Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Én majdnen elhasználtam a meglévőket (vagyis egy őszre-télre való LRP van talonban, meg 2 nyárra). Mennék is, de ki vigyáz addig a gyerekeimre…? :roll_eyes:

1 Likes

Gondolom, nincs tartalékos nagymama se a környéken.:frowning:
Csekélységem annyit tud felajánlani, hogy: ha eljutok, vegyek neked egyet?
(Tudom, az esemény lenne a lényeg…)

2 Likes

Köszi, dolgozok nagyon a gyermekfelügyeleten. Úgy néz ki tudok menni, csak kicsit később. Esetleg majd arra kérlek, hogy tegyél félre nekem egy hidratálót, mire odaérek. Cserébe állom a kávéd/teád/sütid. :blush:

1 Likes

Szerintem hat körül tudok odaérni (ha a munka nem fog ott marasztalni), neked mikor esélyes?
Privátban megbeszélhetjük a részleteket.

IMG_20221108_141305

15 Likes

Voltam a “premieren”, nagyon szimpatikusak a hidratálók. A Happier Barrier igazi krém, de egyáltalán nem nehéz. Nagyon kíváncsi vagyok rá, mert télre szerettem volna egy kicsit testesebb terméket, ami még nem esik át a ló túloldalára hidratálás téren. (Nyáron zsíros a bőröm, most normál-kombinált az időjárástól függően.)
A Hydration Station tényleg könnyed gélkrém, a LRP Toleriane Fluidjához hasonló állagú.
Mindkettő G&G termék nagyon jó árban van (3500 és 2700 ft/ 50 ml!).

18 Likes

A Happier Barrier-t kipróbálom, várom, hogy feltegyék a webshopba. Kösz az infót, az ára tényleg nagyon barátságos.

3 Likes

Uuuuhhhhh, a pénztárcám megremegett ijedtében :smiley:

Annyira elegáns és kifinomult ez a nő! :heart_eyes: És a termékei is azok, messziről látszik rajtuk, mennyi munka és tervezés van bennük.

7 Likes

Édes Istenem, végre egy (sőt, két) hidratáló krém amiben nincs hialuronsav! :smiling_face_with_three_hearts:
Úgyis érett már egy rendelés, most akkor ők is jönnek. :blush:

4 Likes

Nem vagyok veszélyben, biztos, hogy nem veszek mostanában sminket, de egyetértek, nagyon szeretem Lisát. A sminkjei, a kisugárzása, a gyönyörű színes ékköves ékszerei, és a sminktermékei, tényleg minden téren nagyot alkot. :heart:

3 Likes

Hú, na nekem ő az egyik olyan nőtípus, akitől a falra mászom. Pont emiatt a termékei is taszítanak. Bocsánat, de nem tehetek róla.

Én is kicsit megcsömörlöttem a hyaluronsavtól, arra apellálnak a gyártók, hogy a laikusok számára ez a varázsszó ami minden bajra ír.
Én ezt a cikket szeretem a témában: https://szepsegreceptek.hu/amitol-a-borod-szep-lesz/melyik-hialuronsav-hat-tenyleg/
Nagyon korrekt, tényekre szorítkozó írás, ami helyén kezeli ezt az összetevőt.

Visszatérve a krémekhez: szuper munka, le a kalappal Juditék előtt.

2 Likes

Sokáig nem értettem, hogy miért nem szeretem a hialuronos szérumokat, aztán lassan leesett, hogy egy folyamatos enyhe irritációt okoz, és hosszú távon inkább szárítja a bőröm, mint hidratálja. Gondoltam, velem van valami gond, de belefutottam ebbe a videóba, és megnyugodtam, hogy mégsem velem van a gond. :smiley: Let's Get Intimate: Hyaluronic Acid | Dr. Shereene Idriss - YouTube
Én maradok a jó öreg glicerinnél, ureánál és egyéb NMF-eknél.

El fogom olvasni a cikket is amit linkeltél.

3 Likes

A cikk: “nagyon kevés az esélye, hogy irritációt okoz”.
A bőröm: “Hold my beer.”
:grin:

Azt is igazolom, hogy páradús környezetben tényleg működik. Sanghajban (98% páratartalom) egy hialuronos szérumon kívül semmit nem kentem az arcomra, és olyan puha bőröm volt, mint még babakoromban sem valószínű. Észbontó volt. A hajamat meg úgy begöndörítette ugyanez a szérum (mert persze, hogy arra is kentem), hogy öröm volt nézni.

Nekem valszeg azért szárít, mert az irodában max 50% a páratartalom, de általában inkább 35% körül van, így persze, hogy a bőrömből vette el a nedvességet.

Igen, betain rulez, szerintem is :+1:

Mivel engem sajna irritál, továbbra is kilőve, de értem, miért nem működött.
A kissrác pedig fantasztikus, remélem, valóra válik az álma! :star_struck:

2 Likes

Screenshot_20221111-053426_Instagram
Elixir paletta előrendelhető nov. 20-tól.

5 Likes

Hűha😍

1 Likes

Szerintem erre lecsapok. :smiley:

1 Likes

Ezen jobbak a színek.

3 Likes

Ez nem is kérdés, hogy KELL, még a színeit sem tudtam, amikor eldöntöttem, hogy ezt azonnal megveszem, pedig mostanában nem költök sminkre. :smiley: Annyira szeretem az előző palettáját meg a mono szemhéjpúdereit, hogy csak csoda lehet ez is. :heart:

2 Likes

Tényleg gyönyörű :heart_eyes: Bevallom, a Glossy way nekem nem tetszett annyira, de ez meseszép lett.

3 Likes