Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Csak nekem újdonság, hogy Allee Douglasban van Bareminerals, illetve Laura Mercier állvány?
:grinning_face_with_smiling_eyes: Látszik, hogy lejöttem a “szerről” (sminkcuccok).

Habár Armani Luminious Silk alapozóval nagyon szemezek. Bareminerals, Laura Mercier, Chanel alapozók, színezett arcravalok is kívánságlistasak, szívesen kiprobalnam őket.

3 Likes

A Bareminerals-ra 25% kedvezmény van online.

2 Likes

Laura Mercier állvány a Westendben is van, pár hónapja meg is csodáltam, hogy ide is eljutottunk. :slight_smile:

1 Likes

Új Natasha Denona paletta

… amit csak azért nem fogok megvenni, mert meleg színek vannak benne. De ha olyan, mint az I need a nude, akkor szuper kis cucc lehet :smiling_face_with_three_hearts:

2 Likes

Nagyon szép, akárcsak az I need a nude is. Arról is jó ideje beszélem le magam és ezzel is így tervezek. Valahogy nem elég izgalmasak nekem.
A Huda Rose Quartz vezet nálam eddig, de azóta Huda se rukkolt elő olyannal, amire felfigyeltem volna.
A pénztárcám örül, én annyira nem, mert szívesen tudnám magaménak ezt a 2 Natashát, de tudom, hogy nem használnám ki.

1 Likes

Az I need a nude napi használatban van nálam, annyira szeretem. Igaz, leginkább a mattokat használom.
Egy időben nézegettem a Hudát, de aztán mégsem vettem meg. Szerintem egy életre elég palettám van. :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Likes

A két szélsőt vinném, csak előbb nyerni kéne a lottón… a termék se olcsó, de a szállítás rettenet drága

Nem ártana, de tulajdonképpen nem muszáj.
Ha azt akarod jelezni, hogy ázsiai gázló van a termékben, akkor az összetevők között azt centella asiatica-ként kell feltüntetni, a reklámszövegben meg ahogy akarod. Lehet az tigrisfű (tigergrass) is :smiley: (tigris ellen tigrisfű! :tiger: :herb:)
A “cica” így meg kb becenév, mert nincs levédetve és nem is lehet így önmagában levédetni szerintem európában - mert akár jelenthet kismacskát is.

3 Likes

Pirosító lesz? :heart_eyes:

6 Likes

A folyékony szemhéjfestékek vannak ilyen házban. De nagyon menő lenne egy folyékony pirosító :heart_eyes:

4 Likes

Igen tudom, csak reménykedek, mert én imádtam a pirosítóját :heart_eyes:

1 Likes

Nagyon bánom, hogy anno nem próbáltam ki. Szerintem most nagyon népszerűek a folyékony pirosítók, szóval jó döntés lenne ezzel kijönni.

1 Likes

Ha minden sminkcuccomat elhasználtam (sohanapján), akkor csak Lisa E. cuccokat fogok venni (bankrablás után).

9 Likes

Nem az. :pensive:

Most az a kérdés, hogy szemhéjalap lesz, vagy szemfesték? Nekem színes szemhéjalapnak tűnik, mindenképp KELL!

1 Likes

Nem tudom volt e már, új Hourglass paletták. Csodásak!
Egyszer volt egy ilyen palettám, amit itt KM-en használtan vettem, még pici bronzer és pirosító van benne, többi terméket elhasználtam belőle, egyszerűen imádat volt! Most is megvenném, amennyiben egyedül lennék, de a közös jövőnk építésén dolgozunk a Párommal, és az sokkal fontosabb.
HOURGLASS AMBIENT LIGHTING EDIT UNLOCKED HOLIDAY PALETTES 2024 ARE AVAILABLE NOW!! SHOP OR DROP?! (youtube.com)

5 Likes

Új (legalábbis nekem új) Huda alapozó és primer.

Tania-nál láttam és nagyon meghozta a kedvem, de akkor igyekeznem kell valamennyire elhasználni a készletem, mert bőven van mit kennem.

HUDA BEAUTY EASY BLUR FOUNDATION+PRIMER: Full day wear test

1 Likes

Jaj de kár :frowning:

Matt szemhéj krém, ami a leírás alapján alapnak is tökéletes.

Hát nekem ez nagyon meh kategória :roll_eyes:
pirosítótakarokmárvégre :smiley:

1 Likes