Ezzel az arcodat is megmosod?
Önmagában nem szoktam arcra, de csináltam belőle kétfázisú sminklemosót úgy, hogy hozzáöntöttem egy micellás vízhez, és így rendszeresen használom is. Illetve kevertem tusfürdőbe is belőle, de így nem vált be, mert fura módon vízszerű lett tőle minden tusfürdő állaga. (Néha rámjön a kísérletezési kedv… )
Twilight és CP
Szembejöttek instán a képek, de már el is fogyott minden.
A linerek pl. engem érdekelni fognak, ha lesz restock.
Hát… az az otthonka 30 lepedőért még be sincs szegve rendesen…
Kamaszkori énem ujjongva tapsol, a jelenlegi énem meg azért tapsol, mert soha nem rendelek külföldről…
@Szeliger_1 azt olvastam, hogy a sárkányos Essence kollekció a Rossmann üzletekben elérhető.
@Amadea Köszönöm, hogy szóltál! Már láttam is ezeket a csecsebecséket, a WestEndben egy lerabolt pult volt, a Duna Plazaban a piros rúzs kivételével még volt minden. Sajnos a rúzsok büdösek és minden terméket Kínában gyártottak, egyik sem európai, úgyhogy alapos megnézegetés után végül semmit nem vettem
Büdösek a rúzsok? Ez rosszul hangzik. Azok csak a mintájuk miatt érdekelnek, rengeteg rúzsom van, és, öö, kicsit elszabadultam mostanában a zsibin…
Ha rá bírom magam venni, holnap elmegyek a Duna Plázába és megnézem az arany tust. Karácsonyra kaptunk a munahelyen Rossmann utalványt, szerintem pár koreai terméket zsákmányolok belőle, vagy nem tudom.
@Amadea Az én szemem is a dombornyomott mintán akadt meg
A tust is megnézegettem, teszter nem volt belőle, úgyhogy bőrre nem tudtam rátenni, de szemre sötétebbnek tűnt, mint amire számítottam. Azt hittem, hogy klasszikus aranyszín lesz, a valóságban óarany. Kíváncsian várom a véleményedet!
Óarany? Hm, nekem az szimpatikusabb, bátrabban merném felkenni hétköznapokon.
És a Pem Delian után itt a Palean, új magyar márka.
“Ocsó”.
Teljesen megéri egy kis napraforgó olaj és glicerin.
Majd szépen minden skincare influnál fel fog tűnni, hetekig. Aztán lesz újabb, szebb, jobb.
Okosszépségnél már volt sztoriban.
Amúgy én örülök a magyar márkáknak, a Pem Delian nekem bejön, a Body+ME AHA savas cleanserét is szeretem. De bizonyos esetekben nagyobb füstöt látok, mint lángot.
Már Peonillánál is volt.
Néztem is, hogy miről maradtam le.
Most néztem meg OSZ milyen szépen körbeírta a semmit.
Régen legalább szórakoztató volt, most meg ugyanaz mindig, csak a termékajánló együttműködések.
… és a pasija is szakértő.
Úgy röhögtem.
100 000 követővel, durva.
Szerintem az influenszerek tartalmaiból nagyon körültekintően ki kell csipegetni a hasznos információt. Ill. sokan a szolgáltatásaik reklámozására, afféle mézesmadzagként gyártják az instás tartalmakat, amolyan nesze semmi… módon.
Ellentmondások is felbukkannak, a hétköznapi élettel összeegyeztethetetlen tanácsok, sokat lehet erről elmélkedni.