Nemrég vettem én is Primust, hát, szuper termék. Ha elfogy a Carmex, nem veszem újra, ez tökéletes lesz helyette.
Ezt én is ki fogom próbálni, imádom a Carmexet, de sokallom az árát.
Szerintem nem üzleti fogás a külön szemkörnyékápoló, nagyon sok embernél tényleg nagy a különbség a szemkörnyék bőre és az arc többi része között. Viszont az, hogy a szemkörnyékápolók nagyja ~2-3x vagy még többe kerül ml/árban, az tényleg üzleti fogás. Ha valakinek nem extrém érzékeny a szeme, simán lehet arcra való hidratálót használni szemkörnyékre - még ha nem is azt, amit az ember az arca többi részére ken. De ez csak az én véleményem. (Én egyébként néha ajakápolót teszek a szemem alá - persze nem carmexet, valami abszolút illatmenteset. Télen könnyezésre hajlamos szemmel megváltás tud lenni)
800 Ft körül volt amikor vettem múlt héten, persze ennek is felment az ára Carmex fronton nem tudom mi a helyzet, remélem beválik és akkor lesz egy jobb árú, szuper kenceficéd
Hogy csináljátok? Nekem évek mire elfogynak az ajakápolók😳 Lassan cserélni kellene pont emiatt, mert ezer éve bontottam. Tégelyes carmexet használok kb másfél éve minden este egyszer, de csak félig van.
A Carmex 1.000 Ft felett van. Régen, a vámáfa előtti boldog békeidőkben hatosával rendeltem az iherbről.
Még jó pár darab van belőle és igyekszem kiváltani mással a meglévő készletből (éjszakára egy Essence ajakápolót használok, munkából hazafelé menet szájfényt kenek fel, hogy az is fogyjon), de tisztességes ajakápolónak lennie kell itthon, punktum.
Lefekvés előtt, futás előtt, bárhonnan indulás előtt ezt kenem fel, mert tükör nélkül, gyorsan fel tudom applikálni.
Köszönöm szépen az ajánlást! Tegnap vettem is egyet (PatikaPlus-ban 990-et fizettem érte).
@Vicus Orrba-szájba kenem Nem tudom egy tubus meddig tart bevallom, mert ha rúzsozok akkor nem használom.
@Amadea Uuuh hát az drága nagyon Egyetértek veled, kell lennie itthon ajakápolónak. Nekem a cserepesre száradt számat rendbetette úgy 20 éve azóta esélyt sem adtam a dolognak.
@Buklika Remélem beválik, majd mesélj a tapasztalataidról
Hát, ha 8-900 Ft a Primus, akkor sajnos már nem sokkal olcsóbb a Carmexnél.
Van egy a fürdőben, egy az éjjeli szekrényen és egy a táskában. Mindenhol kell lennie, ahol vagyok.
Na persze kenem is rendesen magam. Így aztán egy év alatt fogynak el kb.
Tegnap vettem 628 forintért. Egyelőre nehéz kenni és mintha egy viaszos réteg lenne a számon meg kell szokni.
Úú hol vetted ennyiért?
Székesfehérvári kórházban a patikában
Ó az sajnos messze van a 13. kerülettől durva, hogy ekkora az árkülönbség.
Ezek szerint nagyon más, mint a Carmex? Mert az se egy pehelysúlyú versenyző (nekem a stiftes van meg).
Nekem a tégelyes van ugye, de az számomra sokkal zsírosabb, krémesebb érzetű. Erre mintha várnom kellene, hogy felolvadjon. De szerintem most már ki kell próbálnod annyiszor szó esett róla.
Először én is úgy éreztem, hogy nehéz kenni, de most már könnyű, siklik a számon.
Esténként használom, utána még jön egy kis CARE:NEL gránátalmás ajakápoló maszk .
Feltétlenül felhajtok egy példányt!
Wayne Goss UK webshop indult