Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Nagyon gyönyörűségesek!!! Olyan jó lehet rájuk nézni…

1 Likes

Hoppácska.

https://www.instagram.com/p/Cn7Fj2kLrz_/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Új ND.

1 Likes

Pipettás fényvédő létezik :smiley:

1 Likes

Nahát… El nem tudom képzelni, hogy ebből tudnék eleget felvinni.

Ha valaki nem szeretné a vámkezelést bevállalni Clionadh rendeléskor. :slight_smile:

Screenshot_20230201_141312_Instagram
Screenshot_20230201_141331_Instagram

5 Likes

Jajj neee, a vám számomra mindig a legkiválóbb visszatartó erő :see_no_evil:

1 Likes

unnamed (1)

5 Likes

Talán december óta lehet náluk kapni, de 20 EUR-ba kerülnek még így is.

Ezt nem is tudtam, csak ma láttam ezt a friss bejegyzést instagramon és meglepődtem. Nem tervezek vásárolni, de mindig áhítattal nézem a swatchokat a termékeikről, gyönyörűek. :slight_smile:

1 Likes

Ó, igen, gyönyörűek és nagyon jók.
Terra Moon monók is lesznek, azok is csúcskategóriásak.

1 Likes

Ritkán lepődöm meg új terméken, de most sikerült :rofl::rofl::rofl: Elképzeltem, ahogy az irodában ebéd után előkapom :rofl::rofl::rofl:

Screenshot_20230202_215532_Instagram

10 Likes

Akár Jeffree is tervezhette volna :rofl:

3 Likes

Én is először azt hittem, hogy az ő új terméke, meg is mertem volna esküdni rá, de tévedtem. :smiley:

1 Likes

Jaj… Elég férfi uralta munkahelyem van (max 10% lehet a nőarány), el nem tudom képzelni a reakciót, ha ezt előveszem napközben. :smiley:

2 Likes

Akkor biztos, hogy meglenne a téma nálatok egész napra (vagy inkább hétre). :joy:

2 Likes

Na igen. :smiley: Így is kell egy kis humorérzék a kollégáim kezeléséhez, de ezt biztos jó ideig hallgathatnám.

1 Likes

https://www.instagram.com/p/CoNY7EsPoeC/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

2 Likes

Keresem, keresem, élőben szeretném megnézni. Látta már valaki valamelyik hazai drogériában? Ha igen, akkor hol? Köszi!
Képernyőfotó 2023-02-04 - 11.39.17

1 Likes

Pont ma láttam egy Rossmann hirdetésben, rákerestem az applikációban, azt mutatja, hogy üzletekben már van.

Screenshot_2023-02-04-13-04-52-992_bitnet.hu.rossmann

2 Likes