Nem tudom, ezért írtam, hogy “remélem, elérhető lesz…”.
Hűha, valami új készül Ki mire tippel? Szerintem paletta
Én a formából egyből concealerre gondoltam, annak igazán örülnék! (Meg mintha rémlene, hogy egyszer kommentben olvastam, hogy dolgoznak rajta
)
Jaa… én nem láttam ilyesmit, de az nem jelent semmit
A fénycsík alapján gondoltam palettára, de így jobban megnézve tényleg tubus.
Kollekció címen futott az egyik hírlevélben. Szóval valószínűleg egy teljesen új termék lesz, több árnyalatban.
Nekem sötétek.
Mondjuk, most a videó alapján nekem talán szempillaspirálnak tűnik vagy legalábbis a nem átlátszó tubusból nem következtetnék már concealerre
Teljesen fel vagyok dobódva Muszáj leszek megtekinteni
Én már láttam őket a Westendben tegnap.
Szépek, tényleg nagyobb a tok mint a többi rúzsé, de mivel a matt rúzsok a Powder Kiss kivételével teljesen hidegen hagynak, így nem annyira néztem meg őket tüzetesen. Pár színt swatcholtam a kezemen, de nyugtáznom kellett, hogy ezeket nem nekem találták ki.
Annyira “silky”-nek sem éreztem őket, de itt megint csak bejátszik a mattok iránti zéró lelkesedésem.
A powder kiss-eket szeretem, azt hittem ez valami hasonló. Több influenszert néztem meg és az alapján úgy tűnt alapvetően nem vagyok matt finis-párti, de tartósabb, mint a “sima” rúzs és teljesen megvettek azzal, hogy van mattban is már twig és egyéb. Na mindegy. Meglátom
Köszi a visszajelzést
Mindenképp nézd meg őket, mert én egyrészt elfogult vagyok, csak éppen velük szemben, másrészt zéró tájékozottsággal próbáltam őket, és nem figyeltem arra, hogy olyan vagy nem olyan mint a PK. (Szerintem nem igazán, de attól még az eddigi formulánál lehet sokkal kellemesebb.)
Biztonságban vagyok ismét A tus tuti elkenődik spirálból meg van kedvenc
Sajnos rajtam a Lethal glitteres dolgai elmásznak a helyükről, de jaj, de szépek!
Nyilván a formula sokat számít, de a maybelline lash sensational fan effect spirálnak pont ilyen szuper keféje van. Ultraprecíz, mini cicafarokhoz pedig jól bevált a clinique easy liquid linere (de azért kipróbálnám szívesen ezt is :D)
Én is használnám LE spirálját, ha hozzám vágná valaki Vajon mennyire tartja meg azt a szép felívelő pilla hatást?
A Maybelline Lash Sensational és a Lash Sensational Fan effect az 2 különböző spirál?
Ha minden igaz, a sky high is lash sensational alnévvel fut, arról nincs tapasztalatom, ez a görbe kefés kis cucc viszont elég jó. Mondjuk az én szempilláim maguktól is göndörek, de a kifelé ívelés és a szétválasztás az nagyon kell nekik.
A Terracotta pirosítókra nagyon kíváncsi lennék élőben. Talán 21-ben volt olyan Météorites gyöngy a tavaszi kollekcióban, ami pirosító volt, gyönyörű, magas fényű. Azóta várnám a folytatást. Ha ezek full matt árnyalatok, akkor nekem nem érdekes.
Ma ez jött szembe velem:
https://www.douglas.hu/p/huda-beauty-creamy-obsessions-eyeshadow-palette-1167438?number=1167439
Greige árnyalat jöhet, ha lesz akció, tuti lecsapok rá!
nekem van 1 eladó…