Felismertem a karjáról a kis Daniel-t
Remélhetőleg jó szokása szerint gyorsan videót is készít hozzá.
Menthetetlen a helyzetem/ünk, úgy érzem.
Hogyan tudnak ilyen csodás színeket kitalálni?! Ez még az én szívemet is megdobogtatta. Valahogy rá kellene vennem magam, hogy használjak erősebb színeket is (mint itt a türkizkék vagy a pink), és akkor megnyílna a paletta-kánaán (Jó lenne az nekem?? )
A pénztárcádnak semmiképp. A környezetednek és első helyen magadnak biztosan.
Néztétek az egyes színek elnevezését? Addiction, Mea Culpa, Hipersensual, Creation Crown - pszichés támadás alatt vagyunk tartva, azt hiszem!
A Nabla az én lelkemet is felvidította!
(Hétfőn egy négyórás szájsebészeti műtétem volt, most itthon pihenek, ez a paletta a maga szépségével egy kicsit segíti a felépülésemet is.
És az sem baj, ha ezt a Nablások is olvassák )
Visszavonom a korábbi véleményem, a swatchok alapján sokkal sötétebbek az árnyalatok, mint gondoltam. A végén még megveszem az első Nabla palettámat
Üdvözölhetünk a csapatban???
Ha megtapasztalod azt a puha, valóban vajas állagot, totálisan rajongó leszel.
@Fiorentina: Úgy tűnik…
@Amadea: Kíváncsi vagyok nagyon! Tényleg nagyon jó véleményeket olvastam a szemhéjpúderekről, csak eddig nem tetszett a paletták színösszeállítása…
Viszont mivel még nem vásároltam Nablat… Szerintetek honnan érdemes beszerezni?
Mi a csoport pontos neve?
Sminkmániások
(20 karakter)
Én az onlinebeauty.hu-ról szoktam, főleg Nabla termékek vannak és ált. 3-5 nap alatt megérkezik.
PinkPandán is kapható a márka, egész jó áron. Szinte ugyanannyiba kerülnek, mint BeautyBay-en, legalábbis a paletták.
Köszönöm szépen a segítséget!
Én a Dreamy és a Soul Blooming palettát is Pink Pandáról rendeltem.
Nagyon szép ez a paletta, de én több zöldre számítottam. Ehhez hasonló színek vannak a másik három Nabla palettákban is. Most vettem meg a Poison Gardent (még nem érkezett meg) úgy gondolom, hogy egyelőre ezt a palettát nem fogom megvásárolni.
Most jobban izgat a JS Blue Blood vagy az Alien.
Köszönöm!
Egyelőre nem tudok csatlakozni mert nem felelek meg a feltételeknek.
Ugyanerre gondoltam én is. Szép, meg minden, és biztos szuper minőség, de a színek nagyrésze nem üt. Bár amiatt elgondolkodom rajta, hogy a matt barna igencsak sokoldalú és hianycikk a legtöbb palettaban. Mármint egy IGAZÁN jó matt barna. És ezek tuti fantasztikusak!
Egy kicsit csalódott vagyok, úgy vártam ezt a palettát, rengeteg zöldet gondoltam bele. Persze szép és biztos jó lesz, de kéét zöld?
Sajnálom!
Igen, mostanában szigorítva lett, ha jól tudom.
Bár mondjuk én amikor beléptem, tök véletlenül találtam az egészre. Még az is lehet, hogy először az onlinebeauty oldalt találtam meg, és csak utána a csoportot. Meg akkor még lazább volt.
Abszolút egyet értek!
Nálam a rangsor tartósságra (Jeffree csak Blue Blood van):
- Jeffree Star
- Juvia’s
- Nabla
Kezelhetőségre:
- Jeffree Star
- Nabla
- Juvia’s
Kiszerelésre (paletták szépsége, strapa bírása, van-e benne tükör, hordozhatósága):
- Nabla (papír csomagolás, de elég erős, és jól használható tükör van benne)
- Juvia’s (nincs benne tükör, de legalább nem foglal óriási helyet)
- Jeffree Star (hatalmas és dög nehéz, emiatt a benne lévő tükröt nem is használom)
Amiben nekem a Nabla egyedülálló, hogy a paletták (nekem mindhárom megvan) abszolút kompatibilisek egymással, tök szépen passzolnak egymáshoz a színek, ugyanakkor önállóan is megállják a helyüket.