Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Húha, várom, újdonság.
Ma megrendeltem a Calm spf-et, majdnem egy hétig gondolkoztam, hogy mennyire vásároljak be, de győzött a józan eszem. :slightly_smiling_face:

Screenshot_20240513_213441_Instagram

2 Likes

Sziasztok!
Nem tudtok esetleg egy essence Chilly Vanilla alternatívát? Én azt úgy szeretem, de csak egyet rendeltem belőle, és már nem árulják :frowning:

Müllerben sincs? :open_mouth:
Kitépem a hajam, komolyan. Nekem is csak egy darabom van, valahonnan még kellene szereznem egyet tartalékba, az még kb. a lejárati időn belül lesz.

Az Essence-nek ez már a második nagyon klassz szemalávalója (bocs :smiley: ), ami limitált. :neutral_face: Korábban volt egy korrektor, ami még ennél is szuperebb volt, persze nem lett belőle állandó termék… Bosszantó!

Mit gondoltok, indítsunk petíciót hogy legyen állandó?

3 Likes

És egy szempillaspiráljuk is limitált volt, azóta se találtam olyan jót…

2 Likes

Az új Wayne Goss ecseteket várja valaki?

Screenshot_20240523_195032_Instagram

6 Likes

Screenshot_20240611_190455_Instagram

5 Likes

Jajajajnekem:
Screenshot_20240611-202456_Samsung Internet

4 Likes

Honnan lehet mostanában Rare beautyt rendelni?

A francia Sephoráról.

1 Likes

Sziasztok, van valakinek ötlete, hogy az új Catrice kollekció (Summer Obsessed) hol elérhető? Engem az ajakolajok érdekelnének nagyon.
A Müllerben láttam csak állvànyt, de persze már le volt rabolva.

https://www.catrice.eu/en-de/limited-editions

A Bronzing cushion stick tök olyan, mint az Estée Lauder egy régebbi alapozójának a csomagolása. Ez: https://kremmania.hu/kremek/estee-lauder-double-wear-nude-cushion-stick-radiant-makeup
Én még a Generation Joy-t se láttam :grimacing:, illetve a Summer Obsessedből valamit az Árkád Müllerben. Tudom, nem segítettem, bocsi!

1 Likes

Hoppácska. Ez egy kicsit fényesebb terméknek tűnik az első képek alapján.
Az ilyen termékekkel az a bajom, hogy pokoli tempóban fogynak.

image

4 Likes

@Ralynna az Árkád Bp Müllerben van. Ha fél óránbelül írsz, akkor tudok hozni neked :smiley:

Ezt láttátok már?
1000027169

8 Likes

De kár, hogy nincs ásványi fényvédő a sorozatban.

2 Likes

Uh, nos azt hiszem, mennen kell egy DM-kört hamarosan.

1 Likes

Ezek kémiai fényvédők?

1 Likes