Ùj ND Yukka paletta jùnius 1- től
A színeim
Sose volt még ND palettám, de a piactéren gyanúsan sok van fent, főleg a minikből, ez visszatart.
A ND szemhéjpúderek szerintem elég megosztóak. Sokan odavannak érte, mások szerint (főleg zsíros bőrűek) szerint nem tartós, hamar elmásznak a színek. Persze ez függ aktuális formulától (matt, fényes cream to powder).
A régi mini paletták minősége még kifejezetten hullámzó volt, az újakra pedig az a jellemző, hogy nagyon biztonsági játékosok. A színviláguk és textúráik is kevésbé különlegesek, mint a nagyobb palettáknak (plusz több szín nem új, a nagyobb verzióban is megtalálható).
Ettől függetlenül, ha találsz egy számodra szimpatikus színvilágú darabot, érdemes vele próbát tenni.
A Goldot és a Mini Goldot bátran ajánlom, ezek nagyon jók, meg a Bronze. A Metropolusnak gyönyörűek a színei, de túlsúlyban van az a formula, amit se precíziós ujjbeggyel, se ecsettel nem lehet felvenni.
Nekem csak a Glam van meg, de alappal pont ugyanolyan tartós mint az összes többi szemhéjpúderem, semmi különbséget nem érzek. És pontosan így került fel még pár ND paletta a kívánságlistámra
A Glam-en gondolkoztam egy jó ideig, aztán rájöttem, hogy igaz, hogy 4 különböző palettában és más márkától, de pont ugyanezek a színeim vannak. Így letettem róla
Nálam épp, hogy hiánypótló volt azóta érzem úgy, hogy tulajdonképpen 98%-ban a meglévő palettáim lefedik az igényeimet, így majd csak akkor ruházok be új termékre ebben a kategóriában, hogy ha valami elfogy -addig marad az instán/fórumon való “nyálcsorgatás”
A retro-t nézegetem, annak nagyon tetszenek a színei és nem is nagyon vannak hasonlóim vagy most ez a Yukka
A Retro nálam is kívánságlistás ez a Yukka is csak azért nem landolt ott, mert eléggé egybevág az ABH Subculture színvilágával -de annak a helyettesítésére simán el tudnám képzelni
Valóban, ha két sorba rendeznénk ezt, kijönne a Subculture. Nem egyszerű újat kitalálni
Engem megvéd az ND magától, mert egyik nagy palettájuk sem tetszik 100%ban. Egyedül a Glam-en gondolkodtam, de arról is lebeszéltem magam. Viszont 4-5 darab 5ös miniből össze tudnám állítani az álom ND palettámat.
Már kapható a Douglas-ban. Nagyon vacillálok az 52-es árnyalaton, de hajlok arra, hogy egyelőre kihagyom, mert jó lenne a meglévőket elhasználni…
Hú, én sokkal olcsóbban vettem egy hónapja, de gondolom, valami kuponnal.
Megkérik az árát.
Én túladok rajta megint rájöttem, hogy nem vagyok egy pirosítós fajta, és a Color meltingből van hasonló, csak sokkal áttetszőbb. Az 50-esen szeretnék túladni, de lassan befotózom azokat a gyönyörűségeket, amiktől fájó szívvel meg kell válnom.
Nincs már fésülködőasztalom, maradt egy polcom a fürdőben
Tegnap 20%-os akció volt appos vásárláson, szóval azért is gondolkoztam rajta, de van már ilyen színű pirosítóm, és azt olvastam, hogy elég fényes, az meg nem nekem való. Akkor neked túl intenzív a színe vagy túl fényes, vagy mindkettő?
A Color Melting inkább érdekelne, de abból meg nincs olyan árnyalat, amire pénzt költenék. (Szépek, csak nagy részük az én színeimmel hordhatatlan. )
Sajnálom, hogy nincs már meg az asztalkád. Nekem “még” nincs, csak álmodozok róla, hogy majd egyszer lesz.
Majd ha lesz időd, tényleg tedd fel az ide az eladásra kerülő holmijaid, biztos lesz rájuk vevő.
Nem intenzív a fénye, nem túlságosan pigmentált, sőt, meglehetősen áttetsző, amit én imádok. Hasonlít az Hourglass áttetszőségére, ami nekem nagyon kifinomult.
De nem vagyok pirosítós Pici pirosodásra hajlamos a bőröm, talán ezért. De kedden megyek profi sminkelésre, majd jól kiderül, hogy hülye (is) vagyok.
A Color meltingből ez az árnyalat van meg, van benne egy pici hűvösség, nagyon kifinomult árnyalat, szemhéjra is teszek belőle, egyáltalán nem sötét, hisz áttetsző:
Én szerettem az asztalkámat, még akkor is, ha szégyenszemre a laptopom (is) volt rajta, de a tárolóban várja a majdani költözködést, ami nem most lesz.
Igen, az 50-es tényleg szép szín, teljesen el tudom képzelni, hogy bárkinek jól áll.
Én már inkább azért nem veszek újakat, mert ami igazán az én színem, abból van jópár darab, szóval minek halmozzam? Mondjuk egy újnak lehet szép lenne a csomagolása, meg olyan márka amit nem próbáltam, de úgyis azt tudja amit a meglévők. A többi szín meg úgyis narancssárga rajtam vagy egyszerűen nem a legelőnyösebb.
Mondjuk ha az Hourglass-hez hasonlóan áttetsző és nem túl fényes, akkor mégsem tettem le róla végleg. (Jaj nekem… )
Ó, akkor még megvan az asztalka! Akkor megnyugodtam. Majd egyszer eljön ismét az ő ideje.
Egy olyan tátongó űrt szüntettek meg az életemben, amiről nem is tudtam, hogy létezik.
Engem leginkább a sütik érdekelnének a felhozatalból.