Azt hittem rendesen beágyazza, de akkor íme a képernyőkép is:
Végre valami különleges az ABH-tol
Nem új termék, csak újdonság a Rossmann-nál online:
Láttátok már boltban is?
Vagy csak nekem új?
Jé, egész sok minden van tőlük így online.
Üzletben nem láttam még, de nem is tudom hova férne - vagy minek a helyére férne - egy Nyx állvány, vagy akár csak egy polc is…
Láttátok már, hogy a Hélia-D is kijött szérumokkal?
Az az érdekes, hogy eddig amit kipróbáltam tőlük, jók voltak (szőlővizes permet, kézkrém, tokajis krém), de mindig megfeledkezem a márkáról.
Hú, ezek egész jónak tűnnek… de csak engem borít ki ha valamit botox hatásúnak hívnak?
Engem is zavar, pláne, hogy már második éve botoxolok , igaz, hogy csak nagyon halvány ráncaim voltak de soha egy krémmel vagy kezeléssel sem tudtam elérni azt az állapotot ami most van.
Szerintem ezzel simán megvezetik az embereket egy krémnek sosem lesz izombénító hatása és nem hoz olyan eredményt mint 8 szúrás a homlokomba.
Egyébként nem
Anno a TO Argireline széruma is ezzel a jelzővel jelent meg.
Lehet, hogy lenyelve hat pont ugyanúgy
Amúgy “alpesi rózsa őssejt” honnan szedik ezeket? Micsoda marketing duma. A szalicilsav is menőbb lenne úgy hogy Salix alba őssejt kivonat.
Én azért csodálkozom a Helia-D-n, mert Judit a szárnyaik alatt tevékenykedik, ráadásul a kevesebb több" elvet alkalmazva, nem kis sikerrel
Lehet aztán, hogy egyszerűbb a "nesze semmi, fogd meg jól " termékeket piacra dobni.
(Bocsánat, ha valaki szereti, nekem semmi jó tapasztalatom nem volt)
Szerintem a Helia főleg a mainstream-hétköznapi vásárlót célozza, ez is nagy piac (ha van pénzük az embereknek és elhiszik ezt a jól csengő hatóanyag nevet), a GG pedig az ínyencebbeknek való, akik tudatosabban és az átlagnál kicsit több bőrápolási tudással rendelkeznek, vagyis nekünk
Pont ezért is érdemes a marketinszövegen (mainstream😉) túllépni és megnézni, hogy meglepőek az új szérumok: rézpeptid, Argireline, tetrapeptid, Matrixyl 3000, bakuchiol stb. hatóanyagokat használnak.
Pont ezért mondtam hogy jónak tűnnek. De ettől még minimum fals valami külsőleges terméket botox-hatásúnak nevezni szerintem
Persze, hogy fals…a marketingesek addig feszítik a húrt - bármilyen területen - ameddig nem szégyellik, vagy amíg meg nem büntetik őket. Tudjuk, a reklám \ marketing nem információ.
Egész jó, szép INCI, guszta csomagolás, baráti ár.
Köszi az infót, részemről próbagyanús.
Az első 6 terméket néztem meg. Ja, illatmentes.
A botox hatású készítményhez írt szöveg nagyon érdekes. Biomimetikus peptidet tartalmaz, egy kúpcsiga mérge az alap, ami ellazítja az izmokat, sőt, felhalmozódhat a szervezetben és serkenti a kollagéntermelést.
Kicsinyég szkeptikus vagyok.
(Elképzeltem, hogy csápom nő tőle, ami idegbénító mérget köpköd ki magából. Elnézést kérek.)
Egyébként egy próbát megérnek a termékek, az áruk is tűrhető, azaz, ha nem is érnék el a termékek az ingerküszöbömet, legalább nem került sokba a kíváncsiságom.
Jó az nekem, ha a kúpcsiga mérge felhalmozódik a szervezetemben? Vagy ez a mesterségesen előállított peptidre vonatkozik?
Nagyon körmönfontan fogalmaznak.
A mesterséges peptidre vonatkozik.
Nekem nem kell plusz stimulálás, a szervezetem magától termeli, ezért voltam egész héten egy kis méregszütyő.
Valószínűleg nekem is termeli és ettől mélyül a mérgesráncom.
Mennyivel jobb, életszerűbb reklámszöveget össze tudnánk rakni! “Használja biomimetikus szérumunkat, hogy halványuljon a mérgesránca!”
A peptides tényleg jónak tűnik . Itt a tartósítószer sem az elején van, csak a hatóanyagok után.
Van olyan szérum vagy krém, már nem emlekszem melyik, amiben a phenoxyethanol után jönnek a hatóanyagok (ez a tartósítószer max 1%-ban lehet egy termékben).