Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Én még beraktam a kosárba a myth palettát, de 3 perc múlva a fizetésnél már kiírta, hogy el van fogyva :neutral_face: Pedig kíváncsi lettem volna a formulára.

Illetve a myth szájfényre is fájt a fogam, de az is sold out volt pár perc után.

Végül sikerült valamit találnod a paletta helyett? Bevallom, nálam becsúszott egy-két termék, amelyek teljes mértékben impulzus vásárlások voltak :sweat_smile:

1 Likes

Szintén! :grin: Lucent, velvet formulák hétköznapra vagy alkalmakra is tökéletesek, és most még a szájfénnyel is sikerült megbarátkozni. Az új terméktípusra, a Baume meltingre is nagyon kíváncsi vagyok, ránézésre valahol a lip gloss és a lucent között helyezkedik el félúton.

Már él az akció, a Velvetből akartam venni, de azt írta ki, nem szállítják hozzám.

1 Likes

Én most vettem meg a Rainbow Spill-t, az európai oldalon vagy?
Mondjuk a Dance Card-ra fizetés előtt írta, hogy nincs készleten, de ha visszamegyek a terméklapra, ott elérhetőnek tűnik… Nem baj, úgyis túlzás lett volna. :slight_smile:

1 Likes

Ha valaki még rendel, szeretnék beszállni. Nekem csak 1 nem akciós rúzs kellene.

Végre elérhető a Notino-n a NYX Buttermelt pirosító. :slight_smile:
https://www.notino.hu/nyx-professional-makeup/buttermelt-blush-puderes-arcpir/p-16253460/

6 Likes

Igen, én pont a Dance Card-ot akartam megvenni. :frowning:

1 Likes

Értem, akkor vagy a rendszerben van valami gubanc, vagy nem tudom, de nekem a checkout-nál azt írta, hogy nem tudunk továbbmenni, mert a termék nincs készleten.

Most már nekem is azt írja :frowning: Nem lesz Dance Card-om, evvan.

1 Likes

Lányok én még az akciót se látom :sweat_smile: :sob:

Szerk.: gugliból meglett :smiley:

2 Likes

Szerintem eléggé elszámolták magukat, szinte minden elfogyott azonnal. Utánpótlás pedig nem hinném hogy lenne.

@szaldal végül nem vettem semmit, bár a Baume Embracek nagyon érdekelnek. Bízok benne hogy nemsokára lesznek új termékek, és akkor egy nagyobb rendelést tudok leadni.

3 Likes

Ki akarták szórni a dolgokat, ez sikerült is. Bár azért meglepve láttam, hogy a termékek nagy része 20 percen belül el volt fogyva az akció nyitása után, azt hittem, mire a nem emeraldoknak is megnyílik nem lesz már semmi készleten.

A sweet fig nekem is kívánságlistás a baume-ok közül, de most kivásároltam magam egy időre :sweat_smile: ha esetleg teszel vele egy próbát majd, mindenképp számolj be róla! :slightly_smiling_face:

1 Likes

Lehet érdemes nézni majd a következő napokban a piacteret, hátha valaki megvette, de aztán rájött, hogy még sem az ő színe/formulája/elhamarkodta stb.

Igazad van. :slight_smile:

1 Likes

Új Bobbi Brown alapozó:

6 Likes

4 Likes

Hmm, ha “cica” van a nevében, nem kéne valahol legyen benne centella asiatica…?

2 Likes

De ez mixacica :grinning: nem tudom mi a szabályozás ezzel kapcsolatban.
Viszont első összetevő glicerin, ez helyes.
De miért kell parfüm?
Kíváncsi leszek, mikor szoknak le az indokolatlan parfümzésről, főleg érzékeny bőrre ajánlott termékeknél.
Vagy legyen illatos és illatmentes mint a Neutrogena kézkrém.

1 Likes

Ja az más, akkor nem támasztok nagy elvárásokat a beltartalommal szemben. :smiley:
Mondjuk azért a “cica” egy konkrét összetevőt jelöl elvileg. Ha az nincs benne, az szerintem gáz.

A parfümöt én sem értem, tessék olyan cuccost összekutyulni, aminek nincs önmagában pocsék szaga, és akkor meg van oldva, nem kell az illat bele. Főleg egy testápolónál, amiből jó sokat használ az ember: az érzékeny bőrűnek frász, meg nekem is, aki nem szeretném, hogy a parfümömmel keveredjen valami más.

1 Likes

Pont a napokban merült fel bennem ez a CICA kérdés, én is úgy tudtam, hogy a CICA az a centella, mint hatóanyag. Viszont pont a KM-en találtam ezt:

Ezek szerint két jelentése is van :woman_shrugging:

1 Likes