Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Szerintem hasznosak ezek az oldalak/insták arra, hogy elinduljon az ember egy irányba (pl. tudatos bőrápolás), de nem szabad sorvezetővel átemelni a rutinba mindent.
Az utóbbi időben az OSZ instán is van minden, mint a búcsúban. Az nem zavar, ha esetleg ajánl egy- két profilba nem illő terméket. De 18 ezerért legyen már aktív hatóanyag egy krémben… :upside_down_face:

8 Likes

Mostanában teljesen rá vagyok csavarodva a hajápolásra. A L’Oreal új termékcsaládját nézegette már valaki, a Glycolic gloss-t? Természetesen rohadtul mozgatja a fantáziámat, az otthoni hajápolók pedig csendesen felsírnak a távolban… :slight_smile:

2 Likes

Én lestem és elemezgettem magamnak. Aztán arra jutottam, hogy az ecetes öblítés vagy híg AHA savas toneres öblítés is lehet, h megteszi (vagy nem, nem tudom), illetve úgy érzem már nem tudok több ápoló anyagot a hajamra erőszakolni :joy:
Most így fog kinézni a rutin: L’Oreal pre-shampoo bond repair, sampon, keratinos fufu (ezt még nem használtam), pakolás. Nincs idegem se többel vacakolni :sweat_smile:
Csak próbállak lebeszélni :wink:

2 Likes

Hasonló a rutin nálam is: a bond repair előmosója, aztán sampon, lamellás víz, balzsam, és félszárazon az olaj és a bond repair szérum, vagy a Balea plex szérum, mikor mihez van kedvem. :slight_smile:
Ezek közé kéne még beszuszakolni az új családot is, ahol nyilván a szérumra semmi szükségem kettő másik között, de a kiöblítendő maszk azért mégis csak izgisen hangzik :smiley:

1 Likes

Sajnos tudom milyen a vágy:hátha még szebb, jobb lesz ezzel :sweat_smile: Hajápolás-kattanásom lett.

Ha úgy érzed nem tudsz élni nélküle, akkor hajrá (haha: haj-rá :rofl: derossz! )

1 Likes

Még álmodozom, hátha kimegy a fejemből. :grin:
Egy hét múlva Sephora közelben leszek, oda is tartalékolnom kell az energiáimat :smiley:

Egyébként pedig éljenek a hajas poénok! :smiley:

1 Likes

Úgy látom a Cerave behozza ide is a hialuron szérumát. Rendeltem ilyet, 15 euró körül, holnap felbontom, hogy megéri-e megvenni. Kíváncsi vagyok, hogy milyen árazás lesz. Patikában még nem találkoztam vele.

Screenshot_20240126_204636_Chrome

5 Likes

Catrice Heart Affair limitált kollekció :heart:
Az a nyomdázós pirosító :heart_eyes: Meg a szív alakú dobozban a highlighter, és még a szájfények kupakja is szív alakú. A körömlakkok :star_struck:
Ha látjátok bárhol, szóljatok, előre is köszönöm!
3790811

11 Likes

A szív alakú akármi jöhetne nekem is, felőlem cicakaki is lehet benne :grinning_face_with_smiling_eyes:
És amúgy: jaj, már megint valami szép és cuki kiadás :sweat_smile:

5 Likes

@umpalumpa Megnéztem már videón, őrület ez a nyomdás folyékony pír :laughing: Szabályos szíveket nyomdázhatsz az arcodra :smiling_face_with_three_hearts: Ha akarod, úgy hagyod, ha nem, akkor szépen elsatírozod.

2 Likes

Uhhhh. Miattatok már a sárkányos kollekciónak is nehéz volt ellenállni, de ebből tuti veszek valamit.

3 Likes

Bocsi :sweat_smile:

Pedig azt hittem már nem tudnak újat kitalálni a gyártók :joy: Persze, hogy kell!

1 Likes

Szív alakù pirosító - too faced feeling- naná, hogy kell :grimacing::rofl:

3 Likes

Na jóóóóóóóóóóóóóó. Majd számolj be!

2 Likes

Nagyon kacagok :slight_smile: múlthéten láttam trendmood-on instán és biztos voltam benne, hogy a krémmániás csajok rá fognak fagyni :slight_smile:

2 Likes

A Sipo.hu oldalon van már, 6900 Ft/30ml.
Kipróbáltam, kifejezetten jól formulázott könnyű krém, afféle upgradelt hidratáló, szérum elnevezés túlzás. Jobb mint vártam, de ár érték arányban nekem nem éri meg, ha plusz hidratáló rétegként használom.
Érzékeny bőrrel is érdemes lehet kipróbálni, mindenmentes formula, szép INCI-vel.

5 Likes

Omg :star_struck:

Screenshot_20240203_203410_Instagram

14 Likes

Pont peptid szérum beszerzésben gondolkodtam. Telepátia. :smiley:

3 Likes

Screenshot_20240203_205048_Mein dm

5 Likes