Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Ha elfelejteném, szólj rám!
Sajnos ezt a palettát már nem lehet kapni, de az új monók között van hasonló.

1 Likes

Screenshot_20230110-113138_Email

1 Likes

Aki szerette az eredeti Complexion Rescue-t (én nagyon, most használtam el az utolsó cseppeket), annak jó hír, hogy jön a matt verzió. Sajnos a francia Sephora oldalán nincs.

324182817_692390232351488_4500641676858089418_n

2 Likes

IMG_20230114_153444

6 Likes

Hát ez nagyon édes :rabbit2: :heart_eyes:
@umpalumpa :kissing_heart:

325940973_571887248116630_487673902581865531_n

13 Likes

Nyusziiiiis! :scream: :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes:
Szerencse, h nem kapható itt :sweat_smile:
Szerk: ja, de! A szemfesték paletta és a limitált ANR szérum kapható, de azért sem kell :sweat_smile: :stuck_out_tongue_winking_eye: :speak_no_evil:

2 Likes

Én azért a púdertokért tudnék “ölni” :rofl: Olyan vintage elegáns kis ékszer érzete van, imááádoooom :heart_eyes:

3 Likes

Igggeeen! Azokat mindig is is irgyeltem a nyugati szomszédoktól! Meg azoktól, akik igazi vintage darabokat tudnek szerezni ezekből árveréseken. Limitált kiadású krémparfüm tartókat meg púderkompaktokat.

1 Likes

Itt tessen nézelődni kedves kollegina :slight_smile:

@Alsace vannak selyemsálak és bizsuk is meg nem bizsuk is

6 Likes

Ne kísérts! :sweat_smile:

1 Likes

Ezeket szoktam nézni, csak az álmodozás szintjén, mert amúgy elérhetetlenek:

2 Likes

A polipos jöhetne :slight_smile: most egy Klimt-A csók mintás kompaktom van, csak tükör van benne, még Bécsben kaptam, nagyon szeretem.

2 Likes

Hát ide se lesz elég, se az isten se az ördög összes vagyona :sweat_smile: :face_with_hand_over_mouth: :rofl:

3 Likes

IMG_20230117_204240

6 Likes

Új magyar sminkmárka, Regi beauty.

3 Likes

Általában nincs türelmem ilyen videókat nézni, de odakattintottam (milyen jó, hogy szekcionálva van) a paletta részhez…nem semmi…:star_struck: Úgy tűnik,egyre könnyebben tudnak már jól pigmentált palettákat gyártani.

1 Likes

A tulajt is megnéztem , semmit sem fogok tőle venni.

7 Likes

Nekem sajnos nem szimpi úgy az egész. Ráadásul magyar sminkmárka lenne, de ez azért elég igénytelen:

"Az árnyékok választéka erősen pigmentált, hosszan tartó színekkel, különféle kivitelben.

Ez a szemhéjfesték még lágyabb, bársonyos textúrájú, és gazdagabb, dekadensebb színekkel rendelkezik. Simább, egyenletesebb pigmentet és keverhetőséget, valamint tartósabb, gyűrődésmentesebb viseletet söpörhet rá."

4 Likes

@Luiselotte én is erre jutottam.

2 Likes