Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Lesz mini Luminous Silk Foundation, és jönnek gyönyörű pirosítók (update: már meg is rendeltem őket :shushing_face:) :

https://www.instagram.com/p/CqsE0oVrRQA/

4 Likes

De jó, hogy van belőle mini! Mindig kíváncsi voltam erre az alapozóra, de olyan vegyesek a vélemények, hogy nem mertem megrendelni.
Melyik pirosítót rendelted meg? A képek alapján nagyon szépek!

1 Likes

Honnan rendelted?

Igen, én sem próbáltam soha, csak annyian áradoznak róla, és mivel én extrém ritkán használok alapozót, sajnáltam volna 30 millit belőle tartogatni.
A Sephorabol rendeltem, volt egy kuponom, pár nap alatt meg szokott jönni.
A pirosító az 50es, Euphoric árnyalat. :heart_eyes:
Screenshot_20230406_220327

4 Likes

Nem is tudnék hirtelen választani a pirosítók közül, olyan szép árnyalatok. Majd muti meg, légyszi, ha megérkezik.:slight_smile:
Ui.: Nem lenne olyan nehéz választani, csak három szín érhető el a Sephoránál.

Ha egyszer elérhető lesz valahol, az az élénk magenta jön haza hozzám. :heart_eyes:

1 Likes

Erre kíváncsi leszek:
Screenshot_20230409-195401_Samsung Internet

4 Likes

Nem volt hasonló a Macnél régebben…?
Nem volt ilyen hosszú a neve, de a csomagolás ismerős. :thinking:

Lehet, nem emlékszem rá, nem nagyon vagyok képben a MAC régebbi termékeivel.

1 Likes

Valami rémlik, hogy igen. Csak nem ezzel a névvel és kiszereléssel.

1 Likes

IMG_20230411_163305

Ez egy kivont termék, de nagyon-nagyon hasonlít az újhoz. Mondjuk én nagyon szeretem, szóval nem baj, ha elérhető. :smirk:

2 Likes

Köszi, hogy megnézted! :heart_eyes:

:drooling_face:
10K likes, 159 comments - ColourPop Cosmetics (@colourpopcosmetics) on Instagram: "👀✨ #comingsoon"

6 Likes

Colourpop folyékony szemfestékek?

Igen, nem tudom miért így tette be, mindenféle multikróm színben.

Azt hittem, rejtvényt akartál nekünk feladni.:smiley:
Nézegettem őket, de a folyékony állagú festékek nem állnak közel a szívemhez.
Fogsz rendelni?

unnamed

Legújabb termékünk egy elsősorban magas faggyútartalmú, szeborreás, laza kötőszövetű, érett, egyben érzékeny, pirulásra hajlamos, rosaceas, dehidratált bőrökre született hidratáló, feszesítő, hűsítő hatású ápolókrém. Rendkívül gyorsan felszívódik, így nem hagy zsírfényt a bőrön és alkalmazásával elkerülhető a bőr túlolajozása, amely - különösen a nyári időszakban - az egyes termékek rétegezése miatt gyakori probléma.
Érfalerősítő, hámregeneráló növényi összetevőinek köszönhetően még inkább segíti az érfalgyenge (rosaceas) bőrök vízhiányát és érzékenységét enyhíteni.

1 Likes

Jeffree Star likes this (és tényleg :smiley:):

https://www.instagram.com/p/CrMccmOvhqT/

3 Likes

Nem hiszem, bár nagyon jól néznek ki, de valahogy nem hiszem hogy sokat használnám.

És vadul gondolkodik: “Ezek a pimaszok becsicskítottak, ki kell találnom valami még botrányosabbat!”