Húha, várom, újdonság.
Ma megrendeltem a Calm spf-et, majdnem egy hétig gondolkoztam, hogy mennyire vásároljak be, de győzött a józan eszem.
Sziasztok!
Nem tudtok esetleg egy essence Chilly Vanilla alternatívát? Én azt úgy szeretem, de csak egyet rendeltem belőle, és már nem árulják
Müllerben sincs?
Kitépem a hajam, komolyan. Nekem is csak egy darabom van, valahonnan még kellene szereznem egyet tartalékba, az még kb. a lejárati időn belül lesz.
Az Essence-nek ez már a második nagyon klassz szemalávalója (bocs ), ami limitált.
Korábban volt egy korrektor, ami még ennél is szuperebb volt, persze nem lett belőle állandó termék… Bosszantó!
Mit gondoltok, indítsunk petíciót hogy legyen állandó?
És egy szempillaspiráljuk is limitált volt, azóta se találtam olyan jót…
Az új Wayne Goss ecseteket várja valaki?
Jajajajnekem:
Honnan lehet mostanában Rare beautyt rendelni?
A francia Sephoráról.
Sziasztok, van valakinek ötlete, hogy az új Catrice kollekció (Summer Obsessed) hol elérhető? Engem az ajakolajok érdekelnének nagyon.
A Müllerben láttam csak állvànyt, de persze már le volt rabolva.
A Bronzing cushion stick tök olyan, mint az Estée Lauder egy régebbi alapozójának a csomagolása. Ez: https://kremmania.hu/kremek/estee-lauder-double-wear-nude-cushion-stick-radiant-makeup
Én még a Generation Joy-t se láttam , illetve a Summer Obsessedből valamit az Árkád Müllerben. Tudom, nem segítettem, bocsi!
Hoppácska. Ez egy kicsit fényesebb terméknek tűnik az első képek alapján.
Az ilyen termékekkel az a bajom, hogy pokoli tempóban fogynak.
Ezt láttátok már?
De kár, hogy nincs ásványi fényvédő a sorozatban.
Uh, nos azt hiszem, mennen kell egy DM-kört hamarosan.
Ezek kémiai fényvédők?