Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Tényleg kihagyhatatlan!:smiley: Remélhetőleg nem vesztek össze, hogy ki játsszon vele.:smiley:

1 Likes

A paletta teljesen kihúzható, úgyhogy míg én sminkelek, ő szórakozhat. :smiley:

Még képzavarnak is pazar.:yum::rofl:

2 Likes

Egy csomó videót néztem, ekkorára számítottam, de tényleg hatalmas. (A párom meg meg volt lepődve, hogy ez “csak” ekkora, ő nagyobbra számított, bár nem hiszem, hogy lenne viszonyítási alapja, hogy mekkorák szoktak lenni a szemhéjpúder paletták :smile:). Képeket természetesen nem készítettem, most meg már sötét van és bele is kontárkodtam , de tényleg ezerszer szebbek a színek élőben. Én már ezzel sminkeltem ma, imáádom :heart_eyes: Pedig nagyon bénáztam, mert vettem múlt héten Bécsben egy ecsetkészletet, azokat is most használtam először, erre tartogattam őket és még szokatlanok voltak, plusz közvetlenül előtte lakkoztam körmöt és nagyon hülyén fogtam mindent, nehogy tönkretegyem :rofl:

3 Likes

Köszi, hogy írtátok… Ja nem… Vagy mégis :smiley:
Egész eddig úgy voltam a palettával, hogy nem kell. Jelentem megrendeltem :smiley: Elvileg a highlighter paletta engem vár anyukámnál.

1 Likes

A Nablánál is készülődik valami. :slightly_smiling_face:

android

2 Likes

Ó jee remélem valami nyári limited edition, hadd legyen még nehezebb a döntésem :smile::smile::smile:

2 Likes

Én nem ismerem ezt a márkát, csak a nevét hallottam eddig.

katana

3 Likes

Amerikai drogériás márka és állítólag szuperek, mert olcsók és jók.

Nekem egy rúzsom van tőlük, külföldön vettem. Pár eurós tétel volt, de túl sötét a szín rajtam, ezért nem nagyon használom. Később néztem meg, hogy parabén is van benne, így emiatt még kevésbé szívesen használnám, de az állaga, fedése tetszett.
Ez az a szín (Cinnamon Spice), de rajtam sötétebbnek tűnik, lehet azért, mert a bőröm világosabb.

1 Likes

Kék-zöld Certifeye paletta:
https://www.beautybay.com/p/certifeye/the-affinity-2-palette/?sc_src=email_526149&sc_lid=41438859&sc_uid=EPQ3zod1yC&sc_llid=37859&sc_eh=c1560cae35751b4a1&utm_source=emarsys&utm_medium=crm&utm_content=&utm_campaign=07_05_CertifeyeAct_Buy_Eng_80_LO_80

3 Likes

Úgy látom, most mindenki kék/zöld palettákkal jelenik meg a piacon. Ami nekem nagyon nem áll jól… Már várom, hogy változzon a trend :sweat_smile:.

1 Likes

Jaj, ezt néztem már én is, mert a pirosas palettával nagyon jók a tapasztalataim. De az a helyzet, hogy az ilyen irányú szín igényeimet a Blue Blood abszolút kielégíti. :slight_smile:

1 Likes

Elég sokáig uralták a terepet a meleg tónusú paletták, hadd legyen egy kicsit a zöld a főszereplő.:slight_smile:

1 Likes

Engem se hozott lázba, csak olyan jó nézegetni.:slight_smile:

1 Likes

Nekem sem ezek a kedvenc színeim. Remélem ez a trend visszaszorítja a vásárlási vágyaim. Bőven sok palettát vettem eddig. Nézni viszont szeretem őket, a kék a kedvenc színem.

Én is így vagyok ezzel :grinning: mondjuk meleg színű palettákból meg már van elég, de egy taupe jellegűnek örülnék.

wet&wild termékeket tesztelt Niki a youtube-on, nézd meg, ha érdekel: Nikoletta VY.

1 Likes

Hát, úgy látom, mégis kell még vennem a közeljövőben egy palettát. A Nablát sajnos nem tudom kihagyni…

android

3 Likes

Ez kínzás, komolyan…