Csak némit? Minden blazírtságom belepréseltem ebbe a mondatba.
Megragadom a lényeget: a kávefőző jobban erdekelne, mint SV sminkcuccai.
Nekem ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy ki gondolta anno, hogy ez egy jó ötlet. Oké, celebbel mindent el lehet adni. De akkor már jobban járt volna mindenki, ha xy reklámoz, a cég pedig elad. Kétlem, hogy ez egy 0-ról indult saját fejlesztés lenne.
Új, magyar skincare márka. A csomagolás nagyon elegáns, remélem a beltartalom is. DM is forgalmazza. Hírlevélre feliratozás 10% kedvezményt ér.
Lisa Eldridgenél már folyékony rúzsok is vannak.
Szerencsére nem kedvelem a műfajt, különben végem lenne
Én a krémes szemfesték restockot várom. Addig minden újdonság, infó a hírlevélben konkrétan idegesít.
Teljesen megértelek
Én is megkönnyebbültem, amikor megláttam, hogy folyékony rúzsok, pénztárca pedig fellélegzett
A Cressida nálam is kívánságlistás! Te melyikeket nézted ki?
Az Anjelicat szeretném kipróbálni a Titania és Viola mellett. De lassan elengedem a kérdést, és megrendelem egy rúzzsal az utóbbi kettőt.
A beharangozott Disney kollekció, én másra számítottam:
https://www.charlottetilbury.com/eu/content/disney
Az új Natasha Denona:
https://www.instagram.com/p/CuRhDcDuMVt/?img_index=1
Azt figyeltem meg - már amennyire követem a trendeket, mostanában jellemzően nem -, hogy nincsenek akkora sminkdobások, mint mondjuk 10 éve. Amit most mutattál ND mini, az színvilágban kb 98%-ban megegyezik az UD Naked 3 minijével. A legtöbb márkánál a nagyon színes, számomra nagyon extrém dolgokat leszámítva nem látok a hétköznapi, hordhatóbb vonalon olyat, amiért érdemes pénzt adni. Bár lehet, hogy most a nyári, full sminkmentes énem hallatszott ki
Andreea Ali Lisa Eldridge Velveteen Review
Jó, lehet mégis csak felkerült ezekből az új liquid lipstick- ekből egy-kettő a kívánságlistára
Kíváncsi lennék, mennyire más az Affair árnyalat a Velvet rúzshoz képest, mert itt a videóban sokkal rózsaszínebbnek hatott
Új Natasha Denona paletta
Ajjaj… Már van egy Glam, és megfogadtam, hogy több palettát nem veszek, de ezek annyira az én színeim…
Időtlen idők óta nem keltette fel az érdeklődésemet paletta, nem is használok szemhéjpúdert (max egy catrice minit), de ez annyira tökéletesen lefed mindent, amit használok / valaha használnék, hogy most megfordult a fejemben, hogy eladom az összes palettámat és megveszem ezt
Gyönyörű