Eljutottam odáig, hogy már csak a teleportálásra vágynék A-ból B-be, de gyanítom ezt nem most fogják feltalálni már pedig szerintem ez lenne a legkulturáltabb módja az utazásnak, tekintve, hogyha 1,5 méteren belülre kerül valaki idegen, az nekem már tolakodó tömegnek számít Ugyanez, ha a buszon 3 főtől több van Az én orrommal tömegközlekedni, főleg nyáron, megfizethetetlen, minden másra ott a mastercard
Akkor te pont olyan “finnyás” vagy, mint a párom , ő sem ül le soha villamoson, buszon, metrón, pedig imádunk Bp-en villamosozni (évente pár alkalommal) … inkább akár színházi jelenetnek is beillő módon próbál talpon maradni egy-egy durva fékezés esetén
Ha nem lennének rajta emberek, én is szívesen használnám városnézésre a BKV-t
Jó, én nyilván elfogult vagyok, mert végül 2019 szeptemberben mindezek miatt kiköltöztünk az agglomerációba, tőlem nem fogtok sok jót hallani a belvárosi életről…
Én szeretem a BKV-t, mivel a célját (hogy az embert a nap nagyjából bármely szakában eljussa A-ból B-be) ellátja.
18 éves koromig Debrecenben éltem, ott a helyi tömegközlekedés kínszenvedés volt. Kevés járat volt, azok is ritkán jártak, és nem voltak összehangolva. Gimiben szinte minden nap fél órát sétáltam hazafelé, mert hamarabb értem haza, mintha a buszra vártam volna. Éjszakai járat nem volt, szóval 11 és 4 között az ember vagy hazasétált, vagy taxizott, vagy kérlelhette az apját, hogy vigye haza kocsival.
Természetesen én se szeretem mindig a társaságot, és én sem ülök le ha érzem a tipikus hajléktalan-szagot az üléseken. De számomra ezek már extrák, a lényeg, hogy eljussak a célállomásra.
Nézegettem a DM-ben a sajátmárkás testre való fényvédőket, és azt vettem észre, hogy többnél is kikerült az alkohol illetve az “Oktokrilénmentes” és “Nem tartalmaz oktinoxátot és oxibenzont” felirat is felkerült rájuk. Pont ezen anyagok jelenléte miatt kerültem eddig, de így ki fogom próbálni őket.
Viszont meglepő, hogy párhuzamosan kapható a régi (rossz összetételű) és az új verzió is.
régi - új
Illetve a babanaptejnek is jó az INCI-je.
Én is nézegettem ezeket, és szintén tervezek venni egy spray változatot nyárra az új összetételű naptejből, amivel remélhetőleg a gyerekeket is egyszerűbb lesz lekezelni. Örülök, hogy elérhető helyen és áron is vannak már ilyen korszerűbb öszzetevőlistás termékek.
Ezt néztem ki.
Nagyon jól néz ki a Jeffree néni, de sajnos ez a paletta sem nekem készült szokásos probléma: 3-4 szinte egyforma árnyalat, minek?
Ezt a szépséget!
Terracotta Blooming Bee ⋅ The sun-kissed natural healthy glow powder - 96% naturally-derived ingredients ⋅ GUERLAIN
Ezen nekem is megakadt a szemem! Csak arra lennék kíváncsi, hogy vajon az arany részek itt is csak egy vékony réteget jelentenek a púder tetején? Ez olyan hülyeség, tök szép lenne szerintem, ha valóban lenne egy leheletnyi arany a palettában, nagyon jól mutatni nyáron a bőrön.
Az aranyrész csak ráfújt, huss, már el is tűnik, ugyanez volt a karácsonyi kiadásnál is. Egyébként pedig az árnyalat a " best-selling shade n°3", ez is ugyanaz, mint karácsonykor, akkor már jól ráfáztam vele, most már óvatosabb vagyok, nekem ez túl répa. Csak azok vállalják be, akiknek passzol a melegebb, hármas árnyalat.
Új monók vannak Csengénél, nagyon szépek ezek a duo és multikróm szemfestékek
nekem a Szirén, Hókusz Pókusz és a Tündérmese tetszik
Én nem terveztem most vásárolni, de már leadtam egy rendelést. Nem tudtam nemet mondani.
Kívánság, Holdviola, Hókusz Pókusz és Tündérmese fognak érkezni hozzám jövő héten. Én a palettáját is nagyon szeretem, rengeteget használom december óta. A Csillagpor monot azért nem rendeltem meg, mert a Glossyway palettában benne van, de egyik kedvencem az is.
Na jól bűnbe vittelek akkor Nagyon szépeket választottál! Szerintem én is hamarosan rendelek, vizsga utáni ajándéknak tökéletesek lesznek Én is szeretem a palettáját, nagyon gyakran nyúlok érte, csodás a formulája
Bocsi, lehet rosszul fogalmaztam. Nem te vittél bűnbe, már pénteken a megjelenés után kb 30 perccel leadtam a rendelést. De nem volt tervezett vásárlás, csak hirtelen úgy éreztem, hogy nem tudok nemet mondani nekik.
Ja jó, akkor megnyugodtam
Új Pat Mcgrath paletta:
Nem tudom hová tűnt a márka design teamje. Nagyjából a Catrice és Essence limitált palettáival van egy szinten ez. Persze, ne a házat fizesse meg az ember, de ettől egy luxus márka ne forgalmazzon már Barbie sminket…