Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Nemrég vettem én is Primust, hát, szuper termék. Ha elfogy a Carmex, nem veszem újra, ez tökéletes lesz helyette. :slightly_smiling_face:

4 Likes

Ezt én is ki fogom próbálni, imádom a Carmexet, de sokallom az árát.

1 Likes

Szerintem nem üzleti fogás a külön szemkörnyékápoló, nagyon sok embernél tényleg nagy a különbség a szemkörnyék bőre és az arc többi része között. Viszont az, hogy a szemkörnyékápolók nagyja ~2-3x vagy még többe kerül ml/árban, az tényleg üzleti fogás. Ha valakinek nem extrém érzékeny a szeme, simán lehet arcra való hidratálót használni szemkörnyékre - még ha nem is azt, amit az ember az arca többi részére ken. De ez csak az én véleményem. (Én egyébként néha ajakápolót teszek a szemem alá - persze nem carmexet, valami abszolút illatmenteset. Télen könnyezésre hajlamos szemmel megváltás tud lenni)

6 Likes

800 Ft körül volt amikor vettem múlt héten, persze ennek is felment az ára :zipper_mouth_face: Carmex fronton nem tudom mi a helyzet, remélem beválik és akkor lesz egy jobb árú, szuper kenceficéd :slight_smile:

2 Likes

Hogy csináljátok? Nekem évek mire elfogynak az ajakápolók😳 Lassan cserélni kellene pont emiatt, mert ezer éve bontottam. Tégelyes carmexet használok kb másfél éve minden este egyszer, de csak félig van.

1 Likes

A Carmex 1.000 Ft felett van.:exploding_head: Régen, a vámáfa előtti boldog békeidőkben hatosával rendeltem az iherbről.
Még jó pár darab van belőle és igyekszem kiváltani mással a meglévő készletből (éjszakára egy Essence ajakápolót használok, munkából hazafelé menet szájfényt kenek fel, hogy az is fogyjon), de tisztességes ajakápolónak lennie kell itthon, punktum.

1 Likes

Lefekvés előtt, futás előtt, bárhonnan indulás előtt ezt kenem fel, mert tükör nélkül, gyorsan fel tudom applikálni.

Köszönöm szépen az ajánlást!:heart_eyes: Tegnap vettem is egyet (PatikaPlus-ban 990-et fizettem érte).

1 Likes

@Vicus Orrba-szájba kenem :sweat_smile: Nem tudom egy tubus meddig tart bevallom, mert ha rúzsozok akkor nem használom.

@Amadea Uuuh hát az drága nagyon :frowning_face: Egyetértek veled, kell lennie itthon ajakápolónak. Nekem a cserepesre száradt számat rendbetette úgy 20 éve :rofl: azóta esélyt sem adtam a dolognak.

@Buklika Remélem beválik, majd mesélj a tapasztalataidról :blush:

1 Likes

Hát, ha 8-900 Ft a Primus, akkor sajnos már nem sokkal olcsóbb a Carmexnél.:frowning:

1 Likes

Van egy a fürdőben, egy az éjjeli szekrényen és egy a táskában. Mindenhol kell lennie, ahol vagyok. :laughing:
Na persze kenem is rendesen magam. Így aztán egy év alatt fogynak el kb.

1 Likes

Tegnap vettem 628 forintért. Egyelőre nehéz kenni és mintha egy viaszos réteg lenne a számon :sweat_smile: meg kell szokni.

2 Likes

Úú hol vetted ennyiért? :star_struck:

Székesfehérvári kórházban a patikában :slightly_smiling_face:

Ó az sajnos messze van a 13. kerülettől :sweat_smile: durva, hogy ekkora az árkülönbség.

1 Likes

Ezek szerint nagyon más, mint a Carmex? Mert az se egy pehelysúlyú versenyző (nekem a stiftes van meg).

Nekem a tégelyes van ugye, de az számomra sokkal zsírosabb, krémesebb érzetű. Erre mintha várnom kellene, hogy felolvadjon. De szerintem most már ki kell próbálnod :grin: annyiszor szó esett róla.

1 Likes

Először én is úgy éreztem, hogy nehéz kenni, de most már könnyű, siklik a számon. :slight_smile:
Esténként használom, utána még jön egy kis CARE:NEL gránátalmás ajakápoló maszk .

Feltétlenül felhajtok egy példányt!

1 Likes

Wayne Goss UK webshop indult :star_struck:

2 Likes