Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Köszönöm, megnézem:)

1 Likes

Én kipróbáltam , de rajtam ezek a hybrid mouss- krémes pùder- alapozòk olyan szinten nem működnek, csak bele ülnek a pòrusaimba és az eredmény katasztrófa lesz. Az egyetlen a pùder állagù ásványi alapozò, pl. Bare minerals , na az gyönyörű pòrus- és hibamentes bőrt produkál.

1 Likes

Ez az ajakír most jött velem szembe a francia Sephora újdonságai között… Kell nekem! :star_struck: Az biztos, hogy ez lesz életem legdrágább színezett hidratálója, de akkor akarok egy ilyet :rofl:

3 Likes

Jesszusom, ez micsoda? Úgy értem, krém vagy púder?

Krémes állaga van, pùder és alapozò egyben, olyan az állaga, mint egy sticknek. Na zt jól megaszontam. Tudod ezek a krémes kitekerhető pirosító és alapozò stickek :rofl:

1 Likes

Ne aggódj, teljesen értettem :smiley: Köszi! Akkor nekem tuti felejtős lesz.

1 Likes

Ne érts félre, biztos voltam benne, hogy tudni fogod, mire godolok. :grin: Inkább az zavart, hogy nem magyarosan fejeztem ki magam. Egyáltalán van magyar megfelelője? Stift? :see_no_evil:

Omg, kell 🫠
https://www.instagram.com/p/CoZ_wDirC7o/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

4 Likes

85 Likes, 0 Comments - Skinsmart Magyarország (@skinsmarthu) on Instagram: "Kinek a keze kiált ilyen SOS segítségért? 🙋‍♀️🙌"

4 Likes

ez nagggggggyon jól hangzik…

Hát ezek gyönyörűek. A Flora Story paletta különösen. :slight_smile:

Tulajdonképpen a stiftes alapozók csak keményebb fajta krémalapozók, szerintem. (De mondjuk akkor minek teszik ezt pan-be, nem is értem…)
A stift megfelelő szó, szerintem, ragasztónál is ezt használják az emberek. Egyszer láttam egy árcédulán a ragasztórúd kifejezést, de tippre ez nem jellemző

Feltöltöttek egy csomó Huda Beauty-s terméket a Douglas webshopjába! Juhé! Végre megvehetem azt a palettát is, amire ezer éve fájt a fogam!

A Wild Obsessions - hála a piactérnek és @zalla - óriási kedvencem lett, bízom benne, hogy a Color Block-os is ilyen jó.

6 Likes

20230308_181149
Allee Dm.
Tele vannak nyomva denat alkohollal. :unamused:

3 Likes

Néztem. Kicsit kevesebbet költöttek volna designra és többet a beltartalomra még jó is lenne.

7 Likes

Nem fényvédő.
Vajon a száraz bőrre való krém?

https://www.instagram.com/p/CpkTgB5IUUy/

1 Likes

Valószínűleg szemmel kapcsolatos, ott egy :panda_face: emoji :star_struck:

1 Likes

Talán olajos arclemosó?
Annak nagyon örülnék! :grin:

Ohhh, tényleg igazatok lehet, lányok, de jó lenne…

Ugyanezt akartam irni, panda-karikak-szemkrem;-)