Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

@mimicike - Huda vagy Meteorites gyöngyök??Limitàlt?Ha guerlain akkor kérek szépen képet és árat!!! :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: Ha esetleg valakinél lapul, a Gold pearl, azt is keresem …
Screenshot_20240305_114239_Chrome

3 Likes

HUDA GREIGE van.

Ó! Esetleg tudnál róla küldeni képet és árat az asialover.km@gmail.com-ra?
Köszönöm szépen!

Tegnap megnéztem az új Guerlain pirosítókat, sajnos mindegyik full matt :frowning:

Küldtem, de visszajött, hogy nem létezik a mail…ide csatolom , van másik elérhetőség ?

A webshopban már fent van, nem tudom, hogy az üzletekben is ki van-e már téve, bár az lenne logikus:
https://www.douglas.hu/p/guerlain-terracotta-pirosito-1166029
Március 6-8. között ráadásul 20% kedvezmény van mindenre. :slight_smile:

1 Likes

Esetleg személyesen nézted? A webshopban a képek alapján nekem van, amelyik nem tűnik mattnak, de ezek szerint benéztem :frowning: pedig már kezdtem lelkes lenni :smile:

Ó! Bocsi: asianlover.km@gmail.com kimaradt az n betű!

Igen, élőben néztem őket tegnap, full mattok.

Köszi a kuponos tippet! Közben nem átallottak küldeni egy 10%-os szülinapi kupont is… ha, ha, kb. hetente van 20%-os akció, hagyjanak már a 10%-ukkal :sweat_smile:

3 Likes

Elkenődtem :frowning: pont az tetszik a terracotta light-ban is, hogy minimális fénye van, de nem tolakodó. Emellé gondoltam egy hasonló jó minőségű pirosítót, de így…maradok a 2 db MAC-emnél, ami amúgy teljesen lefedi az általam használt pirosító színeket.

1 Likes

Nem matt, van ami matt van ami csillámos…huda creme obcession

4 Likes

Lányok!

Nekem ez van a kívánság listámon . Esetleg nem lapul valakinél egy ?
Midnight Toast

Screenshot_20240306_001510_com.android.chrome_edit_113799829978989

5 Likes

Igen, a Huda palettákban van csillámos is, a Terracotta pirosítók a mattok :slight_smile:

Vajon most mi érkezik? :heart_eyes:

image

5 Likes

Hűtőszekrény!:rofl::rofl::rofl::rofl:

12 Likes

Nem tudom, mi ez, de kell! :heart_eyes: :laughing:

2 Likes

Én színezett hidratáló krémet olvastam, meglátjuk. :slightly_smiling_face:

3 Likes

:rofl: :rofl: :rofl:

1 Likes

Na kiderült skin tint.

2 Likes

Állítólag lesz még mellette valami, de csak hétfőn derül ki, hogy pontosan mi. :innocent:

2 Likes

Az egyik legutóbbi bejegyzés alá az írták: “Your lips… naturally enhanced in skin-true tones” Talán színezett ajakápoló? Vagy nude rúzsok? :thinking:

1 Likes

Amíg nem (színes) velvet vagy insanely s. addig nem vagyok veszélyben :rofl:

1 Likes