Ha elfelejteném, szólj rám!
Sajnos ezt a palettát már nem lehet kapni, de az új monók között van hasonló.
Aki szerette az eredeti Complexion Rescue-t (én nagyon, most használtam el az utolsó cseppeket), annak jó hír, hogy jön a matt verzió. Sajnos a francia Sephora oldalán nincs.
Nyusziiiiis!
Szerencse, h nem kapható itt
Szerk: ja, de! A szemfesték paletta és a limitált ANR szérum kapható, de azért sem kell
Én azért a púdertokért tudnék “ölni” Olyan vintage elegáns kis ékszer érzete van, imááádoooom
Igggeeen! Azokat mindig is is irgyeltem a nyugati szomszédoktól! Meg azoktól, akik igazi vintage darabokat tudnek szerezni ezekből árveréseken. Limitált kiadású krémparfüm tartókat meg púderkompaktokat.
Itt tessen nézelődni kedves kollegina
@Alsace vannak selyemsálak és bizsuk is meg nem bizsuk is
Ne kísérts!
Ezeket szoktam nézni, csak az álmodozás szintjén, mert amúgy elérhetetlenek:
A polipos jöhetne most egy Klimt-A csók mintás kompaktom van, csak tükör van benne, még Bécsben kaptam, nagyon szeretem.
Hát ide se lesz elég, se az isten se az ördög összes vagyona
Általában nincs türelmem ilyen videókat nézni, de odakattintottam (milyen jó, hogy szekcionálva van) a paletta részhez…nem semmi… Úgy tűnik,egyre könnyebben tudnak már jól pigmentált palettákat gyártani.
A tulajt is megnéztem , semmit sem fogok tőle venni.
Nekem sajnos nem szimpi úgy az egész. Ráadásul magyar sminkmárka lenne, de ez azért elég igénytelen:
"Az árnyékok választéka erősen pigmentált, hosszan tartó színekkel, különféle kivitelben.
Ez a szemhéjfesték még lágyabb, bársonyos textúrájú, és gazdagabb, dekadensebb színekkel rendelkezik. Simább, egyenletesebb pigmentet és keverhetőséget, valamint tartósabb, gyűrődésmentesebb viseletet söpörhet rá."