Lehet, hogy nem jó topikba írom, mert nem is újak a termékek - csak nekem , de korábban nem láttam őket…
Ma voltam a DM-ben (is), és láttam, hogy a Pompom márkának is van 0,05% retinal széruma. Nekem korábban az volt a benyomásom, hogy ők ilyen natúr/növényi vonalon mozognak, de átnézve a kínálatukat, úgy látom, hogy átálltak a “smart” hatóanyagokra: bakuchiol, peptidek, nia, C-vitamin, ceramid stb.
Semmi tapasztalatom nincs a termékekről, évekkel ezelőtt valami rózsavizes hidratálót használtam tőlük, gondot nem okozott, arra tuti emlékeznék , de semmilyen benyomást nem keltett.
Arra viszont halványan emlékszem (remélem nem keverem), hogy mintha a kamu vélemények topikban szerepeltek volna…Így nem tudom, hogy relevánsak-e az itteni vélemények…
Kíváncsi lennék a véleményetekre!
Nincs jó véleményem róluk: egy epres ajakbalzsamot vettem a márkától, ami olyan brutál avas volt amikor otthon kibontottam, hogy nagy ívben landolt a kukában. Egy rózsás arczselém is volt, de olyan érzésem volt tőle, mintha egy vékony filmréteg lenne az arcomon, ami alatt a bőröm nem tud lélegezni. Az élvezeti értéke sem volt valami hűha, se az illata, se az állaga nem tetszett.
Ennyi elég is volt belőlük, azóta nem próbálkoztam semmivel tőlük.
Ezt írtam az Őszi Varázslat arcpakolás alá:
> Nem rossz, nem rossz ez az arcpakolás, de nem is estem hasra tőle. Az illata valóban finom, én a hűtőben tárolom a használat előtt egy kiskanálnyit kiveszek melegedni, így nagyon sokáig megőrzi a minőségét. A bőröm nagyon puha tőle, nem szárít, nem okozott pattanásokat, de és akkor jöjjön a fekete leves. Borzalmasan körülményes a lemosása, nagyon utálom, mint ahogyan azt is, hogy utána nagyon hamar zsíros lesz a T vonalam. Újra biztosan nem veszem, ajándékba kaptam így nem tudok az ár érték arányról megfelelően nyilatkozni. A héten fog végre elfogyni heti 1x használattal így 2 hónapig jó volt, akinek működik, valószínűleg megéri az árát.
Ahogy láttam megszűnt, nekem biztosan nem fog hiányozni, de ezek után nem is vágytam a márkára bevallom.
Úgy láttam, hogy ezt a növényes/gyümölcsös vonalat és designt is elhagyták, mintha nem ugyanaz lenne a márka. dm Magyarország - dm.hu Online Shop Nekem!
Ezen akadt meg a szemem
Rájöttek most ebben van a pénz Smart hatóanyagok stb. Mondjuk ezeket a giccses elnevezéseiket se hiányolom
Amit linkeltél, hát figyi, dm pontokkal olcsósítva lehet megér egy próbát, de ennyiért szerintem van TO a Skinsmartnál.
Persze, szoktam tőlük rendelni. Most éppen a TO nagyon készlethiányos náluk, sajnos nagyon kell nézegetni az oldalt, mert amikor bejön egy szállítmány azt napokon belül elkapkodják…szerintem egy csomóan (ahogy én is) leálltak a külföldi rendelésekkel.
Ezért is nézegetem a könnyen elérhető termékeket, hátha…
Megnéztem az összetevőit, eléggé a végén kullog a hatóanyag.
Mondjuk én G&G retinolt használtam, de már átálltam a tretinoinokra. Áh, reménytelen a külföldi rendelés, el is maradt a közös rendelés barátnőmmel Koreából, pedig azok a fényvédők
Helia D-nek nincsen ilyen retinalos készítménye? Ők is ráálltak erre.
Nincs, sajnos. Egyébként tőlük ez a két szérum vált be. Mindkettőből a másodikat használom.
A tretinoint nem merem… tuti nem tartanám be az óvatosság és fokozatosság elvét, és lemaratnám a fél arcom…
De jó, ezt az antioxidánst kipróbálom, ha éppen nem elérhető a TO. A peptideket éppen kifuttatom (persze, hogy betáraztam belőlük )
Amúgy emiatt féltem én is a tretinointól, sokáig halogattam, de nekem ez az, ami látványosan segített tavaly ősz óta. Betartottam mindig mindent
Pompom sajnos nekem is csalódás. A BB nem volt rossz, amíg át nem csomagolták, szerintem ott belenyúltak a formulába is. Az a 2-3 dolog, amit próbáltam, sajnos nem jött be. A “köpönyegfordítás” se volt olyan szimpi, addig volt ördögtől való a “smart skincare”, amíg rá nem jöttek, hogy ezt keresik a vásárlók.
Másoknak is feltűnt , ezt reagálták rá:
Nekem jobban tetszik az új design, lehet , hogy ki fogom próbálni valamelyik szérumot tőlük, ha elfogyott a GG Niám.
Megnéztem az oldalukat, és ami feltűnt, hogy szerintem nagyon koppintani próbálják a Skinsmart-ot…
Először a DM-ben a retinal szérumuk, szinte ugyanolyan “rutinvarázsló” van az oldalukon, a lemosójuk neve Jelly…
Ezekre már nyökögtem egy sort, de elég borsis áruk van, úgyhogy egyelőre nem rendelek.
Az egyik karácsonyi palettát megkaparintottam és azonnal szerelembe estem. Abban is van egy multikróm árnyalat, a panben orgonalila, feljenve viszont… ezüst-arany-narancs-mindenféle színben ragyog. Sose láttam meg ilyet, pedig elég magasan van az ingerküszöböm.
Nagyon jól hangzik, gyönyörű szín lehet. Következő alkalommal amikor használod megörökíthetnéd számunkra is a sminket, hogy csöpögjön a nyálunk.
Én láttam élőben, tényleg szájtátós!
Nincs új a nap alatt , szokták mondani
Azért ilyenkor egy kicsit elmegy a kedvem a vásárlástól.
A sminket nem tudom lefotózni, de majd swatcholom és megmutatom (ha el nem felejtem).
Rendben, előre is köszi.