Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

@Amadea, igen egyébként tök jó, hogy végre nem meleg árnyalatú paletták jönnek :blush:. Csak vennék már nagyon valamit, és most semmi sem fog meg.
@BlackXentric mondjuk igaz, legalább nem költi az ember a pénzt :rofl:.

1 Likes

Alien? Az új Nabla? GoT? Adok én ötleteket.:smiley:

Annyira szimpatikus a Nabla márka, a palettáik is valami gyönyörűek, tőletek pedig hallottam a sok-sok dicséretet róluk, szóval egyszer biztosan beszerzek majd egyet közülük. Plusz a csomagolásuk is nagyon szép.
Ehhez képest instán indokolatlanul kevés hashtag van róluk, azaz gondolom nem annyira ismertek világszerte.

1 Likes

android

2 Likes

Köszi!:smiley:
Sírok!:joy::rofl::rofl:

1 Likes

@Amadea, elérhető Onlinebeauty-n a Foxy lady, ha esetleg még aktuális. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Köszi szépen, hogy észben tartottad! Jött az értesítő, ha addig lesz készleten, amíg az új paletta elér a webshopra (hihi), akkor megrendelem.
Mikor mutatják már meg a palettát?!

Jó kérdés, tavaly a Soul Bloomingot április végén már lehetett rendelni. Én rendeltem most az akcióban két matt rúzst. Annyira szeretem a Party in paris formuláját, hogy megrendeltem a Backbeatet és a Masterpiece-t.

Ez is facebookos akció?

Igen, a csoportban fenn van minden.
A szokásos 5% + 10% mindenre, ha a sminkmániás - előreutalás fizetési opciót választod, plusz 2 Nabla terméknél ajándék Nabla neszesszer, 2 Jessup ecsethez ceruzahegyező, 2 Beonme termékhez arctisztító szivacs, meg ilyesmik vannak, ha jól emlékszem, plusz 5-10-15-20 ezernél újabb ajándékok, már nem tudom, hogy mik.

2 Likes

Május 22-én jelenik meg.
Egy-két szín (mustársárgás barna, türkiz, pink) kivételével nekem tetszik! Azok is szépek, de nem hiszem, hogy használnám őket. Várom a swatchokat.

9 Likes

Nekem nagyon tetszik ez a paletta. De nem hiszem, hogy meg fogom venni. Most nagy sminkstop van.

1 Likes

Már nagyon várom a kis Daniel bemutatóját! :green_heart:
A paletta most is ellenállhatatlan. :magnet:

1 Likes

Ohh, fantasztikusan szép!!

Ez most nagyon jól esett a lelkemnek, mert amúgy tök mérges vagyok.
Akartam ma venni hangverseny jegyet a Müpába, mert bérletbontás van. Én most ezüst szinten vagyok a hűség rendszerben, és basszus, amikor délután 3-tól lehetett rendelni, már nem volt egy darab sem. Mindet elvitték bérletben, meg a platina- és aranykártyások, akik már tegnap is vásárolhattak. :frowning_face: Tök bosszantó, eddig én is aranykártyás voltam, de most egyszerűen nem tetszett az a bérlet, amiből csak 1 előadásra voltam kíváncsi igazán, és azért nem akartam 40ezret kiadni…

Na mindegy, bocsi, csak most muszáj volt elpanaszolnom.

4 Likes

Tádámmm! Csak győzzünk választani! :smiley:
Bár nekem ezek nagyon nem a színeim, de ki tudja…

android

1 Likes

Mondjuk most másodszorra megnézve, végül is el tudom képzelni. :rofl:
És ki tudja, milyen lesz a felső sor… :blush:

1 Likes

Nekem a Nabla jobban tetszik.
Apropó, ha rangsorolni kellene a Nabla palettákat, nekem ilyen a listám:

1. Dreamy
  2. Soul Blooming
  3. Secret Palette
  4. Poison Garden

Szóóval a Dreamy-t fogom megvenni, ha sor kerül Nabla paletta vételre, mondjuk egy közelgő ünnep alkalmával :smile: Amúgy nemrég volt a szülinapom, de érdekes módon éppen akkor nem volt semmi szimpi, így elmaradt a szülinapi “meglepi tőlem magamnak”.

2 Likes

Én akárhogy nézem nekem nem tetszik, szerencsére :smiley: Még a végén tudom tartani a nem veszek semmit projectet.

1 Likes

IMG_20190509_164819

IMG_20190509_165332

Lancome. Kicsit drága a mennyiséghez képest.

1 Likes

Nagyon belelkesedtem a Nabla paletta miatt a héten, de ez a kép teljesen lelombozott. Én a fekete-fehér képekbe sötét zöldeket, kékeket és vöröseket láttam bele (mire nem képes az emberi képzelet…). Sajnos a most látott az árnyalatok viszont nem az én színeim.
A Juvia’s Place paletta szerintem ötletes, de nagyon-nagyon emlékeztet a CP Brown Sugar palettájára, ami már megvan. Szóval azt hiszem ezt is ki fogom hagyni.

1 Likes