Én ecsetmosás közben néztem. A paletta tényleg egész jónak tűnik. De a videó vége (az egész napos használat után) a többi termékről engem nem győzött meg.
Valószínűleg Google fordító.
De hát MAGYAR márka
A webshopot és az Insta oldalt nézegettem meg, főleg a szemfestékeket, semmi nem fogott meg. Valamiért taszít az egész.
Megnéztem a bemutatkozást, ez fogadott…
“Keverje össze és illessze össze nagyszerű, hízelgő fenekünket a tökéletesen illeszkedő szexi felsőkkel, így mindig szexinek és kényelmesnek érzi magát benne.”
Engem is taszít, nem csak emiatt, olyan bóvlinak érződik az egész.
Lehet, hogy egyedül leszek a véleményemmel, de megszületett a leggagyibb magyar sminkmárka, ami elnyerheti a legszörnyűbb weboldal címét is. A tulaj iszonyatosan taszít, rosszul vagyok az ilyen nőktől. Bocsánat.
Culetry free - ez szerepel az instájukon.
Ökölbe szorul a kezem, ha meglátom a céget, és remélem, gyorsan lejárt lemez lesz, mint Ördög Nóri sminkmárkája. Akkor azt hittem, hogy a Nora Beauty-nál nem lesz lejjebb, de íme. Én itt láttam először.
Én egy kicsit a videósokban is csalódtam. Hedviget hébe hóba nézem, de Timi tesztjei kimondottan szoktak érdekelni, úgy tűnik őszintén mond véleményt - ahogy Csenge palettája kapcsán sem hallgatta el a dolgokat. Viszont úgy tűnik most nála is volt az a pénz, amiért korpásodik az ember haja.
Pont ez volt az én gondolatom is Timi videója kapcsán az este.
Huh, legalabb ott, egyedul o, oszinte volt. Minden “influencer”, aki ingyen kapta, melyen hallgat az Elixirrol ebben a temaban. Kivancsi lennek, hogy, ha ok adtak volna ki 25e huf-ot es ez a latvany lett volna ismet, mennyire akadtak volna ki? Akkor is azt mondtak volna, egy vallvonassal, hogy legalabb tamogattak egy magyar markat?! (Ugyanrnnyire lennenek kiakadva csak, ha mondjuk egy ABH paletta hozza ezt a "kifolyast?! Szerintem meg egy essencenek sem bocsatanak meg…) Nekem megvan az elozo paletta, a Glossin’, amit nagyon szeretek hasznalni, de, ha ranezek, valahol mar az igenytelenseg hatarat surolja a kinezete. Pedig ugyanugy vigyazok ra, mint a tobbi palettámra. Nem lehet tisztogatni…fortelmes. Es sehol sem derult ki, hogy, aki ezek utan csalodott az uj palettaban, az mit csinalhat, hogy karpotoljak??? Csenge errol az ismetelt malorrol melyen hallgat…
Remèlem nàlunk is kaphatòak lesznek az La Girl palettàk (vagy ha nem nàlunk akkor valami rendelhető közelsègű orszàgban). A zöld palettàra nagyon fàj a fogam.
Én egy kicsit mérges vagyok magamra az elixirrel kapcsolatban. Nagyon szeretem, nem bántam meg, viszont sosem fordult elő korábban, hogy látatlanban, csak promo képek alapján (amik azért messze állnak a valóságtól, mint kiderült) ennyi pénzt adjak ki…szerencsém volt.
Egyébként igen, Timi őszinte volt. Utána elég sok példány jelent meg a piactéren. Volt influencertől is, aki a videóban még odáig volt.
Sok furcsaság van a márka körül. Az egyik, hogy elvileg kínai private label, de különösen ez sem zavar. Aztán, hogy folyat, ami viszont az árát tekintve nem elfogadható. Végül pedig Csenge hallgatása. Még anno azt is ígérte, hogy a késedelmes feladás miatt lesz valami plusz csomagban, nem volt. Aztán, hogy e-mailes ajándékutalvány lesz. Ez sem érkezett. De nem az ajándék a lényeg, hanem, hogy miért ígér olyasmit, amit nem tud biztosítani, ráadásul egyszerűen eltűnt, semmi reakció a palettát illetően. A kritikus posztok eltűntetve. Nekem ez nem profi hozzáállás. Na off vége
Szerencsére én is nagyon szeretem az Elixir palettát (meg a Glossyway-t és a vision monokat is), de így is csalódottság van bennem Csenge és a márka irányában.
Nekem nem folyt meg az Elixir egyelőre, de én sosem trancsírozom úgy a palettáimat, mint Timi swatcholás közben. Nagyon finoman nyúlok csak a színekhez mindig.
