több helyen úgy láttam, hogy a Nars Orgasmhoz hasonlítják, egymás alternatívái. Na mármost abból a színből nekem van az olcsó változat, a Sleek Rose gold, a közepes árú The Balm Hot Mama, és maga Nars Orgasm is, szóval úgy döntöttem, ennyi elég lesz.
A Radiant magenta tetszik, de nem azt akartam volna elsőnek, a Mood Exposure pedig szintén tetszik, de azt meg a Milani rózsás pirósítómhoz látom hasonlónak.
A Luminous flush viszont éppen annak az árnyalatnak látom, amiből nekem valamiért nehéz megtalálnom a megfelelőt.
Nagyon szép árnyalat!
Engem még a Huda új matt rúzsai vonzanak, de mindegyik swatchon máshogy néznek ki.
Itt a 3-as triò, alul a luminous flush, felül a mood exposure èn sokszor keverem a 2- T akkor olyan szèp mauve lesz az eredmèny😊
Akkor mégis van hasonló, mert ez a paletta megvan.
Kíváncsi vagyok a különbségre!
uhh ez nekem nagyon bejön…