A világos lilák helyett mély lilából jöhetett volna több, de az alsó sor…ahhh…imádom szinekkel van tele. (A felső sor egy sima hétköznapi, bármikor, bárkinek hordható színek.)
Érdekel minket a pink szérum?
https://magazin.kremmania.hu/2023/09/25/mi-tud-a-the-ordinary-pink-szeruma/
Annyi, hogy ez szerintem nem barbie-pink, hanem a pepto-bismol-t imitálja.
És mint arcápoló? Télire nem lehet rossz. Nekem tetszenek az főbb összetevők. Vajon itt mennyibe fog kerülni? 10 ezer magyar forint?
(Centella Asiatica Phytotechnologies, Ceramides, Niacinamide, Vitamin B12, Ginger Root Extract, Rapeseed Sterols, Bisabolol, Epigallocatechin gallate)
Őszintén, sztem én most kihagyom még ha isteni csoda is… 1: egy doboznyi kencefice várja sorsát, 2: a listám hosszabb mint a türelmem, 3: Pink nem szeretem a pinket
A honlapon 20,4 euro a 30 ml.
Én nem vágyom rá, hogy pink szmötyit kenegessek az arcomra.
Érdekes, hogy a nyári Barbie és rózsaszín láz milyen hamar elmúlik. Tényleg mint múlt évben a Wednesday őrület.
Nem vagyok oda az ilyen Barbie-pinkért, de a színe nem érdekel.
Amit tud az inkább. Még úgy is, hogy tele van egy 19x15x15 cm-es kis doboz télire arcápolókkal
Kiszivárgott fotó az idei nagy Huda palettáról.
Már a dm-ben is lehet kapni KAP termékeket.
Sajnos, rossz volt a megérzésem, nincs benne - a promo fotókat elnézve - zöld:-/ de! nekem ez is becsúszok majd novemberben a kosaramba…nagyon jól kombinálható a többi palettájával
Én ilyen fotót találtam. Nagyon kíváncsi vagyok, milyenek lesznek majd a swatchok
Megértem, nálam is a kosárban fog landolni mindenképp, pedig nem erre számítottam. Találtam egy másik fotót is, itt kicsit jobban látszanak a színek. De azért jöhetne már egy zöldeket tartalmazó palettával is.
Na jó, egy rugóra jár az agyunk.
kétségtelen
Azt hiszem, a Denona I Need a Nude helyett ezt fogom megvenni. Huda termékem még úgysem volt, az ND szemhéjpúderei szépek de nem a kedvenc formulám, ez viszont nagyon izgalmasan néz ki és a Huda formulát is sokat dicsértétek.
Blanky, ezek alapján, ami fekete benne, az inkább mélyzöld
Áhhhh, csak még jobban kell a paletta, mint eddig. Alig várom, hogy Huda végre jöjjön a szokásos palettabemutató videójával és lássam élőben a swatchokat.
És itt vannak a swatchok