Ez a problémám nekem is, hogy a kefír, joghurt mind fermentálással készül. Az az eljárás megnevezése, legjobb tudásom szerint.
Ez olyan kicsit, mint a bacon szalonna
Jogos, tényleg!
Bolti vásárlás volt.
Mit gondoltok az új termékekről?
De.
Gondolataim róla : Öröm ránézni a termékekre, nem hiánypótlók, de hangzatos és highendbe kategorizált áru. Ja, és gondolom, hamarosan az instát ellepik a támogató tartalmak Szimpatikus nőci, kívánom jöjjön be neki, bárki is van mögötte.
Majd próbalja ki más először. Nagyon tetszetős a csomagolás. Aztán ha lesznek jó vélemények akkor talán beruházok rá.
Néha a marketinget kell megfizetni nem a tartalmat
A youtube-on több ismert nőt sminkelt és közben beszélgetett velük. Kozmetikus a végzettsége úgy tudom. Szerintem ez egy plusz nála mert sokkal komplexxebb tudása van így. Kis piac vagyunk sokan a minőséget külföldi kencéktől várják és úgy vettem észre jobban is keresik azokat, mégha drágábbak is. De majd a piac eldönti lesz-e rá igény. Az árakat elnézve ez kevesek kiváltsága lesz.
Ezt muszáj lesz kipróbálnom, hátha a kedvencemet leváltja egy olcsóbb változat. Magason van az a bizonyos léc.
Jól hangzik, kíváncsi vagyok rá, mert nekem több termék is bevált az ‘beauty expert’ családból.
Nézem, hogy miért van ilyen fura neve a DM-nél a Mighty meltnek.
Természetesen ki fogom próbálni.
Hogy mi? Lesz/van náluk?
Ha nincs akkor viszek. Nekem is az jutott eszembe, hogy G&G koppintás.
Már van is termékoldala a KM-n. A 3. összetevő annyira nem szimpi, hogy engem eltántorított a kipróbálástól.
https://kremmania.hu/kremek/balea-beauty-expert-cleansing-balm-3-squalan
Az ilyen hasonló vagy ugyanolyan termékeknél mindig be szoktam nyomni az összehasonlítás funkciót a termékek adatlapján. Úgy látom ez a kettő csak külsőre egyforma, meg esetleg az állaga, de az INCI elég különböző.
Én szívesen kipróbálnám, pedig én is inci mániás vagyok. De végeredményben ez egy lemosó, szóval nem érintkezik olyan sokáig a bőrömmel közvetlenül. Jó lenne olcsóbb alternatívát talalni G&G helyett.
Igaz, hogy ez nem balzsam, de vízmentes:
https://kremmania.hu/kremek/balea-duschol-tusoloolaj