Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

De most komolyan. Ha őszinték akarunk lenni, akkor egy átlag nő, ha nem maximum 1 darab terméke van adott terméktípusból, amit naponta 5-6x ken újra, az életben nem használ el végig egy rúzst.
Legalábbis nem tudom elhasználni, pedig esküszöm megpróbáltam. A miniket el tudom használni, az egy kezelhető mennyiség. És meg merem kockáztatni, hogy sokkal több mindenem lenne, ha mindenből lenne kicsi. Így viszont az is bennem van a normál méreteknél, hogy rám rohad és inkább kihagyom.

7 Likes

Én már csak miniterméket veszek, ha elérhető, nagy helyett. Úton van hozzám egy rendelés a Cult Beauty oldaláról, csupa utazókiszereléssel. 1x leadtam a rendelés felét, de visszament Ausztriából, mert elcsesztek valamit a postán és az elosztóközpontban nem az irányítószámot nézték hanem a házszámot egyben. Most ugyanez jön haza, megspékelve más termékekkel. Itthon vagyok szabin, át tudom venni majd. Elvileg az Expressone hozza. Pirosítók, highlighter, bronzerek.
Amióta hőség van munkába csak a PC színezett fényvédőjét, az Umpalumpa-krémet és valami ajakkencét kentem. Többre se időm se kedvem nem volt reggel.

A Hourglass piacra dobta az új folyékony pirosítóját, képeken jól néz ki.

Vaciláltam, hogy ez legyen vagy a Saie, de utóbbi lesz.

8 Likes

Uh, várom, hogy megmutasd a miniket, kíváncsi vagyok, hogy miket rendeltél.

1 Likes

Westman Atelier, Saie. Utóbbi nincs Ausztriában.

2 Likes

Bizalmatlan vagyok a külföldről rendeléssel, de most felpiszkáltad a csőrömet a minikkel, illetve a Saie és a Westman Atelier-el. :slight_smile:

Általában a futárcégekkel van a baj, nem a weboldalakkal.

1 Likes

Nemcsak új termékek, hanem új üzlet is.

13 Likes

Hű, ez nagyon tetszik! Mindig szerettem volna “saját” rúzsszínt :heart_eyes: Ide el kell zarándokolni!

5 Likes

Szerintem is nagyon jó ötlet.

4 Likes

Nem vagyok rúzsos de ez tetszik , szuper ötletnek tartom :slight_smile:

3 Likes

Én sem vagyok rúzs használó, de ilyen személyre szabást pl. alapozóval nagyon el tudnék képzelni. :blush:

6 Likes

Uhh, igen, alapozóval milyen jó lenne!

4 Likes

Az ötlet szimpatikus,a tulajdonos kevésbé. Meglátjuk :slight_smile:

Úgy irigykedtem a Bite Beauty Lip Labet látogatókra. Most valami hasonló elérhető itthon is. :relaxed:

Kicsit félek, hogy a formula nem lesz a kedvencem (Lisa Eldridge elkényeztet), de kíváncsi lennék, hogy mi a színem.

2 Likes

Lisa Eldridge formulája a kedvenced?

1 Likes

Nekem abszolút. Imádom a Velvet és az Insanely Saturated formuláit. A Lucent nekem nem jött be annyira.

2 Likes

Oh, köszi… Meg is nézem.
Úgy láttam, hogy most lesz 30%-os leárazás a hamarosan megszűnő termékekre, azért azt megvárom, mielőtt gyorsan rendelek tőle.

1 Likes

Ez valahol jó meg rossz hír, kíváncsi vagyok miket szór ki :grin:

Igen. Én is félek ettől. Bár most sok rúzsom, ajakbalzsamom van, de ez mégiscsak Lisa. Egy rúzsom volt tőle, utolsó milligrammjáig elhasználtam, de már nem tudom, melyik volt sajnos, de nagyon szerettem.

Nekem pont a lucent a kedvencem, de a velveteket is nagyon szeretem.

Kíváncsi vagyok mi marad az akcióban, mert mikor én emeraldként beléptem, már elfogyott pl. a myth paletta… :disappointed: