Engem is csak a Glam tart vissza nálam az lefedi a hidegebb színek iránti igényemet (egyelőre).
De az biztos, hogy ND ezzel a palettával megint jó pár szívbe és pénztárcába betalált
Az biztos, és esélyes, hogy nem fogok tudni ellenállni neki. Ez egy teljesen kihasználható paletta, tudom, hogy minden színét tudnám szeretni és jól is állna, úgyhogy már csak legyen valahol beszerezhető. Elég régen nem vettem sminket, szóval ez most belefér.
Kicsit korábban kellett volna kijönni ezzel, nem sok hasonló volt a piacon. Gondolom most többen jönnek ki majd hasonló színösszeállítású termékekkel változó minőségben.
Nézegettem ezt az ND palettát és igazából a Glam-en is gondolkozom egy ideje. De megint arra jutottam, hogy a többi, már meglévő palettámban elszórva ugyan, de megvannak ezek a színek, legalábbis nagyon hasonlók biztosan. Ráadásul az ABH palettámat sem próbáltam még…Csodaszép ez az új ND, de sztem kihagyom
Akinek bejön a ND formula (hála az égnek, rajtam eltűnik pár óra alatt ), annak szuper hír. A ND Glam palettával együtt kellemes kombót alkothat hordható színek a mindennapokra. Nekem a Naked3 felturbózott tesójára hajaz de tényleg igaz, hogy talán itt is volt egy paletta bingo az ND paletták nude színeiböl és gondolkodás nélkül összeállították a színvilágát de tagadhatatlan gusztusosan néz ki, nem úgy, mint az új UD paletta.
Húúú, néztem az új UD-t…hát izé…gáz. Szerintem
Rajtam szerencsére egész nap szépen tart. Ami miatt mindig morgolódok egy sort az az, hogy ecsettel képtelenség szépen felvinni, csak ujjbeggyel az igazi. Ha valami vissza fog mégis tartani az új palettájuktól, az ez lesz.
Megnéztem az új UD palettát. Ha a Smiley palettákról van szó, akkor: Melyik marketinges gyereke rajzolta vajon…?
Én szeretem nagyon!!
Jaj neeee… Remélem ronda színei lesznek és nem fog kelleni.
UI: Kétlem, mert már a csomagolás is tetszik
Hát, ebbe így látatlanban is beleszerettem!
Ha ronda lesz, tömegverekedést rendezek.
Szerintem ettől nem kell félni. Attól sokkal inkább, hogy nem fogjuk tudni visszafogni magunkat egy újabb palettától.
Nem is értem, miért nem szörnyecske alakú palettákat gyártanak, kinyitva vérengző fogai is lehetnének. Hátha megijedünk tőle, és nem akarjuk megvenni…
Ó az ilyen Iron Fist jellegű minták nekem pont tetszenének
A cipő az volt a barátnőmnek, de nem hordta, párszor kölcsönadta, meglepően kényelmes volt.
A legutóbbi ABH paletták egyáltalán nem keltették fel a figyelmem, de ez kívülről nagyon tetszik, kiváncsi vagyok, milyen színeket tettek bele. Név alapján valami olyasmit tudok elképzelni mint az ND Retro színei, talán pár barnásabb árnyalattal megtoldva
Nekem a MAC Tempting fate kollekció jut eszembe, így elsőre. Szerintem olyasmi színvilág lesz. (Erdős, fás, bogyós gyümölcsös)
Az Hourglass is beharangozta az idei ünnepi kollekciót
Nekem rögtön a Sleek Vintage Romance paletta jutott az eszembe. Hasonló összeállításnak örülnék, de zöldekkel kiegészítve és gazdagabb, élettel telibb színekkel.
Azt a palettát mennyire szerettem!