Eddig úgy éreztem, hogy Csenge bármilyen termékkel is jön elő a jövőben, én tuti meg fogom venni. Az Elixirt is megvettem volna saját pénzen is, ha a barátnőmtől nem kapom meg ajándékba. De az ahogy kezeli a jelenlegi helyzetet (vagyis sehogy, nagy hallgatással) nálam mindent megváltoztatott és valószínűleg nem fogok többet a márkától rendelni. Nem tartom korrektnek és egyenesnek és valahogy nem ezt néztem ki belőle. Szerintem sok potenciális vásárlót vesztett, azon sem lepődnék meg, ha nem jönne ki több termékkel és csak szép csendben felszívódna.
Én azért kiakadtam azon, hogy nincsenek összetevők feltüntetve, az érzékeny szemem miatt én mindig végignézem az összetevőket, de itt semmi.
Nem valami profi dolog.
Az Elixírt úgy ahogy megérkezett rögtön tovább is adtam. Hatalmas csillámjai miatt. Érzékeny a szemem ha belehullik akkor kivégez. Nem is értem miért emlegetik sokan egy lapon P. M-el.
Lányok nem nagyon követek már videósokat, sem Csenge palettáit, mit jelent ez a folyás?
A szemhéjpúder olajos közege elkezd szivárogni és mivel papír a paletta, zsíros foltot hagy a pan körül. Catricenél láttam ilyet, de az nem az a reklamálós árkategória. Elvileg a Glamshop palettákra is jellemző. Az Elixir még nem folyt megnálam sem, a Catricenél nem tapasztaltam minőségbeli romlást, csak nem éppn esztétikus. Valószínűleg elég lenne annyi, ha műanyag lenne a paletta.
Köszi, így már értem. Na igen, ennél az árkategóriánál nem ezt várná az ember lánya, megértem a felháborodásokat. Egy bocsánat legalább elég lenne Csengétől, meg egy ígéret, hogy a jövőben módosítják a formulát.
Bocs csajok, de már amikor megláttam a Csenge-féle palettát, illetve Ördög Nóra próbálkozását, tudtam, hogy ezek a gagyik gagyijai. Annyira süt róluk az erőlködés, mint általában mindenről, ami magyar, a filmektől a zenéig. Lehet itt áltatni magunkat, hogy ez így-meg úgy jó, az Ilcsin kívül még nem találkoztam olyan itthoni kenegetősdivel, mindegy, hogy smink vagy bőrápolás, ami nálam működne. Smink és bőrápolás terén (Ilcsi nyanya kivétel) egy forintot nem áldozok hazai cuccra, mert amikor megtettem, ráfáztam.
Pont emiatt meg sem lepődtem azon, amiket írtatok.
Én maradok a jól bevált Jeffreenél és denonánál. Ez olyan unprofesszionális, hogy ígérget és eltűnik. Szerencséje van, Magyarorszàgon ezt megteheti, sztem külföldön már " szétszedték" volna. Nekem is csak Omorovicza arcpermetem van, ami magyar, van itt annyi jò termék, akàr drogériàs is, ami tökéletes.
Ezzel mondjuk nem értek egyet, lehet egy magyar márka jó is. Viszont úgy nehéz jót alkotni ha valaki csak a nevét adja egy márkához, esetleg megvesz egy formulát (ami lehet jó természetesen). Előbbi egyszerűen csak gáz, az utóbbi esetében meg megvan annak a lehetősége, hogy más olcsóbban, tudja előállítani pl. a palettát/krémet.
Számomra nagyon szimpatikus a Geek & Gorgeous márka építése. Példamutató, hogy Judit mennyi időt és energiát fektetett a márkába (megfelelő végzettség megszerzése, fejlesztések, terméktesztelés a forgalomba hozatal előtt, stb.).
Ezt félállásban, több lovat megülve nem lehet csinálni.
A másik nagyon fontos elem, amiről mindenki hallgat, az a megfelelő anyagi háttér. Pénzügyi támogatás nélkül saját márkát szinte lehetetlen indítani. Viszont a befektető célja, hogy minél hamarabb megtérüljön a befektetett pénz, és ez hatással van a termék fejlesztésre is. Így lehet az pl. hogy a folyós festék továbbra is papír házban elérhető, hiába szeretne mást a márka alapítója.
De ahogy a ruházati vonalon, itt is lehet jó dolgokat alkotni megfelelő befektetőkkel és koncepcióval. Csak ahhoz alulról kell építkezni, időt, pénzt és energiát nem kímélve.