Nem igazán vizsgáltam meg őket, ugyanis nem akartam semmiképp sem elcsábulni.
Kint a DM forgalmazza már, gondolom lesz otthon is.
Oh most látom, hogy írtál, bocsi. Színházban voltunk, úgyhogy erről most lemaradtam. De akkor benézek majd a Müllerbe, köszi
De jó, veled örülök
Nagyon szívesen!
Neked is a lila kellett?
A lila és a sárga
Lassan minden hónapban új márka indul.
A csomagolás tetszetős, de semmi újdonság, gondolom, lehet már venni kész receptúrát is, aztán mehet a DM polcra.
Ez még megjelenésre is gyanúsan hasonlít a Pem Delian, Paleanra… Ugyanaz az anyacég?
Más Kft, vecsési cím. Ha van itt detektív, majd kiderül.
Ez az egyencsomagolás a Pem Deliannak sem jött be, ők is színesítik.
T.B.G.Magyarország Kft., korábbi nevén Képes Higiénia Kft. (a honlap nem töltött be), tisztítószerek gyártásával, forgalmazásával foglalkoztak, de már a bőrápolás a fő tevékenységük. 2003-ban alapították, a 2022-es árbevétel még impozáns volt, de a 2023-as beszámoló még nincs közzétéve.
Egyébként minek?! Üzleti szempont sem értem, hogy miért gondolják, hogy egy erősen telített piacon mi szükség egy x+1-edik márkára, ugyabba a szegmensbe pozícionálva? A Rossmannban folyamatosan látom, hogy a féléve még újként bekerült márkákat, 50-75% leárazással árusítják ki…
A bemutatkozásban kicsit magasabbra pozícionálták magukat, mint a normál dm-rossmannban megtalálható márkák. Épp ezért állok értetlenül a dolog előtt. Ha hatóanyag-specifikus és letisztult (őket idéztem) akkor nem kell drágának lennie. Persze, lehet extrázni, új formulákkal kísérletezni, de azt már a nagyok megtették előttük külföldön (Medik8, Caroline Hirons).
Vagy szerintetek van igény ilyesmire a hazai piacon?
Szerintem nem csak a hazai hanem az egész piac telített de úgy mindennel. Egyre- másra jönnek ki az új hajápolási, smink és kozmetikum márkák, parfümházak.
Ez követhetetlen és szerintem nincs is szükség ennyi termékre főleg nem olyanokra amikből màr van a piacon.
Engem érdekel a dolog, követem a trendeket, de őszintén elképzelni sem tudom, hogy egy teljesen átlag vásárlót aki használ összesen 3 terméket, hogy tudnak megszólítani ezek az újdonságok? El sem jut hozzájuk, meg most nem fog leállni guberálni hogy ahaaaaaa fermentált acai bogyó van benne nem pedig acai olaj mint amit négy éve már kihozott a Fancy Mancy márka 1200 Ft- al olcsóbban.
Nekem is rejtély , de a Nikinausz akarom mondani a kozmetika vonaton nincs megállás ugyanúgy fognak ömleni a márkák aztán becsődölni.
Lehet hogy tiktokon piackutattak… de nézd úgy, hogy a bőrápolás most nagyon jól menő piac, mindenki akar belőle egy szeletet. Amúgy még ha white label gyártás is, az összetevőlisták annyira nem tűnnek rossznak.
Pár essence x Hello Kitty trendkiadás (Discover the Hello Kitty Trend Edition online I essence Shop) elérhető Notinon https://www.notino.hu/essence/hello-kitty-puderes-arcpir/ ( Müllerben már csak hűlt helyét találtam de persze lehet hogy még van olyan ahol maradt belőle, de én inkább biztosra mentem)
Kár, hogy olyan kiba drága! Amúgy
Vajon hányan nézik majd be, hogy mindnek lila a csomagolása?
Áh, én már most benéztem
Megnéztem, hogy ez a Pro Retibizé vs tretinoin az erősebb, megnyugodtam, az utóbbi. Az még olcsóbb is