Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Az az elhivatottság, szenvedély, ami a szakmai alázattal párosul meg is érdemli ezt az elismerést. Hogy valaki ne csak a.nevét adja egy márkanévhez hanem kitanulja a kozmetikai vegyészetet…na, ez hiányzik másokból :innocent:

7 Likes

A Balea már egyre nagyobb részét akarja a pénztárcám tartalmának :laughing: :money_with_wings: :money_with_wings:

2 Likes

A MAC reformulálta a matt rúzsait. Teljesen odavagyok. Mindenképpen ki kell próbálnom majd. Remélem, hozzánk is jönnek :slight_smile: MAC Macximal néven futnak :slight_smile:

3 Likes

Screenshot_20240205_170453_Instagram

Most megyek és meggyőzöm magam, hogy ez nekem nem is kell… :sob::joy:

9 Likes

Elképesztően randa, ötlettelen pirosítók. Ha ingyen adnák, akkor se kellene.
Meggyőző voltam?:smiley:

8 Likes

:joy: :rofl: Sajnos nem.
Bár ha jobban belegondolok, itt is inkább a csomagolás vonz, a színek között viszont nincs se fukszia, se hidegrózsaszín, akkor meg ugye minek? :smiley: (De ha lenne is minek, mert ezekből a színekből már van egy talicskányim.)

4 Likes

A középső sor bal oldali színe az én telefonom szerint világos, hideg rózsaszín.
Textúrákat, tartósságot mindig lehet próbálgatni.:see_no_evil:

3 Likes

Ő nekem már túl világos, és nem is elég kékes. Ha vennék, akkor a mellette lévőt venném, az olyan kis mindenes, biztonsági játékos szín.

De természetesen úgysem veszek. Amilyen gagyik és ocsmányak, ugyebár, bottal sem nyúlok hozzájuk… Ja meg Máltán sem járok mostanában. :grinning:

6 Likes

aztak**va :star_struck: :star_struck: :star_struck: most jól kitoltál velem :smiley: imádom a terracotta light-ot, erre tessék, új szerelmet is választhatok…:smiley: :smiley: :smiley: :see_no_evil:

3 Likes

Ihihi! :laughing:
Igazi kence-kerítők vagyunk. :grin: :kissing_closed_eyes:

3 Likes

Jézusom, gyönyörűek, szerencse, hogy nekem csak a világos színek jók, de úgy látom, hogy van belőlük így is. :see_no_evil:

3 Likes

Screenshot_20240215_101631_Instagram

8 Likes

Azt a Super Balmot már kerestem online is, de nem találtam. Lehet, hogy Mo-ra nem is jön?

1 Likes

Még a blusht se láttam, szerintem most jön be.

1 Likes

Sajnos a legvilágosabb Magic Filter kifogyott a Notinón, mire tegnap rendeltem volna. Remélem, a drogériákban is elérhető lesz.

1 Likes

A skin tint is kifogyott, de másnap megint volt. Szerintem nézz vissza rá.

1 Likes

Kértem róla e-mailes értesítőt, de köszi a tippet!

1 Likes

Ezek Rossmannban, DM-ben nem lesznek kaphatók?

Ha belekotyoghatok: abból kiindulva, hogy a Catrice hasonló cucca kapható, sztem ez is lesz drogériában.
Amúgy a Magic Filter mediuma, 20-as, sem olyan vészes ez alapján, pláne, hogy Maxim Giacomo, vagy hogy is hívják a fickót, az eredetivel összehasonlította és az Essence-nek nincs fedése semmi, tehát inkább harmatfény.
image

6 Likes

Köszönöm szépen!!! :wink:

1 Likes