@Amadea, igen egyébként tök jó, hogy végre nem meleg árnyalatú paletták jönnek . Csak vennék már nagyon valamit, és most semmi sem fog meg.
@BlackXentric mondjuk igaz, legalább nem költi az ember a pénzt .
Alien? Az új Nabla? GoT? Adok én ötleteket.
Annyira szimpatikus a Nabla márka, a palettáik is valami gyönyörűek, tőletek pedig hallottam a sok-sok dicséretet róluk, szóval egyszer biztosan beszerzek majd egyet közülük. Plusz a csomagolásuk is nagyon szép.
Ehhez képest instán indokolatlanul kevés hashtag van róluk, azaz gondolom nem annyira ismertek világszerte.
Köszi!
Sírok!
Köszi szépen, hogy észben tartottad! Jött az értesítő, ha addig lesz készleten, amíg az új paletta elér a webshopra (hihi), akkor megrendelem.
Mikor mutatják már meg a palettát?!
Jó kérdés, tavaly a Soul Bloomingot április végén már lehetett rendelni. Én rendeltem most az akcióban két matt rúzst. Annyira szeretem a Party in paris formuláját, hogy megrendeltem a Backbeatet és a Masterpiece-t.
Ez is facebookos akció?
Igen, a csoportban fenn van minden.
A szokásos 5% + 10% mindenre, ha a sminkmániás - előreutalás fizetési opciót választod, plusz 2 Nabla terméknél ajándék Nabla neszesszer, 2 Jessup ecsethez ceruzahegyező, 2 Beonme termékhez arctisztító szivacs, meg ilyesmik vannak, ha jól emlékszem, plusz 5-10-15-20 ezernél újabb ajándékok, már nem tudom, hogy mik.
Május 22-én jelenik meg.
Egy-két szín (mustársárgás barna, türkiz, pink) kivételével nekem tetszik! Azok is szépek, de nem hiszem, hogy használnám őket. Várom a swatchokat.
Nekem nagyon tetszik ez a paletta. De nem hiszem, hogy meg fogom venni. Most nagy sminkstop van.
Már nagyon várom a kis Daniel bemutatóját!
A paletta most is ellenállhatatlan.
Ohh, fantasztikusan szép!!
Ez most nagyon jól esett a lelkemnek, mert amúgy tök mérges vagyok.
Akartam ma venni hangverseny jegyet a Müpába, mert bérletbontás van. Én most ezüst szinten vagyok a hűség rendszerben, és basszus, amikor délután 3-tól lehetett rendelni, már nem volt egy darab sem. Mindet elvitték bérletben, meg a platina- és aranykártyások, akik már tegnap is vásárolhattak. Tök bosszantó, eddig én is aranykártyás voltam, de most egyszerűen nem tetszett az a bérlet, amiből csak 1 előadásra voltam kíváncsi igazán, és azért nem akartam 40ezret kiadni…
Na mindegy, bocsi, csak most muszáj volt elpanaszolnom.
Tádámmm! Csak győzzünk választani!
Bár nekem ezek nagyon nem a színeim, de ki tudja…
Mondjuk most másodszorra megnézve, végül is el tudom képzelni.
És ki tudja, milyen lesz a felső sor…
Nekem a Nabla jobban tetszik.
Apropó, ha rangsorolni kellene a Nabla palettákat, nekem ilyen a listám:
- Dreamy
- Soul Blooming
- Secret Palette
- Poison Garden
Szóóval a Dreamy-t fogom megvenni, ha sor kerül Nabla paletta vételre, mondjuk egy közelgő ünnep alkalmával Amúgy nemrég volt a szülinapom, de érdekes módon éppen akkor nem volt semmi szimpi, így elmaradt a szülinapi “meglepi tőlem magamnak”.
Én akárhogy nézem nekem nem tetszik, szerencsére Még a végén tudom tartani a nem veszek semmit projectet.
Lancome. Kicsit drága a mennyiséghez képest.
Nagyon belelkesedtem a Nabla paletta miatt a héten, de ez a kép teljesen lelombozott. Én a fekete-fehér képekbe sötét zöldeket, kékeket és vöröseket láttam bele (mire nem képes az emberi képzelet…). Sajnos a most látott az árnyalatok viszont nem az én színeim.
A Juvia’s Place paletta szerintem ötletes, de nagyon-nagyon emlékeztet a CP Brown Sugar palettájára, ami már megvan. Szóval azt hiszem ezt is ki fogom hagyni.