Újra elérhető az Anjelica!
Ez biztos jön hozzám alig várom a huda videot!
Én is nagyon várom, mindenképp megveszem
A Cult Beauty-n kapható:
Új ND paletta. Kiváncsi leszek a swatchokra
Én is nagyon várom a swatchokat. Ha olyan lesz, mint amit megálmodtam, akkor jön haza velem.
Azt gondolom megszületett a Perfect Hydrating BB Cream ( életem smink szerelme) utódja.
Nekem ígéretesnek tűnik, szerintem ki fogom próbálni, ez lesz a jutalom ha befejezem a laser kezelést és már nem kell erős fedés a homlokomra.
Az ára elég húzós a BB-t ennél 10-12 ezerrel olcsóbban tudtam megvenni annó.
Jelenleg a Sport BB van, azt is szeretem, de hiányzik a dewy finish amit a Hydrating BB tudott.
Úúú én még így nem kerestem rá, csak a Glamourbeautyn vettem észre, hogy létezik , köszi, megnézem.
én imádom az ilyen bőrápoló fedést (hogy hívják az ilyet, nem tudom, itt skincare-active foundation-ként van megemlítve), én most az Armani színezett krémjét kenem a mindennapokra, de ez is felkeltette a figyelmem.
Megnéztem Dorist és nagyon tetszik rajta ez az alapozó. Pont ezt a finisht keresem.
Szuper.
Egyébként nekem ezek hasonlóak még, amiket a legutóbbi időszakban használtam:
- a Bareminerals Complexion Rescue-ja,
- Omorovicza Complexion Perfector-ja,
- Chanel Water Fresh Tint és Touch (az utóbbi nekem túl drága az adaghoz képest)
- Armani Neo Nude True to Skin Natural Glow
- Hourglass Veil Hydrating Skin Tint
Én csak és kizárólag ilyeneket használok a mindennapokban, ezt a bőrápolóval vegyes fedést keresem az extra érzékeny, de kevés fedést igénylő bőrömre.
Fermentált kefir.
Megéheztem.
Ezekből a Chanel és az Armani fel volt írva nekem is, de aztán nyaraláskor ezt szépen keresztbehúzta a homlokomon előkerült folt, hiába kentem az 50 faktort vastagon, kalap+szemcsi vagy sapka mit sem ért.
Így nyáron egy magas fedésű IT CC-t vettem meg, ami szintén ápoló összetevőkkel bír és meg is lepődtem rajta, hogy sima lemosás után tényleg érezhetően selymes lett a bőröm tőle.
Előtte a Hydrating BB volt és azt váltottam a Sport BB-re ami jóval “szárazabb” érzet de látványban majdnem hozza a Hydrating élményt, amúgy ha az van rajtam akkor mindig megkérdik, hogy mi ez rajtam ami ilyen szépen mutat.
Nagyon örülnék neki, ha beválna ez az új formula, valamiért nagyon szeretem ezt a márkát, szívesen vásárolnék tőlük továbbra is.
Azt én is néztem, hogy micsodaaaa ?!? , de magamban pedig mondtam, hogy jól van anyukám haladjunk muti, hogy néz ki, kenjed mááááár
Valaki mondja el, mi az a fermentált kefír A két szót értem külön, de így egyben nem
Én megvettem. Nagyon jó. Csak ajánlatos a színt pontosan kiválsztani,mert hálistennek nem oxidálódik .
Neten rendelted vagy bolti fogás?
Nem minden kefír fermentált?