Köszönöm, megnézem:)
Én kipróbáltam , de rajtam ezek a hybrid mouss- krémes pùder- alapozòk olyan szinten nem működnek, csak bele ülnek a pòrusaimba és az eredmény katasztrófa lesz. Az egyetlen a pùder állagù ásványi alapozò, pl. Bare minerals , na az gyönyörű pòrus- és hibamentes bőrt produkál.
Ez az ajakír most jött velem szembe a francia Sephora újdonságai között… Kell nekem! Az biztos, hogy ez lesz életem legdrágább színezett hidratálója, de akkor akarok egy ilyet
Jesszusom, ez micsoda? Úgy értem, krém vagy púder?
Krémes állaga van, pùder és alapozò egyben, olyan az állaga, mint egy sticknek. Na zt jól megaszontam. Tudod ezek a krémes kitekerhető pirosító és alapozò stickek
Ne aggódj, teljesen értettem Köszi! Akkor nekem tuti felejtős lesz.
Ne érts félre, biztos voltam benne, hogy tudni fogod, mire godolok. Inkább az zavart, hogy nem magyarosan fejeztem ki magam. Egyáltalán van magyar megfelelője? Stift?
ez nagggggggyon jól hangzik…
Tulajdonképpen a stiftes alapozók csak keményebb fajta krémalapozók, szerintem. (De mondjuk akkor minek teszik ezt pan-be, nem is értem…)
A stift megfelelő szó, szerintem, ragasztónál is ezt használják az emberek. Egyszer láttam egy árcédulán a ragasztórúd kifejezést, de tippre ez nem jellemző
Feltöltöttek egy csomó Huda Beauty-s terméket a Douglas webshopjába! Juhé! Végre megvehetem azt a palettát is, amire ezer éve fájt a fogam!
A Wild Obsessions - hála a piactérnek és @zalla - óriási kedvencem lett, bízom benne, hogy a Color Block-os is ilyen jó.
Allee Dm.
Tele vannak nyomva denat alkohollal.
Néztem. Kicsit kevesebbet költöttek volna designra és többet a beltartalomra még jó is lenne.
Valószínűleg szemmel kapcsolatos, ott egy emoji
Talán olajos arclemosó?
Annak nagyon örülnék!
Ohhh, tényleg igazatok lehet, lányok, de jó lenne…
Ugyanezt akartam irni, panda-karikak-szemkrem;-)