Ez így van Én ellenálltam mindennek tőle, a tőled kapott pirosítóba viszont beleszerettem, az viszon teljesen eltűnt a weboldaláról
Örülök, hogy bevált
Igen, mert ugye az egyetlen stock (amiből én is vettem), amit legyártottak, eléggé hamar rávilágított, hogy a csomagolás katasztrófa, és azóta pedig mind tologatva lett az új megjelenés ilyen-amolyan okokból. De elvileg idén már tényleg ismét kapható lesz.
Vagy lehet, hogy ez már az lesz?
Szerk: Nem, mégsem. Ismét ránéztem a válaszaikra a komment szekcióban, de még mindig bizonytalan a dolog
Jaj nagyon remélem! Sajnálom, hogy ilyen vacak volt a csomi, de azért nem nagy lumen egy jót találni, más cégnek is van folyékony pirosítója…
Azt hiszem 6-án lesz a reveal, hát most már tényleg nagyon kíváncsi vagyok
Az állaggal (vagyis annak a tartósságával) is voltak problémák, szerintem azt macerásabb javítani.
Az a helyzet, hogy bár tudom, hogy nem kell drága szemceruzát venni, de Lisa bűnbe tud vinni a színeivel. Nagyon sok rúzs árnyalata csak egy hajszálnyival tér el az ismertebb, népszerű daraboktól. Mégis valahogy sokkal jobban működnek a színeimmel. A videóiban szokta részletezni, hogy milyen pigmentekkel egyensúlyozza ki a színeket.
Sajnos tényleg esélyes a szemcerka. Legalább biztonságban vagyok
@zalla Bevallom, alig pár alkalommal használtam, így a tartósság nem igazán tűnt fel de igen, az megmagyarázná, miért tart ennyi ideig az egész procedúra
Na igen, teljesen átérzem Ráadásul milyen formulákkal és tartóssággal párosulnak azok a színek…
Rajtam tökre tartós képzeld
Elvileg nem a használatnál volt gond tartósság téren. Hanem a tubusban vált szét talán és kifolyt a csőr mellett, vagy valami hasonló? Már nem emlékszek pontosan a dologra.
Hú, most, hogy írod valami nekem is rémlik. Az enyémnek a tubusa hamarabb kidurrant, mint hogy bármi szétválhatott volna
Olyan szuper, hogy belengették a bejelentést mára, erre sehol semmi. Pedig pont azt szerettem az egész markában, hogy időben, kellő mennyiségű információval ellátták az embert vásárlás előtt. Azt gondoltam, hogy ha nem tetszik az új termék (ami tényleg ceruza), akkor rendelek még ma a roham előtt. Erre most rizikózhatok holnap…
Hát, ez alapján a video alapján az új ABH jön haza hozzám
Ha megérkezik, kérlek csinálj swatch képeket a felső sor balról 3. színéről! Ha valódi képeken is ilyen, én eskü megveszem csak azért a színért
Vajon milyen termék lesz? Remélem a szokásos, minden évben ősszel megjelenő paletta (az ABH által okozott csalódás után valami csodát akarok )
micsoda jó hír, nekem az ABH mellett ez a másik márka, ahonnan - számomra - megfelelő minőség jön ki általában ( és a dobogó 3 helyén osztoznak Jeffreevel). Blanky, köszi a figyelemfelhívást
Nálam is benne van a top 3-ban a Huda márka.
Baking púderből lesz pressed változat…
Eléggé elszomorít, palettát akartam