Igen, innen, EU oldal.
Van kuponom, ha érdekel.
A tubusos highlither nekem is tetszik.
Ez a fekete tubus nagyon nem tetszik, de majd megnézem élőben.
Az valoban fura, de azért megrendeltem.
Jönnek a karácsonyi díszdobozok, kalendáriumok.
Ez olyan ismerős, nem lepett meg, egyáltalán, ami benne van, nevezhetjük közönség kedvencnek is, na de az ára…
https://www.clinique.hu/product/34091/109494/holiday2022/clinique-adventi-kalendarium
Régen volt Colourpop, vagy egyáltalán bármilyen paletta, ami felkeltette az érdeklődésemet. A dollár árfolyamra való tekintettel inkább rá se nézek már az újdonságokra, de ez véletlenül szembejött. És ráadásul nagyon tetszik.
Notionon JSC… Nekem ez új…
Újítgatnak kínálat tekintetében, bár szerintem kicsit lassú ütemben. Örülnék, ha lenne pl CT, vagy pl a Colourpop-ot is behozhatná valaki Magyarországra.
Laura Merciert se vetném meg, de örüljünk szerintem ezeknek, csoda hogy ezeket behozták…
Charlotte Tilbury van a podabeauty.hu-n, a makeup.hu-n (bár itt most minden elfogyott), az Emagon, mondjuk, innen nem mernék rendelni.
Én már egy tisztességesebb Sephorának vagy Ulta-nak is örülnék itthon. Tudom, kevesen vagyunk célközönségnek, amikor sokan az 1400 forintos kencére is húzzák a szájukat.
De igen, ha LM vagy bmi lenne már a notino-n, azzal is kibékülnék.
Poda-n még szűkös a választék, bár remélem sosem csukja a be a boltot, annyira jó kezdeményezés.
Makeup.hu nagyon jól indult, de úgy látom nem nagyon töltik a készletet, illetve kicsit hektikus az árazás.
De nem panaszkodom, azért a néhány évvel ezelőtti helyzethez képest kinyílt a világ, szinte minden beszerezhető.
@anon21269124 hát Sephorának én is tudnék örülni, az biztos
Gyönyörű (de sajnos limitált) neutrális paletta horror áron, főleg a mostani árfolyam mellett. De nézegetni is jól esik.
G&G hidratáló a láthatáron! Ki szeretne belőle? (Én igen, bár több bontatlan hidratáló lapul a raktárban.)
Az eseményre megy valaki?
Pont most láttam én is! Nem megyek sajnos. Egyébként hasonló helyzetben vagyok, nyakig ülök a hidratálókban (azt hittem tök hamar el fognak fogyni). De ha apad a készlet, kipróbálnám szívesen
Neked hány darab van?
Nálam van egy reggeli, egy esti, van egy fél Clinique Moisture Surge a hűtőben (lehet, hogy visszakerül a reggeli rutinba, ha a mostani elfogy, nem akarom nyárig parkoltatni) és emlékeim szerint van két bontatlan (egy Purito Deep Sea és egy Glow Recipe).
Iszonyú lassan fogynak, ami egyrészt jó, másrészt nem, mert nem túl izgalmas.
Szemezek vele, amióta megláttam De sikerült meggyőzni magamat, hogy mind az összes 5 db palettám ezen a színskálán vagy ezek kombinációin mozog, úgyhogy egy nagy nem
2 db Effaclar duo+, a nyáron vett Q+A zink pca, és CeraVe 436 ml-s, ezek bontatlanok. A CeraVe-t kimondottan arcra vettem és szeretem, csak egyet már elhasználtam és picit unom. Bár a párom szereti normál testápolónak.
Bontva van egy Altruist és egy Revox azelainos, ami nekem mint azelainsav, semmit nem használ, de hidratálóként egész jó.
Ezeken kívül 2 bontatlan Cicaplast, a 3. pont most fogyott el, én ezt nátha időszakban + AHA napokon az egész fejemre kenem éjszakára, mert nyugtat.
Kakukktojás, de van egy Revox 50 ml szemkörnyék ápolóm, amit szintén szívesen kenek mindenhova. Picit testesebb, de jól tud esni.
Egyébként elég irreális mennyiség, de kis kíváncsi vagyok, mindent ki akarok próbálni és mindent azonnal.