Sem a márka, sem az arca nem áll hozzám közel, de ez paletta nagyon tetszik. A béna csomagolása ellenére is.
THIS NEW EYESHADOW PALETTE… YES!!! - YouTube
Anastasia Beverly Hills Nouveau Palette
Anastasia Beverly Hills Cosmetics & Beauty | Official Website
Már nézegettem. Kellemes, szofisztikált színvilágú palettának tűnik, de nem bizserget annyira, hogy beszerezzem.
Neked hogy tetszik?
Csak nekem újdonság, hogy kapható a márka itthon?
Szerintem egy jól kihasználható paletta, a zöldes árnyalat (is) nagyon bejön, tetszik a smink is, úgyhogy elfogadnám!
Én sem halottam még, de ez jó hír, nagyon magas minőséget képvisel a márka, úgyhogy örömmel fogadjuk! Köszi az infót!
Ezt láttad? Rendeltem, kíváncsi vagyok.
Ha vki rendelne, az LW15SZT kóddal levon 15%-ot.
Ezek elkerülték a figyelmem, eddig. Köszi az infót
Mindenképp rendelek én is, ki kell próbálni őket.
Ez nagyon szép lett, a lila bántja a szemem, de amúgy tetszik, amióta megjelent nehéz nem megrendelni.
Újdonság a Douglasnél
Végre egy értelmes márka!
És akkor tegyük meg tétjeinket, hány körből (=akcióból) marad ki a márka.
Szerintem nem fog kimaradni, mostanában nincs kivétel. Mondjuk shopping night sincs, de azért 25% kedvezmény szokott lenni és nincs értékhatárhoz kötve. A PM-el a Douglas nyert, Marionnaud veszített.
Ebben igazad van!
Azta… Még a vámolás előtt rendeltem tőlük, akkor is csak akciós dolgokat, és kipróbálni a márkát, Aztán azért nem vettem, mert erősen high end az én pénztárcámnak, és csak a nyálam csorgattam rájuk. De ha mostmár itthon is kapható, akció nélkül is elgondolkodtató, de egy jó kedvezménnyel gondolkodás nélkül tenném a kosaramba.
Maga kollekciò nagyon èrdekel, de ezt is google translate-tel fordìtottàk.
A bronzer ecset pl. “Szövegkiemelő ès bronzosìtò kefe” lett.