Én majdnen elhasználtam a meglévőket (vagyis egy őszre-télre való LRP van talonban, meg 2 nyárra). Mennék is, de ki vigyáz addig a gyerekeimre…?
Gondolom, nincs tartalékos nagymama se a környéken.
Csekélységem annyit tud felajánlani, hogy: ha eljutok, vegyek neked egyet?
(Tudom, az esemény lenne a lényeg…)
Köszi, dolgozok nagyon a gyermekfelügyeleten. Úgy néz ki tudok menni, csak kicsit később. Esetleg majd arra kérlek, hogy tegyél félre nekem egy hidratálót, mire odaérek. Cserébe állom a kávéd/teád/sütid.
Szerintem hat körül tudok odaérni (ha a munka nem fog ott marasztalni), neked mikor esélyes?
Privátban megbeszélhetjük a részleteket.
Voltam a “premieren”, nagyon szimpatikusak a hidratálók. A Happier Barrier igazi krém, de egyáltalán nem nehéz. Nagyon kíváncsi vagyok rá, mert télre szerettem volna egy kicsit testesebb terméket, ami még nem esik át a ló túloldalára hidratálás téren. (Nyáron zsíros a bőröm, most normál-kombinált az időjárástól függően.)
A Hydration Station tényleg könnyed gélkrém, a LRP Toleriane Fluidjához hasonló állagú.
Mindkettő G&G termék nagyon jó árban van (3500 és 2700 ft/ 50 ml!).
A Happier Barrier-t kipróbálom, várom, hogy feltegyék a webshopba. Kösz az infót, az ára tényleg nagyon barátságos.
Uuuuhhhhh, a pénztárcám megremegett ijedtében
Annyira elegáns és kifinomult ez a nő! És a termékei is azok, messziről látszik rajtuk, mennyi munka és tervezés van bennük.
Édes Istenem, végre egy (sőt, két) hidratáló krém amiben nincs hialuronsav!
Úgyis érett már egy rendelés, most akkor ők is jönnek.
Nem vagyok veszélyben, biztos, hogy nem veszek mostanában sminket, de egyetértek, nagyon szeretem Lisát. A sminkjei, a kisugárzása, a gyönyörű színes ékköves ékszerei, és a sminktermékei, tényleg minden téren nagyot alkot.
Hú, na nekem ő az egyik olyan nőtípus, akitől a falra mászom. Pont emiatt a termékei is taszítanak. Bocsánat, de nem tehetek róla.
Én is kicsit megcsömörlöttem a hyaluronsavtól, arra apellálnak a gyártók, hogy a laikusok számára ez a varázsszó ami minden bajra ír.
Én ezt a cikket szeretem a témában: https://szepsegreceptek.hu/amitol-a-borod-szep-lesz/melyik-hialuronsav-hat-tenyleg/
Nagyon korrekt, tényekre szorítkozó írás, ami helyén kezeli ezt az összetevőt.
Visszatérve a krémekhez: szuper munka, le a kalappal Juditék előtt.
Sokáig nem értettem, hogy miért nem szeretem a hialuronos szérumokat, aztán lassan leesett, hogy egy folyamatos enyhe irritációt okoz, és hosszú távon inkább szárítja a bőröm, mint hidratálja. Gondoltam, velem van valami gond, de belefutottam ebbe a videóba, és megnyugodtam, hogy mégsem velem van a gond. Let's Get Intimate: Hyaluronic Acid | Dr. Shereene Idriss - YouTube
Én maradok a jó öreg glicerinnél, ureánál és egyéb NMF-eknél.
El fogom olvasni a cikket is amit linkeltél.
A cikk: “nagyon kevés az esélye, hogy irritációt okoz”.
A bőröm: “Hold my beer.”
Azt is igazolom, hogy páradús környezetben tényleg működik. Sanghajban (98% páratartalom) egy hialuronos szérumon kívül semmit nem kentem az arcomra, és olyan puha bőröm volt, mint még babakoromban sem valószínű. Észbontó volt. A hajamat meg úgy begöndörítette ugyanez a szérum (mert persze, hogy arra is kentem), hogy öröm volt nézni.
Nekem valszeg azért szárít, mert az irodában max 50% a páratartalom, de általában inkább 35% körül van, így persze, hogy a bőrömből vette el a nedvességet.
Igen, betain rulez, szerintem is
Mivel engem sajna irritál, továbbra is kilőve, de értem, miért nem működött.
A kissrác pedig fantasztikus, remélem, valóra válik az álma!
Elixir paletta előrendelhető nov. 20-tól.
Hűha😍
Szerintem erre lecsapok.
Ezen jobbak a színek.
Ez nem is kérdés, hogy KELL, még a színeit sem tudtam, amikor eldöntöttem, hogy ezt azonnal megveszem, pedig mostanában nem költök sminkre. Annyira szeretem az előző palettáját meg a mono szemhéjpúdereit, hogy csak csoda lehet ez is.
Tényleg gyönyörű Bevallom, a Glossy way nekem nem tetszett annyira, de ez meseszép lett.