Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

TRENDMOOD (@trendmood1) által megosztott bejegyzés

Sem a márka, sem az arca nem áll hozzám közel, de ez paletta nagyon tetszik. A béna csomagolása ellenére is. :pleading_face:

Screenshot_20220618-171609_Chrome

THIS NEW EYESHADOW PALETTE… YES!!! - YouTube

Anastasia Beverly Hills Nouveau Palette

Anastasia Beverly Hills Cosmetics & Beauty | Official Website

2 Likes

Már nézegettem. Kellemes, szofisztikált színvilágú palettának tűnik, de nem bizserget annyira, hogy beszerezzem.
Neked hogy tetszik?

1 Likes

Csak nekem újdonság, hogy kapható a márka itthon? :thinking:

Szerintem egy jól kihasználható paletta, a zöldes árnyalat (is) nagyon bejön, tetszik a smink is, úgyhogy elfogadnám!

1 Likes

Én sem halottam még, de ez jó hír, nagyon magas minőséget képvisel a márka, úgyhogy örömmel fogadjuk! Köszi az infót!

Ezt láttad? Rendeltem, kíváncsi vagyok. :hugs:
Ha vki rendelne, az LW15SZT kóddal levon 15%-ot.
IMG_20220619_194440

7 Likes
3 Likes

Ezek elkerülték a figyelmem, eddig. Köszi az infót :hugs:
Mindenképp rendelek én is, ki kell próbálni őket. :blush:

1 Likes

Ez nagyon szép lett, a lila bántja a szemem, de amúgy tetszik, amióta megjelent nehéz nem megrendelni.

Újdonság a Douglasnél

14 Likes

Végre egy értelmes márka!

:clap: :clap: :clap:

És akkor tegyük meg tétjeinket, hány körből (=akcióból) marad ki a márka. :upside_down_face:

1 Likes

Szerintem nem fog kimaradni, mostanában nincs kivétel. Mondjuk shopping night sincs, de azért 25% kedvezmény szokott lenni és nincs értékhatárhoz kötve. A PM-el a Douglas nyert, Marionnaud veszített.

4 Likes

Ebben igazad van!

Azta… Még a vámolás előtt rendeltem tőlük, akkor is csak akciós dolgokat, és kipróbálni a márkát, Aztán azért nem vettem, mert erősen high end az én pénztárcámnak, és csak a nyálam csorgattam rájuk. De ha mostmár itthon is kapható, akció nélkül is elgondolkodtató, de egy jó kedvezménnyel gondolkodás nélkül tenném a kosaramba.

CHANEL LES BEIGES 2022 | New Chanel - YouTube

2 Likes

IMG_20220701_182409

7 Likes

Maga kollekciò nagyon èrdekel, de ezt is google translate-tel fordìtottàk. :rofl:

A bronzer ecset pl. “Szövegkiemelő ès bronzosìtò kefe” lett. :upside_down_face:

https://catrice.eu/hu/limitalt-kiadasok/tropic-exotic.html

10 Likes