Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Ùj ND Yukka paletta jùnius 1- től
Screenshot_20230528_232145

8 Likes

A színeim :heart_eyes:
Sose volt még ND palettám, de a piactéren gyanúsan sok van fent, főleg a minikből, ez visszatart. :face_with_raised_eyebrow:

1 Likes

A ND szemhéjpúderek szerintem elég megosztóak. Sokan odavannak érte, mások szerint (főleg zsíros bőrűek) szerint nem tartós, hamar elmásznak a színek. Persze ez függ aktuális formulától (matt, fényes cream to powder).
A régi mini paletták minősége még kifejezetten hullámzó volt, az újakra pedig az a jellemző, hogy nagyon biztonsági játékosok. A színviláguk és textúráik is kevésbé különlegesek, mint a nagyobb palettáknak (plusz több szín nem új, a nagyobb verzióban is megtalálható).

Ettől függetlenül, ha találsz egy számodra szimpatikus színvilágú darabot, érdemes vele próbát tenni.

3 Likes

A Goldot és a Mini Goldot bátran ajánlom, ezek nagyon jók, meg a Bronze. A Metropolusnak gyönyörűek a színei, de túlsúlyban van az a formula, amit se precíziós ujjbeggyel, se ecsettel nem lehet felvenni.

2 Likes

Nekem csak a Glam van meg, de alappal pont ugyanolyan tartós mint az összes többi szemhéjpúderem, semmi különbséget nem érzek. És pontosan így került fel még pár ND paletta a kívánságlistámra :laughing:

2 Likes

A Glam-en gondolkoztam egy jó ideig, aztán rájöttem, hogy igaz, hogy 4 különböző palettában és más márkától, de pont ugyanezek a színeim vannak. Így letettem róla :slight_smile:

Nálam épp, hogy hiánypótló volt :smiley: azóta érzem úgy, hogy tulajdonképpen 98%-ban a meglévő palettáim lefedik az igényeimet, így majd csak akkor ruházok be új termékre ebben a kategóriában, hogy ha valami elfogy -addig marad az instán/fórumon való “nyálcsorgatás” :laughing: :laughing:

1 Likes

A retro-t nézegetem, annak nagyon tetszenek a színei és nem is nagyon vannak hasonlóim vagy most ez a Yukka :drooling_face:

A Retro nálam is kívánságlistás :grin: ez a Yukka is csak azért nem landolt ott, mert eléggé egybevág az ABH Subculture színvilágával -de annak a helyettesítésére simán el tudnám képzelni :relieved:

1 Likes

Valóban, ha két sorba rendeznénk ezt, kijönne a Subculture. Nem egyszerű újat kitalálni :grinning:

1 Likes

Engem megvéd az ND magától, mert egyik nagy palettájuk sem tetszik 100%ban. Egyedül a Glam-en gondolkodtam, de arról is lebeszéltem magam. Viszont 4-5 darab 5ös miniből össze tudnám állítani az álom ND palettámat.

Már kapható a Douglas-ban. Nagyon vacillálok az 52-es árnyalaton, de hajlok arra, hogy egyelőre kihagyom, mert jó lenne a meglévőket elhasználni… :sob:

image

6 Likes

Hú, én sokkal olcsóbban vettem egy hónapja, de gondolom, valami kuponnal.

Megkérik az árát.

Én túladok rajta :frowning: megint rájöttem, hogy nem vagyok egy pirosítós fajta, és a Color meltingből van hasonló, csak sokkal áttetszőbb. Az 50-esen szeretnék túladni, de lassan befotózom azokat a gyönyörűségeket, amiktől fájó szívvel meg kell válnom.
Nincs már fésülködőasztalom, maradt egy polcom a fürdőben :frowning:

2 Likes

Tegnap 20%-os akció volt appos vásárláson, szóval azért is gondolkoztam rajta, de van már ilyen színű pirosítóm, és azt olvastam, hogy elég fényes, az meg nem nekem való. Akkor neked túl intenzív a színe vagy túl fényes, vagy mindkettő?
A Color Melting inkább érdekelne, de abból meg nincs olyan árnyalat, amire pénzt költenék. (Szépek, csak nagy részük az én színeimmel hordhatatlan. :slight_smile: )

Sajnálom, hogy nincs már meg az asztalkád. Nekem “még” nincs, csak álmodozok róla, hogy majd egyszer lesz. :smiling_face_with_three_hearts:

Majd ha lesz időd, tényleg tedd fel az ide az eladásra kerülő holmijaid, biztos lesz rájuk vevő. :slight_smile:

Nem intenzív a fénye, nem túlságosan pigmentált, sőt, meglehetősen áttetsző, amit én imádok. Hasonlít az Hourglass áttetszőségére, ami nekem nagyon kifinomult.
De nem vagyok pirosítós :frowning: Pici pirosodásra hajlamos a bőröm, talán ezért. De kedden megyek profi sminkelésre, majd jól kiderül, hogy hülye (is) vagyok.
A Color meltingből ez az árnyalat van meg, van benne egy pici hűvösség, nagyon kifinomult árnyalat, szemhéjra is teszek belőle, egyáltalán nem sötét, hisz áttetsző:

Én szerettem az asztalkámat, még akkor is, ha szégyenszemre a laptopom (is) volt rajta, de a tárolóban várja a majdani költözködést, ami nem most lesz. :frowning:

1 Likes

Igen, az 50-es tényleg szép szín, teljesen el tudom képzelni, hogy bárkinek jól áll. :heart_eyes:
Én már inkább azért nem veszek újakat, mert ami igazán az én színem, abból van jópár darab, szóval minek halmozzam? Mondjuk egy újnak lehet szép lenne a csomagolása, meg olyan márka amit nem próbáltam, de úgyis azt tudja amit a meglévők. A többi szín meg úgyis narancssárga rajtam vagy egyszerűen nem a legelőnyösebb. :slight_smile:

Mondjuk ha az Hourglass-hez hasonlóan áttetsző és nem túl fényes, akkor mégsem tettem le róla végleg. (Jaj nekem… :grinning_face_with_smiling_eyes:)

Ó, akkor még megvan az asztalka! Akkor megnyugodtam. Majd egyszer eljön ismét az ő ideje. :blush:

1 Likes

Toty by Sofia Vergara

1 Likes

Egy olyan tátongó űrt szüntettek meg az életemben, amiről nem is tudtam, hogy létezik.

6 Likes

Némi szarkazmust vélek a hangodban felfedezni, kedves @Amadea …? :face_with_raised_eyebrow::sweat_smile:

2 Likes

Engem leginkább a sütik érdekelnének a felhozatalból. :laughing:

4 Likes