akkor “megmenekültél”: nude lip liner mint kiderült
Hát ezt kár volt ekkora csinnadratával bejelenteni
Akkor én is
Új Armani szájfény (már épp betettem a kosárba a kedvenc Dior szájfényemet, de akkor inkább megvárom ezt):
Én nem másfél éve várok a nude vonalra, remélem, velvet rúzsok is érkeznek lassan hasonló árnyalatokban
Így elsőre az N0 és a W1 tűnik szimpatikusnak, kíváncsi leszek a swatchokra és véleményekre, a skin tintről szintén -főleg egy összehasonlítást olvasnék szívesen az alapozóval (amiből a második üveget fogyasztom, és nem tervezem egyelőre lecserélni, de na -a kíváncsiság nagy úr )
Ez most talán kisebbnek tűnik, mint a mintás
Igen ez a régi méret. Az oldalon nem találom, meg amikor rendelte barátnőm a rúzsokat csak a nagy volt. Egy darabig nem kell Lisa kb minden megvan, amire vágytam
Valószínűleg ma vált rendesen elérhetővé a két új termékkel együtt.
Az biztos, van most mivel “játszanod”
(* irigykedik *)
Jaaa értem, nem baj, így igaz, van itthon elég játék A Decade és a New Wave pont olyan rajtam mint a hivatalos fotókon, a Cinnabar barnásabb és sötétebb, de nem baj, az is tetszik
A jövő kristálytiszta. A kristálytiszta fénytől a kellemes rózsaszínig és a magával ragadó korallokig terjedő többdimenziós árnyalatok széles skálájával az új ARMANI PRISMA GLASS szájfény az ápoló összetevőket fényt fokozó elemekkel ötvözi, hogy magas fényű felületet biztosítson, miközben akár 24 órás hidratálást biztosít.
Két új termék, ami engem nagyon érdekel. A Cerave már itthon kapható, a PC gyakorlatilag megjelenés előtt, de már gyakorlott vadászok találtak róla képet.
Nagyon szeretem a Paula’s Choice új Calm családot, ezt biztosan beszerzem majd.
Megvagy.
Megint sír a pénztárcám.
Hála az égnek a fényes pirosítókkal engem a világból ki lehet üldözni
Végem van!
Uhhhhh, én imááááádom. De nézd meg az én színeimet, nekem jobbak a fények, mint a színek.
Hourglass Strobe Euphoric Fusion árnyalata a No1 nálam, sajnos ezzel a műfajjal mindenki meg tud venni kilóra.
Jézusmáriám, előveszek egy befőttes üveget és elkezdem gyűjtögetni a visszajárót, hogy ezeket beszerezhessem.
Nem tudom, hova írjam, jöttek világos árnyalatok:
A swatchokat elnézve nem vagyok benne biztos, hogy kell nekem ilyen pirosító, vagy nagyon Barbie-rózsaszínűek, vagy túl meleg, narancsos árnyalatúak. Ha lesz róluk több swatch, meglátom.
Neked melyik tetszik?