Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Lehet, hogy nem jó topikba írom, mert nem is újak a termékek - csak nekem :slight_smile: , de korábban nem láttam őket…
Ma voltam a DM-ben (is), és láttam, hogy a Pompom márkának is van 0,05% retinal széruma. Nekem korábban az volt a benyomásom, hogy ők ilyen natúr/növényi vonalon mozognak, de átnézve a kínálatukat, úgy látom, hogy átálltak a “smart” hatóanyagokra: bakuchiol, peptidek, nia, C-vitamin, ceramid stb.
Semmi tapasztalatom nincs a termékekről, évekkel ezelőtt valami rózsavizes hidratálót használtam tőlük, gondot nem okozott, arra tuti emlékeznék :sweat_smile:, de semmilyen benyomást nem keltett.
Arra viszont halványan emlékszem (remélem nem keverem), hogy mintha a kamu vélemények topikban szerepeltek volna…Így nem tudom, hogy relevánsak-e az itteni vélemények… :thinking:
Kíváncsi lennék a véleményetekre! :blush:

1 Likes

Nincs jó véleményem róluk: egy epres ajakbalzsamot vettem a márkától, ami olyan brutál avas volt amikor otthon kibontottam, hogy nagy ívben landolt a kukában. Egy rózsás arczselém is volt, de olyan érzésem volt tőle, mintha egy vékony filmréteg lenne az arcomon, ami alatt a bőröm nem tud lélegezni. Az élvezeti értéke sem volt valami hűha, se az illata, se az állaga nem tetszett.
Ennyi elég is volt belőlük, azóta nem próbálkoztam semmivel tőlük.

4 Likes

Ezt írtam az Őszi Varázslat arcpakolás alá:

> Nem rossz, nem rossz ez az arcpakolás, de nem is estem hasra tőle. Az illata valóban finom, én a hűtőben tárolom a használat előtt egy kiskanálnyit kiveszek melegedni, így nagyon sokáig megőrzi a minőségét. A bőröm nagyon puha tőle, nem szárít, nem okozott pattanásokat, de és akkor jöjjön a fekete leves. Borzalmasan körülményes a lemosása, nagyon utálom, mint ahogyan azt is, hogy utána nagyon hamar zsíros lesz a T vonalam. Újra biztosan nem veszem, ajándékba kaptam így nem tudok az ár érték arányról megfelelően nyilatkozni. A héten fog végre elfogyni heti 1x használattal így 2 hónapig jó volt, akinek működik, valószínűleg megéri az árát.

Ahogy láttam megszűnt, nekem biztosan nem fog hiányozni, de ezek után nem is vágytam a márkára bevallom.

3 Likes

Úgy láttam, hogy ezt a növényes/gyümölcsös vonalat és designt is elhagyták, mintha nem ugyanaz lenne a márka. dm Magyarország - dm.hu Online Shop Nekem!
Ezen akadt meg a szemem

1 Likes

Rájöttek most ebben van a pénz :thinking: Smart hatóanyagok stb. Mondjuk ezeket a giccses elnevezéseiket se hiányolom :smiley:

Amit linkeltél, hát figyi, dm pontokkal olcsósítva lehet megér egy próbát, de ennyiért szerintem van TO a Skinsmartnál.

5 Likes

Persze, szoktam tőlük rendelni. :slight_smile: Most éppen a TO nagyon készlethiányos náluk, sajnos nagyon kell nézegetni az oldalt, mert amikor bejön egy szállítmány azt napokon belül elkapkodják…szerintem egy csomóan (ahogy én is) leálltak a külföldi rendelésekkel.
Ezért is nézegetem a könnyen elérhető termékeket, hátha… :nerd_face: :grin:

1 Likes

Megnéztem az összetevőit, eléggé a végén kullog a hatóanyag.

Mondjuk én G&G retinolt használtam, de már átálltam a tretinoinokra. Áh, reménytelen a külföldi rendelés, el is maradt a közös rendelés barátnőmmel Koreából, pedig azok a fényvédők :sob:

Helia D-nek nincsen ilyen retinalos készítménye? Ők is ráálltak erre.

1 Likes

Nincs, sajnos. Egyébként tőlük ez a két szérum vált be. Mindkettőből a másodikat használom. :grin:
A tretinoint nem merem… :confused: tuti nem tartanám be az óvatosság és fokozatosság elvét, és lemaratnám a fél arcom… :grimacing:

1 Likes

De jó, ezt az antioxidánst kipróbálom, ha éppen nem elérhető a TO. A peptideket éppen kifuttatom (persze, hogy betáraztam belőlük :smiley: )

Amúgy emiatt féltem én is a tretinointól, sokáig halogattam, de nekem ez az, ami látványosan segített tavaly ősz óta. Betartottam mindig mindent :smiley:

3 Likes

Pompom sajnos nekem is csalódás. A BB nem volt rossz, amíg át nem csomagolták, szerintem ott belenyúltak a formulába is. Az a 2-3 dolog, amit próbáltam, sajnos nem jött be. A “köpönyegfordítás” se volt olyan szimpi, addig volt ördögtől való a “smart skincare”, amíg rá nem jöttek, hogy ezt keresik a vásárlók.

2 Likes

Másoknak is feltűnt , ezt reagálták rá:

Nekem jobban tetszik az új design, lehet , hogy ki fogom próbálni valamelyik szérumot tőlük, ha elfogyott a GG Niám.

3 Likes

Megnéztem az oldalukat, és ami feltűnt, hogy szerintem nagyon koppintani próbálják a Skinsmart-ot…:face_with_raised_eyebrow:
Először a DM-ben a retinal szérumuk, szinte ugyanolyan “rutinvarázsló” van az oldalukon, a lemosójuk neve Jelly…:face_with_monocle:

5 Likes

Oden’s Eye csodás multikróm monok :heart:

Screenshot_20230105_201449_Instagram

15 Likes

:drooling_face: :drooling_face: :drooling_face:

1 Likes

Ezekre már nyökögtem egy sort, de elég borsis áruk van, úgyhogy egyelőre nem rendelek.
Az egyik karácsonyi palettát megkaparintottam és azonnal szerelembe estem. Abban is van egy multikróm árnyalat, a panben orgonalila, feljenve viszont… ezüst-arany-narancs-mindenféle színben ragyog. Sose láttam meg ilyet, pedig elég magasan van az ingerküszöböm.

8 Likes

Nagyon jól hangzik, gyönyörű szín lehet. :blush: Következő alkalommal amikor használod megörökíthetnéd számunkra is a sminket, hogy csöpögjön a nyálunk. :grin:

Én láttam élőben, tényleg szájtátós!

1 Likes

Nincs új a nap alatt , szokták mondani :smiley:
Azért ilyenkor egy kicsit elmegy a kedvem a vásárlástól.

1 Likes

A sminket nem tudom lefotózni, de majd swatcholom és megmutatom (ha el nem felejtem).

1 Likes

Rendben, előre is köszi. :slight_smile:

1 Likes