Igen, a Nabla nekem is jobban tetszik. Mondjuk az nem is kérdés, hogy megveszem, szerintem a Nabla paletták ár/érték aránya (sőt, szerintem úgy általában a márka) a legjobbak között van.
Édes a csomagolás , de nem venném meg.
Érdekesek ezek a sápadtkás kékek a Juvia’stól, de szép. Nekem is a Colourpop új barna és a korallos palettája ugrik be a többi színről.
Milyen sápadtkás kék?
Hát a felső sorban. Szürkéskékek vagy milyenek.
Szerintem azokat a színeket még nem fedték fel, hogy milyenek lesznek, azért olyanok, nem? Mondjuk én csak simán szürkének látom…
Szerintem azok ilyenek, írták is, hogy a hideg és a meleg tónusú színeket vegyítették.
Basszus, és tényleg!
Most találtam róla youtube-on videót, és igazad van!
Na, hát akkor tuti nem kell.
Miért? Nekem tetszenek azok a színek.
Asszem, palettafüggő vagyok (nem mintha ez eddig nem lett volna egyértelmű…)
Tényleg palettafüggő vagy?
Szerintem rosszul gondolod!
Egyébként a szürke nekem nagyon nem áll jól. Színre sem, nem is tudok vele mit kezdeni, meg öregít is.
Nyeeeee, milyen vicces kedvében van valaki!
De volt egy szürke sminked a metál, piros Nabla folyékony rúzzsal, az tök szép volt! Persze nem akarlak rábeszélni a palettára, mert ugye te is hiányt szenvedsz a színekben.
Jé, tényleg volt ilyen. Na, annyi szürke nekem elég is. Ha egyszer mégis megveszem ezt a palettát, akkor az a korallok miatt lesz.
Jáááj, ma amúgy már nagyon közel álltam ahhoz, hogy megvegyem a Marionnaud oldalán a JS Calabasas folyékony rúzst és ceruzát (vigasztalásképp, amiért a koncertjegy nem jött össze). Aztán egyelőre még lebeszéltem magam róla, mert a két Nabla és a Maybelline mellé nem kéne még egy negyedik is csak azért, mert Joy van! Kíváncsi leszek, hogy kibírom-e a hétvégét?
A Calabasas gyönyörű szín, ma az volt rajtam, és sikerült valahogy kicsit dúsabb szájat festeni vele, nagyon tetszett az eredmény. Szerintem vedd meg, tényleg nagyon jó.
Ceruzából nekem egy másik szín, a Doll Parts van meg, de egyelőre nem a kedvencem, vagy túl puha, vagy nem tudom, mi baja van, de nem az igazi.
És lehet boldogulni ceruza nélkül is vele? Ecsettel viszed fel a rúzst, vagy a saját applikátorával?
Folyékony esetében én általában ceruzázok, ez alól a Deborah Milano folyékony rúzsok és Stila kivétel, azok valahogy nem is igénylik.
Fertő
Abszolút nem kéri a ceruzát, nem fut ki a száj szélén túlra. Én nagyon béna vagyok a folyékony rúzsokkal, de a Jeffree-kkel gyerekjáték a szájfestés. Kicsit ragad felvitel után, de nem vészes (megszárad, nem marad ragacsos) és nem morzsálódik. Egy applikátorra jutó cucc elég az egész szájra.
Köszi!
Ez ígéretes! Sokszor nincs időm ceruzázgatni, bár tény, hogy szépen mutat. De lehet, hogy akkor ceruza helyett egy Scandal színre is benevezek, mert az még nagyon tetszik.
Holnap pedig magamra biggyesztem a Nabla Berry Bite-ot, ha jó idő lesz, akkor azért, ha rossz meg azért.
Pl. ez kimondottan igényli a ceruzát (és ehhez valamiért nem adott ki a Nabla, de találtam egy Gosh-t, ami jó hozzá), és ahhoz az előbb említett piroshoz is kell (és ahhoz sincs eredendően, de a Red Lantern jó hozzá).
Meg se nézem a Scandalt, mert akarni fogom. Nekem még az Androgyny és a Rose Matter van meg.
Ceruza nélkül szétfolyik, vagy miért igényli?
Nekem egy elég élénk fukszia van meg a Nablától (ehhez volt ceruza), egyszer használtam még, mert a maradékot elég nehéz volt eltávolítani, gondolom, a ceruza miatt. Lehet, hogy holnap teszek vele egy próbát (persze mindig akkor jut eszembe, hogy előző este mit gondoltam ki, amikor már a teljes sminket felapplikáltam).
Kimegy a szám vonalából.
Kolléganőm szerint nem, de én látom, és az bőven elég, hogy zavarjon.
Egyébként szeretem a Nabla folyékony rúzsokat.
Nabla swatchok:
Na, a Jeffree nem fog kimenni, nálam legalábbis nem ment ki.
Ellenben a Fenty… még jó, hogy próbaképpen itthon, este kentem fel. Iszonyú folyékony, felkenem, finoman összeérintettem az ajkaimat… és szanaszét kenődött, mehettem lemosni.