Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Egy mindenható anti-aging szemkörnyékápolónak örülnék.
Most vagyok vadászatban, mert az eddigi már nem elég, túl könnyű.

A szempillaspirál tud pandamaci kinézetet varázsolni, ezért lemosóra utalhat az emoji.:thinking:

1 Likes

Vmi peptides cuccról is volt szó. Mindegy, úgyis megvesszük. :joy:

6 Likes

Pontosan :rofl::rofl::rofl:

1 Likes

Olajos lemosónak, de szemkrémnek is nagyon örülnék. Lemosót olyan nehéz itthon beszerezni! Egy jó kis szemkrémet meg ideje lenne találjak, de mivel nem nagyon használok, nem tudom merre induljak…

Szerintem Skinsmarték hangsúlyozzák, hogy az ő termékeiket (talán a hámlasztókat kivéve) lehet szemkörnyékre is használni, mert nem irritatívak, szóval nem hiszem hogy előrukkolnak egy ilyennel.

1 Likes

Igen, amíg csak általános szemkörnyék ápolásról beszélünk, ez rendben is van. Nekem sincs szükségem egyelőre komolyabb krémre itt. Viszont PC is kijött szemkörnyék ápolóval, amikor Paola abba a korba lépett, hogy már nem tartotta elegendőnek a hidratáló krémet. Itt nagyon más a bőrünk, mint az arc többi részén, sokkal vékonyabb, nincsenek pórusok, stb. A világosító, optikailag segítő, véráramlást serkentő, ödéma csökkentő krémeknek megvan a jogosultságuk bizonyos helyzetekben.

4 Likes

De vannak pórusok ott is. Nem olyanok mint máshol, de vannak. Különben nem lennék tele a szemhéjamon és a szemem alatt miliával, amit vagy bőrgyógyásznak kell felvágnia, vagy én próbálom lehámlasztani (szemhéjon az esetek többségében sajnos marad a szike)

Én mindent használok szemkörnyékre amit az arcomra (hámlasztót és tretinoint persze nem!!!), G&G C-vitaminos szérumot, hialuront, Mizon kollagént…mikor mit. Eddig még nem lett baj belőle. Amúgy kicsit üzleti fogásnak is tartom ezt a szemkörnyék-mizériát, persze vegyél arra is valamit. Ha nem elég intenzívek szemre az arcra való termékek, attól még nem okoz problémát, ha meg ellenkezőleg, a szemkörnyékre valók kímélőbben (kevesebb hatóanyaggal) akkor miért drágábbak… :thinking:

3 Likes

Eltűnt a Douglas honlapjáról a Huda. :sob:

2 Likes

Pont ezt néztem én is tegnap, nem is értem. Amikor felrakták, akkor egy ideig kb. semmi sem volt készleten, aztán már készleten volt és rendelhető, most meg nyomtalanul eltűnt.
Valami adminisztrációs gubanc lehet, én azért bízom benne, hogy visszajön. Egy sárga púdert muszáj rendelnem. :smiley:

1 Likes

Pont a tegnap akartam rendelni tőlük egy palettát és hűlt helyét találtam :grin:

1 Likes

Igen! Én is gondoltam, hogy a nőnapi akcióban gyorsan megvesszem a Huda palettát… hát, hűlt helye :roll_eyes:

2 Likes

Visszatérve a Skinsmart új termékére, mostmár értem, és én is tuti megvenném azt a szemkörnyék-ápolót. :grin:
Aminek én igazán örülnék viszont, az egy szuperjó ajakápoló. Sajnos még mindig keresem az igazit, mert az összetevőkre nagyon háklis vagyok sajnos (pl octinoxate-ot tartalmazó cuccot nem szívesen kenek a számra, a shea vaj meg nem jó nálam, csak arra hogy leegyem). Nagyon unom már, hogy folyton cserepes a szám. Nálam ez az egy termék van, amire azt mondom, hogy egy hatásos, jól hidratáló, szép inci-jű ajakápoló nincs a piacon.
(Ugyanitt szívesen fogadok ajánlásokat.)

1 Likes

Én csak ezt használom lassan 20 éve.

https://kremmania.hu/kremek/primus-natur-ajakir

5 Likes
21 Likes

kosááááááááááááárba

9 Likes

Juhúúúúúú

3 Likes

Úristen, de fancy a csomagolása is, remélem a belbecs is pöpecül fog muzsikálni. :slight_smile:

1 Likes

Én is adok egy esélyt ennek a lemosónak. Most már éve óta a Guerlain Abeille Royale olajos lemosóját használom nagy megelégedéssel, de egy próbát megér :slight_smile:

2 Likes