Egyedi a csomagolás.
Ez überciki…mondjuk maga nő is, szóval ha azt vesszük passzolnak egymáshoz!
Szerintem az ismertsége el fogja adni ezeket a cumókat. De ha nem, akkor sem fog felkopni az álla
Hát, ha Kasza Tibi felesége azzal a produktummal, hogy ő kaszatibifelesége belevagott és sikeresen viszi azt a fantasztikus mankershop-ot ez Nórának is sikerül. A fiataloknak ez “valami”, ők kisírják maguknak otthon…biztos majd a sparban is lesz külön display neki
Nagyon kíváncsi voltam, milyen lesz az idei paletta. Én egy icipicit izgalmasabbra számítottam.
Szerintem már nem nagyon tudnak olyat alkotni a gyártók, ami képes tömegek ingerküszöbét elérni, annyi paletta van már a piacon.
Kell a púder paletta.
Megrendelve
Kezd egy kicsit unalmassà vàlni ez a Catrice ès Essence Disney collab, nem tudom hànyadikat csinàljàk. A pùderecsetet mindenkèppen megveszem, de szerencsère a többi hidegen hagyott.
Szegény Zordonnak csak egy paletta jutott. Nem mertek ecsetet piacra dobni vele
Valóban, de most ez a kollekció szerintem eleg jora sikerült.
Honnan rendelted? Használd egészséggel! Nekem is van régebbi CT ilyen négyes, szeretem nagyon.
Szia, a CT hivatalos oldaláról, én is nagyon szeretem, szinte midig megveszem az új palettákat, ennek a szépségnek meg lehetetlen ellenállni.
Úgy tűnik hosszabb távrat kapták meg a jogokat a Disneytől.
Nincs vám? Szállítási költség mennyi volt?
Szia, 2 színben rendeltem a világosabb és a sötétebb, vám nincs, szállítás költség ilyen összegnél már nincs. Egyik színtől biztosan megválok , ha érdekel, akkor mielőtt felteszem , szólok.
A tubusos highlighter, az ecsetek és a pirosító érdekel. A primer és a fixáló spray üveggyöngy, csak a csomagolása miatt kell. A körömlakkok szépnek tűnnek, de miután a Kaviar Gauche korall színű lakkja a nyáron hónapokra tönkrevágta a körmeimet azzal, hogy bagós sárgára festette őket, az összes Essence és Catrice lakkot tiltólistára tettem.
Köszönöm, de másra áhítozom CT-től. Sajnos sok mindenre!
https://www.charlottetilbury.com/ - innen rendeltél?