Nekem az ecsetre fáj a fogam.
Nekem sajnos az ecsetre ès a bronzerre, pedig bőven el vagyok làtva mindkettőből
“Az ecset tökéletes társ a bűnözésben”…
Szemhéjpúder paletta: “A lágy, nátha, arany és rózsaszín árnyalatok”…
Borzasztóak
“Lágy nátha” sírok…
Hangosan vihogok
Hát a leírás abszolút vevőcsalogató
Értem én, hogy Kínában gyártatnak, de nem hiszem el, hogy nincs költségkeret promóciónként és nyelvenként egy-egy oldalnyi szöveg fordításra…
Szerintem azért van akkora név a Catrice itt Európában, hogy a hivatalos honlapjukon ilyet ne engedhessenek meg maguknak.
A rettenetes szövegezésüktől eltekintve ( ), az arcra való paletta nagyon tetszik, kérdés, hogy szükségem van e rá.
A szemhéjpúder paletta is szép, de az insta oldalukon a saját swatch-videójuk alapján is elég gyengécskének tűnik, úgyhogy az nekem felejtős.
A Catrice trópusi kollekciójából a Corvin Müllerben csak a bronzerből és az egyik körömlakkból van, a Blahán még van az arc-és szemfestékpalettából is.
Az ecsetből egyik helyen se volt.
Notino-n van ecset
Panthenol
Tavaly probaltam az egesz termekcsaladot. Az arcra valo nekem nagyon fenylett, de legalabb a szememet nem csipte
A testre valo ragacsos maradt, az after sun meg mintha valami tej lenne, folyton locsoltam mindenfele:sweat_smile:
köszi, nem mintha venni szerettem volna, elvagyok az Avéne-vel. De díjazom, hogy újítanak a drogériákban.
Igen igen, az mindenkeppen egy plusz pont, ha ujitanak. Egyebkent irigylem is a magyar drogeriakat, joval nagyobb a kinalat, mint nalunk (Ausztria).
Háát… finoman szólva láttunk már ilyen színeket.
Így igaz! Nincs benne sok fantázia.