Tusvonalként nagyon jól néznének ki. Bevallom, az eddigi képek alapján nem dobtam el az agyam, elég magasan van az ingerküszöböm.
A Kaleidosnak is vannak multikróm folyékony szemfestékeik, azokból is van egy vagy kettő, amit kipróbálnék. De valahogy a rendelésig ott sem jutottam el.
Valahogy sejtettem, hogy ezt fogod belinkelni.
Olvastad már valahol, hogy milyen árnyalatok vannak benne?
Haha. Nyitott könyv vagyok. Kiszámítható.
Rose Flush a pirosító, Supernova Strobe Light a highlighter, ezek újak.
A púder Diffused Light, nagyon szeretem, nekem nagy méretben van meg ez az árnyalat.
A ma reggeli sminkem 90%-a Hourglass volt, csak az alapozó, szemöldökzselé (most indulok újat venni) nem volt az, a púder, a bronzer, a szemhéjalap, a szemfesték, a spirál igen.
Van valami megnyugtató abban, hogy ilyen apróságot eltalál az ember.
A Diffused Lightot hogyan használod (pl. szem alá)?
Jaj, az Hourglass bronzerek gyönyörűségesek!
Bevallom, spirálra nem bírok sokat kiadni, volt egy nagy csalódásom a Lancome-mal, azota Maybelline-Essence-Catrice vonalon mozgok.
A Diffused Light-ot egész arcra használom, nagyon világos, pirosodosó bőrömre tökéletes, halványsárga tónusú, a pirosságot kicsit tompítja.
Az Hourglass spirál csak egy minike volt, de brutál sokáig szoktam használni, nagyon megéri miniben, és csodás spirál.
Na, majd kipróbálom egész arcra is, én szem alá szoktam suhintani belőle.
Nem te voltál, aki Pat Mcgrath spirált is próbált?
Igen, egy minit.
Nem szerettem. Egy próba után sminkes barátnőmnek adtam.
Láttam és első blikkre azt hittem, hogy színezett fényvédőhab!!! Mennyire szőke vagyok már!
Nem szoktam önbarnítani. Kezem már barnul, hogy bringával járok, viszont kíváncsi vagyok a termékre. Te kipróbálod?
Egyébként én is azt hittem elsőre, hogy van benne spf.
Nagyon szeretném kipróbálni, de nem volt belekalkulálva a kiadásaimba. Talán másnak a terhére, de előbb egy kis cool down kell, mert megfogadtam hogy nem impulzus-vásárolok
Aztán lehet, hogy lesz majd rá picike akció is.
Én se önbarnítózok, de többször kacérkodtam a gondolattal és az Evy az első, amiben úgy érzem, nem csalódnék.
Az Armani után a Chanel is behozta az utazási méretét a legkeresettebb termékéből:
Ennek nagyon örülök, mert annyi jót írtál már te is és a többi kollegina is erről a gyöngyöcskés alapozóról, hogy mindenképpen meg akartam venni ősszel az imádott Shiseido BB-m helyett.
Remélem idehaza is lesz majd belőle utazó méret.
Nekem ez van, ez egy picivel sűrűbb sztori, ma is ez van rajtam. Szeretem.
https://kremmania.hu/kremek/chanel-les-beiges-water-fresh-complexion-touch
Látszik mennyire otthon vagyok a témában, azt hittem, hogy a Sephorás az amit te is hordasz, pedig még a véleményeket is kimazsoláztam róla kb. 4 napja
Oké, nekem az kell majd ami rajtad van, nem írom fel mert addig 6x elhagyom az infót, hanem inkább ha nem bánod majd akkor megkérdezem, hogy melyik is volt az
A bronzos tetszik, a blush viszont nekem túl fakónak/ élettelennek tűnik.
Van mini Nars bronzer, ami talc-free, itt egy kis segítség az árnyalatok kiválasztásához:
Beauty of Joseon a dm-ben:
https://www.dm.hu/search?query=Beauty%20of%20Joseon&searchType=product&brandName=Beauty%20of%20Joseon