@mimicike - Huda vagy Meteorites gyöngyök??Limitàlt?Ha guerlain akkor kérek szépen képet és árat!!! Ha esetleg valakinél lapul, a Gold pearl, azt is keresem …
HUDA GREIGE van.
Ó! Esetleg tudnál róla küldeni képet és árat az asialover.km@gmail.com-ra?
Köszönöm szépen!
Tegnap megnéztem az új Guerlain pirosítókat, sajnos mindegyik full matt
Küldtem, de visszajött, hogy nem létezik a mail…ide csatolom , van másik elérhetőség ?
A webshopban már fent van, nem tudom, hogy az üzletekben is ki van-e már téve, bár az lenne logikus:
https://www.douglas.hu/p/guerlain-terracotta-pirosito-1166029
Március 6-8. között ráadásul 20% kedvezmény van mindenre.
Esetleg személyesen nézted? A webshopban a képek alapján nekem van, amelyik nem tűnik mattnak, de ezek szerint benéztem pedig már kezdtem lelkes lenni
Ó! Bocsi: asianlover.km@gmail.com kimaradt az n betű!
Igen, élőben néztem őket tegnap, full mattok.
Köszi a kuponos tippet! Közben nem átallottak küldeni egy 10%-os szülinapi kupont is… ha, ha, kb. hetente van 20%-os akció, hagyjanak már a 10%-ukkal
Elkenődtem pont az tetszik a terracotta light-ban is, hogy minimális fénye van, de nem tolakodó. Emellé gondoltam egy hasonló jó minőségű pirosítót, de így…maradok a 2 db MAC-emnél, ami amúgy teljesen lefedi az általam használt pirosító színeket.
Nem matt, van ami matt van ami csillámos…
Lányok!
Nekem ez van a kívánság listámon . Esetleg nem lapul valakinél egy ?
Midnight Toast
Igen, a Huda palettákban van csillámos is, a Terracotta pirosítók a mattok
Vajon most mi érkezik?
Hűtőszekrény!
Nem tudom, mi ez, de kell!
Én színezett hidratáló krémet olvastam, meglátjuk.
Na kiderült skin tint.
Állítólag lesz még mellette valami, de csak hétfőn derül ki, hogy pontosan mi.
Az egyik legutóbbi bejegyzés alá az írták: “Your lips… naturally enhanced in skin-true tones” Talán színezett ajakápoló? Vagy nude rúzsok?
Amíg nem (színes) velvet vagy insanely s. addig nem vagyok veszélyben