Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Egyetértek veled, elég sok magyar márka van, ami kiváló termékeket készít.

Valamint mindenkinek más válik be, valakinek esetleg semmi sem, ami itthon készült, másnak meg esetleg pont igen. Nekem a Geek&Gorgeous márkától nagyon sok termék évek óta a rutinom része, mert szuper a termék és jó árban is van. A Phi Cosmetics I’m So Sensitive arckréme majdnem a megjelenése óta a kedvencem, számolni sem tudom, hány tégellyel használtam el belőle. A céget is nagyon profinak érzem, tudom, hogy szívvel-lélekkel csinálják amit csinálnak, és ez a minőségen is látszik. Még hasonló kategória nekem a Vintage Beauty: a termékeik abszolút korrektek, az arckrémük az egyetlen amire Anyum hiperérzékeny bőre nem reagál rosszul. Más kérdés, hogy a tulajdonos egyes megnyilvánulásaival én nem értek egyet, de a termékeik szerintem nagyon klasszak.

Az Ilcsi pont nem jött be, bármit próbáltam tőlük, az vagy fellobbantotta az arcom, vagy csak szimplán kellemetlen volt. Ettől függetlenül minden tiszteletem a márkáé, mert nagyon sok embernek meg működnek a termékeik, és nemzetközi szinten is jó hírnevet szereztek az országunknak. A Magister még egy olyan márka ami nekem nem működik: érzésem szerint jobb lenne, ha nem jönnének ki annyi újdonsággal, hanem a meglévő termékeket fejlesztenék jobban. Ettől függetlenül a BioRio lipides krémük egy örök kedvenc, megfázáskor csak ezt használom, és egyben marad az orrom.

A régen olyan nagyon szeretett koreai termékeket mostanra teljesen lecseréltem magyarra, a teljes arcápolási rutinom magyar termékekből áll, és nem bánom egy percig sem. Nyugati cuccokkal már évtizedek óta nem próbálkozom, mert ott nem az volt a kérdés, hogy használ-e a bőrömnek, hanem, hogy semleges vagy ront rajta. De ez is olyan dolog, hogy biztos ott is találnék már jó termékeket, mert folyamatosan változik és újul meg a kozmetikai ipar. :slight_smile:

13 Likes

Magyar termék is lehet jó is meg rossz is, ahogy a máshonnan származó holmik is. Sajnos sokszor van az embernek ez a fura első gondolatvillanása, ha meghallja, hogy ez magyar, akkor hú biztos gagyi lehet. Ezen nem segítenek az ilyen esetek, mint ez a Csenge-féle, vagy a Nóra sminkjei.
De pl az említett Geek&Gorgeous nekem is egyik kedvencem, ott pl egy egész más hozzáállás és munkamorál van a termékek mögött, és ez látszik is az eredményen. Nekem bevált még az almost egy-két széruma, vagy a Natics c-vitaminos széruma is, ezek állandó elemei lettek a rutinomnak. Van lehetőség fejlődésre, változásra és látható erre jó példa is.

9 Likes

Milyen jó, hogy említetted az Almost-ot, totál kiment a fejemből, pedig tőlük is rendszeresen használok pár dolgot és nagyon szeretem őket is. :slight_smile:

1 Likes

Nagyjából egyetértek, de bőrápolási cuccok közül a G&G több terméke is bejött. A retinal és a hidratáló permet is favorit. Illetve amiket nem vettem újra, azok sem a minőségük miatt, hanem mert nekem más volt a személyes preferenciám. A Hélia-D peptid szérumát is újravettem, egy szó, mint száz azért lehet találni jó minőségű magyar termékek is. (legalábbis számomra) :blush:

3 Likes

Kicsit más téma, a Nars elérhető lesz Notino-n.
Screenshot_2023-01-23-17-36-35-443_com.android.chrome

17 Likes

Hát, ezek nagyon bájosak lettek :heart_eyes:

547 Likes, 60 Comments - LETHAL COSMETICS (@lethalcosmetics) on Instagram: "✨REVEAL ALERT!✨ Meet our new charity products and bundles! This time, we put a lot of thought and care into creating even more products that support causes that are close to...

6 Likes

Szerény kis gyűjteményem. :slight_smile:1674667868545

26 Likes

Júúúúj, de gyönyörűek! :star_struck: :heart_eyes: :heart_eyes: :star_struck:

1 Likes

Meseszépek!
A madaras tetszik a legjobban . :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Nekem a legfelső a kedvencem, élőben elképesztően szép a csillogó aranyszín és a fekete kontrasztja. :slight_smile:

Már megy itthoni instákon, szóval nálunk is lesz. Egészen jól néz ki, c vitamin szérum és fényvédő.

IMG_20230125_193928

11 Likes

Aztaaaa de gyönyörűek!:heart_eyes:
A madaras esetleg nem spanyolországból származik?

2 Likes

Igen, az és a felső is toledói.

1 Likes

El sem hiszem, hogy sikerült eljutnunk idáig. Néhány éve még megfelelő védelmet biztosító fényvédő sem volt egész évben a polcokon…

Ettől függetlenül nagyon kíváncsivá tettél a termékkel kapcsolatban. Emlékeim szerint nem túl gyakori a c-vitamin szalicilsav kombináció egy fényvédőben. Drogériásban pedig főleg.

2 Likes

Megnéztem, 6 éve rendeltem először a Skinsmartról. Akkor még drogériában semmi tudatos skincare terméket, de még csak hasonlót sem lehetett venni.

1 Likes

Külön fényvédő és külön szérum szerintem, csak egy időben jelent meg.
Nem is jó a c-vitamin+szalicilsav fényvédőben, gondolom azért nem gyakori.

1 Likes

Igen, két külön termékről van szó.

1 Likes

Hú, de vaksi vagyok. :grinning:

Csodálkoztam hogy sikerült ennyi mindent belerakni egy termékbe…

2 Likes

Én is azt hittem. De én inkább a pipettás fényvédőn csodálkoztam. :see_no_evil:

2 Likes

Még bármit feltalálhattok! :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Likes