Ez így van, de a Paula’s Choice-nál a formulázást és a termék komplexitást kell megfizetni.
Elméletileg az 1% retinol termék ér annyit, mint a tretinoin és nagy valószínűséggel érzékeny bőrre is működik.
Én az full érzékeny rozis bőrömre nem mernék tretinoint kenni, de akinek bírja a bőre az szerencse fia vagy lánya.
Ez a Clinical termékcsalád szuper, magas hatóanyag tartalommal, de drága az tény.
De mi nem? Valamelyik nap megnéztem a Caroline Hirons árakat, az mèg drágább.
Csak akcióban szoktam vásárolni + jár ingyen termék, a múltkor a Cultbeautyn félárra sikerült kihozni a rendelést, az itthonihoz képest. Mondjuk, ott az összes csillag kedvező együttállására volt szükség.
Igazad van. Pláne nem drága, ha jól működik és az ember lánya nem vásárol össze mindenfélét, ami rám pont jellemző , hanem inkább pár termékre költi, ami drágább, de kiadósabb és/vagy hatékonyabb.
Nem tudom ez a formula volt-e vagy régebbi, volt 2 minim Paulának az 1%-os retinoljából és tényleg szuper volt.
Azt a kevés terméket amit kipróbáltam PC-től tényleg csodás volt, de nekem megfizethetetlen az ára jelenleg. Szerintem nála már a nevet is meg kell, akárcsak a többi márkáét, akiket írtál. Juj persze, a te bőrödre semmiképp se szabad tretit kenni Barátnőmnek ilyen brutális érzékeny és glicerin allergiája van, sokáig ő is PC-t használt a szalicilsavas termékük konkrétan megégette a bőrét. Nagyon nehéz lehet ilyen érzékeny bőrrel, tudom, hogy szerencsés vagyok a vaddisznó bőrömmel. Azért az 1% tretit én is csak 4 naponta kenem, mert bomlok.
Igen, drága, de rajtam meg olyan tárazási meg minden újdonságot megvenni akaró mánia uralkodott el az utóbbi években, hogy így kevesebbet költök, mert nincs annyi inger.
Hát akkor ez egyszerre jó és hasznos választás
Megint egy highend csomagolás utánzat: a folyékony highlighter tubusa asszem volt Elizabeth Ardennél és máshol is, csak nem emlékszem melyik márkánál.
Ezt az egyet megvenném, de néztem videókat róla és háát… szóval nem fogok vasárolni.
Én már megrendeltem múltkor ami érdekelt a hello Kitty tükörrel, az éjszakai ajak ápolót hoztam el meg azt a mattito követ (azt sem tudom micsoda). Alapvetően szeretem a limitált kiadásokat de valahogy most nagyon gyakran jönnek újak, a Catrice állványon még a generation joy volt kitéve, a Müllerben már valami pool side kollekciót láttam pedig 1 hete még azt a hűsítő ajak ápolót kerestük a nem tudom milyen kiadasbol 🤦
A mattító talán valami agyigizéből vagy szilika-alapú lehet Nézegettem én is, de lapos mattító papírt szívesebben hurcolok
Amúgy cuki és ha jól látom 2 golyója van. Gazdaságos lesz
Mozognak benne a virágok (lehet 2 hét múlva már ez a kollekció lesz a dmben 🤷)
De cuki! Gyerekkoromból kimaradtak ezek az átlátszó valamiben mozgó, úszó csillogó vagy cukcsi dolgok és most 48 éves fejjel minden ilyet megvennék
Nekem is kimaradtak, úgyhogy most bepótolom Az essence-re lehet számítani cuki csomagolás tekintetében
Aranyos tubusa van
Volt a Lorealnak valami LUMI vonala, korrektor, szemöldökcucc, azt hiszem, atyám, de szerettem.
A MAC kijött ezzel az új MaCximal vonalú rúzsával. Sajnos elcsábultam kb 2 hónapja és vettem egy Twig Twistet kuponnal. Mit mondjak, imádom. Nos, most az N betűs webáruházban felfedeztem, hogy ennek a vonalnak van minije is A szortiment nem az igazi, de bíztató, hogy van kis méret. Mindig az után sírok mindenhol
Én is.
Szerintem alapvetően kevés holmim van, de esküszöm, jobban meglennék minikkel.
Az új Armani bronzer pl. akkora, hogy kerülgetem a fürdőben. Van két mini Armani rúzsom, egyszerűen imádom őket, és olyan cukik.