Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Screenshot_20230831-130246_Samsung Internet
Ettől a “rich neutral” szókapcsolattól a hajam égnek áll, ha készítettek egy ötmilliomodik nude palettát, akkor is tömegverekedést rendezek.

Bátor amazonok vagyunk mi, hatalmas, rózsaszín ufófej, babakék koporsó se tartott vissza a vásárlástól, avagy JSC megedzette az elszántságunkat.:smiley:

6 Likes

Az ABH honlapon a promokép alatt van egy, a palettával készült smink. Marchalát, burgundi lilát, bíbort, meg feketét azonosítottam. El is könyveltem, hogy ti imádni fogjátok, én meg megint menekülök :smiley: túl intenzív és színes :smiley:

4 Likes

Én valami ilyesmit képzelek el, valami jó kis metál csillogós zölddel :heart:
Amióta megláttam az új ABH paletta csomagolásáról a képet, el is felejtettem az ND I need a nude palettát. :smiley:

image

7 Likes

Rich neutral + jewel toned metallics = sötét földszínek + csillámos fém színek, 1-2 drágakő színnel esetleg

Ennyit még egy palettánál se tippelgettünk, de egyre kíváncsibb vagyok :rofl:

3 Likes

I (don’t) need a nude :sweat_smile:
Ha ilyen színű lesz, végem lesz :joy:

2 Likes

Én is hasonló színeket gondolok, sok burgundis, zöldes színnel.

2 Likes

Jaaaj, legyen igazatok!:pray:

1 Likes

Ajjaj, félek, hogy tetszeni fog.

1 Likes

IMG_20230901_221206

Nem tudom mi lehet, de már nem bánom, hogy elhalasztottam a múltkori rendelést. A pénztárcám pedig előre is sír.

1 Likes

Én szemceruzára tippelek, a hírlevél úgy jelent meg mint “Pencil in this date for my next launch” és valahogy olyan domborúak a feliratok is :smiley:

1 Likes

Én csak akkor vagyok veszélyben ha Velvet színek jönnek, a többi nem nagyon csigáz fel szerencsére :sweat_smile:

2 Likes

Hmm. Hmm.
Screenshot_20230903-005042_Samsung Internet

1 Likes

Azt hiszem engem nem fog fenyegetni, sajnos nem tetszik,csalódás.:frowning: Sokkal jobbra számítottam :frowning:

2 Likes

Nekem se tetszik. Túl sötét színek, ami meg nem az túl fényes. (3 arany is van benne?!)

1 Likes

A három aranyszínt én se értem. Lehet, hogy szemhéjon máshogy néznek ki, de akkor is.

Screenshot_20230903-094938_Samsung Internet

Ezen jobban látszanak az árnyalatok, de továbbra sem vagyok meggyőzve.

2 Likes

Csalódás

1 Likes

Hát, ez eléggé csalódás. Túl sok a sötét árnyalat, és a nálam a csillogósak sem a fejemben élő “fall romance” koncepció részei, minimum egy burgundi vagy olyasmi színt elvártam mint amilyen kívülről a paletta. Mindegy, legalább maradt plusz egy üres hely a kívánságlistán

3 Likes

Akkor Lisának be kell dobnia magát :grin:

2 Likes

Ha tényleg szemceruza lesz, akkor szerencsére ott sem vagyok érdekelt. Bár… a szájfénynél is ezt mondtam, aztán csak becsúszott egy a kosárba :shushing_face: Valójában Lisánál sosem tudhatja előre az ember :laughing:

1 Likes