Az az elhivatottság, szenvedély, ami a szakmai alázattal párosul meg is érdemli ezt az elismerést. Hogy valaki ne csak a.nevét adja egy márkanévhez hanem kitanulja a kozmetikai vegyészetet…na, ez hiányzik másokból
A Balea már egyre nagyobb részét akarja a pénztárcám tartalmának
A MAC reformulálta a matt rúzsait. Teljesen odavagyok. Mindenképpen ki kell próbálnom majd. Remélem, hozzánk is jönnek MAC Macximal néven futnak
Most megyek és meggyőzöm magam, hogy ez nekem nem is kell…
Elképesztően randa, ötlettelen pirosítók. Ha ingyen adnák, akkor se kellene.
Meggyőző voltam?
Sajnos nem.
Bár ha jobban belegondolok, itt is inkább a csomagolás vonz, a színek között viszont nincs se fukszia, se hidegrózsaszín, akkor meg ugye minek? (De ha lenne is minek, mert ezekből a színekből már van egy talicskányim.)
A középső sor bal oldali színe az én telefonom szerint világos, hideg rózsaszín.
Textúrákat, tartósságot mindig lehet próbálgatni.
Ő nekem már túl világos, és nem is elég kékes. Ha vennék, akkor a mellette lévőt venném, az olyan kis mindenes, biztonsági játékos szín.
De természetesen úgysem veszek. Amilyen gagyik és ocsmányak, ugyebár, bottal sem nyúlok hozzájuk… Ja meg Máltán sem járok mostanában.
aztak**va
most jól kitoltál velem
imádom a terracotta light-ot, erre tessék, új szerelmet is választhatok…
Ihihi!
Igazi kence-kerítők vagyunk.
Jézusom, gyönyörűek, szerencse, hogy nekem csak a világos színek jók, de úgy látom, hogy van belőlük így is.
Azt a Super Balmot már kerestem online is, de nem találtam. Lehet, hogy Mo-ra nem is jön?
Még a blusht se láttam, szerintem most jön be.
Sajnos a legvilágosabb Magic Filter kifogyott a Notinón, mire tegnap rendeltem volna. Remélem, a drogériákban is elérhető lesz.
A skin tint is kifogyott, de másnap megint volt. Szerintem nézz vissza rá.
Kértem róla e-mailes értesítőt, de köszi a tippet!
Ezek Rossmannban, DM-ben nem lesznek kaphatók?
Ha belekotyoghatok: abból kiindulva, hogy a Catrice hasonló cucca kapható, sztem ez is lesz drogériában.
Amúgy a Magic Filter mediuma, 20-as, sem olyan vészes ez alapján, pláne, hogy Maxim Giacomo, vagy hogy is hívják a fickót, az eredetivel összehasonlította és az Essence-nek nincs fedése semmi, tehát inkább harmatfény.
Köszönöm szépen!!!