Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Nem tudom itt a nagy GoT fanok megrendelték-e már az UD GoT kollekciót, de mától elérhető lookfantasticon is, a szállítás pedig természetesen ingyenes :slight_smile: (és jár hozzá ingyen egy 15 ml-es all nighter setting spray :slight_smile: )

1 Likes

A paletta jóval olcsóbb, mint a Douglas oldalán, ahol 66,95 Euro és nem kapható jelenleg (kifogyott?), én gondolkodom rajta. Az eseteket viszont nem látom a lookfantastic (osztrák) oldalán.

Én sem találom az oldalon, úgy látom, hogy csak a kétféle paletta, és a négy rúzs van.

A spray csak 53 Eurotól jár, a paletta majdnem annyi, kicentizték.
Azért megnéztem volna mennyiért adták volna az ecseteket, Douglas 28,95 és már nem kapható a honlapon, ez nagyon drága 1db kisebb ecsetért, főleg ha használat közben letörik a kard egy része, mert “kiáll”.

Én fontban nézem az árakat, és a spray 45 fonttól jár, a paletta is annyi :slight_smile: Lehet, ha nem az osztrák oldalt nézed, hanem az UK site-ot, akkor meg lehet csípni a sprayt :slight_smile:

1 Likes

Bezony, ha átállítottam GBP-re a pénznemet, már hozzá is tette a sprayt. :))

Rendelni Ausztriába csak az osztrák oldalról lehet. Most ahogy nézem a másik paletta is jóval drágább a Douglas oldalán, az még kapható. Szépen leveszi a Douglas a jutalékát. Tegnap este még nem volt kapható ez a kollekció, ma 10-kor már szinte minden kifogyott, gyorsak voltak a rajongók.
Most poénból beraktam a kosárba, hozzáadta a sprayt, pedig az Euro maradt. (Nekem megvan ez a spray, az is kis kiszerelés és fullad alatta a bőröm nyáron, én nem kedvelem.)
14-ig eldöntöm kell-e a paletta nekem.

Ha a GLS is úgy akarja, akkor nekem ma érkezik a paletta (szem) és egy szemceruza, a kék.
Gondolkodtam a highlighter palettában is, de azt már tényleg csak azért vettem volna meg, mert szép, de valószínűleg nem is használtam volna, hogy ne tűnjön el a sárkánytojás minta. :smiley:
A rúzsok nem tetszettek, az ecset meg szintén csak dísz lett volna (a Harry Potteres varázspálcást sem használom, csak nézegetem :smiley: ).
A folyékony izével meg én bevallom, nem tudtam volna mit kezdeni :joy:.

2 Likes

Kár, hogy ceruza nincs, abból lehet, hogy még vettem volna. :thinking:

Ez nagyon jó hír, remélem, hogy nem fog pillanatok alatt elfogyni…
Én a német UD oldalról rendeltem meg Németországba apukámhoz, 23-án feladták, de utólag derült ki (és emiatt nagyon ideges vagyok), hogy nincs követési száma… Nem is értem, hogyan adhatták fel így, még mindig nincs sehol és most már kezdek aggódni, hogy a posta fekete lyuka valahol beszippantotta. Szerintetek meddig érdemes várnom?
Most azt fontolgatom, hogy megrendelem lookfantasticról és ha véletlenül a másik is előkerülne, akkor az egyiket felteszem zsibire.

Hasonló cipőben járok, mint Alexa, csak a Smoke Sessions palettával. 25-en átadták az USPS-nek és meg semmi nincs kiírva a csomagról, már nagyon ideges vagyok.
Közben Beautybayen újra kapható (lehet, hogy azóta megint elfogyott), esküszöm eszembe jutott, hogy megrendelem onnan, és a másikat majd eladom. Sírok.:smiley:

Már majdnem leadtam a rendelést lookfantasticon, de gondoltam azért leszaladok, megnézem a postaládát, hátha… és igen, MEGÉRKEZETT!!! egyben, sértetlenül, el sem hiszem :star_struck:

6 Likes

Szuper. Én 5 perce adtam le a rendelést (születésnapi ajándék lesz magamnak, bika vagyok, ahogy itt sokan), ezt is Németországból küldik, hiába osztrák oldal. Remélem nem lesz gagyi, mert ez lesz jelenleg a legdrágább palettám, a Naked 1 is olcsóbb volt.

Én is megkaptam.

Te jó ég! Gondoltad volna, hogy ilyen hatalmas?
És majd elsírom magam, olyan gyönyörűek a színek, igaz, még belenyúlni nem volt szívem, csak ránézésre. :smiley:
A ceruza is nagyon szuper.
Ha rá tudom magam venni, hogy hozzányúljak, akkor holnap ezzel sminkelek.
Húúú, úgy örülök, hogy megvettem. :blush:

Remélem tudjátok, hogy az ilyen kínzás… Képek???

2 Likes

Sajnos még dolgozom, úgyhogy majd csak este.
Képzelheted, nekem milyen kínzás, hogy éppen csak megnéztem, és már tettem is el, miközben legszívesebben most egy fél óráig csak nézegetném, és utána már esetleg lenne szívem belenyúlni (vagy nem). :smiley:
De olyan szép, hogy kezdek azon morfondírozni, hogy meg kéne rendelni a highlighter palettát is. Csak attól tartok, azt már tényleg csak nézegetném, olyan helyesek a sárkánytojás formával. :thinking::face_with_hand_over_mouth:

1 Likes

Jaaaj, tényleg olyan szépek a színek?
(Tudom, hülye kérdés, igen…)

A lilák valami elképesztően szépnek tűnnek, persze nyilván kérdés, hogy szemen milyenek. Meg úgy az egész Bay of dragons rész. És a többi is, nagyon szép, telt színek. Sokkal szebb, mint amilyenre számítottam. Remélem, hogy ha belenyúlok, nem fogok csalódni. :upside_down_face:

1 Likes

Nyöhöhö… képeken nem tűnt annyira extrának, legalább megnyugodtam, hogy nem kell ez nekem. Meg ismét többségben vannak a fényesek, én meg inkább matt párti vagyok.

1 Likes

Hát bevallom, én is csak azért vettem meg, mert a férjem annyira lelkesedett érte, aztán gondoltam, akkor ne most kezdjem el a spórolást. :smiley: Ha már ő buzdít a vásárlásra, akkor ez olyan ziccer, amit nem szabad kihagyni. Nem mintha különösebben foglalkozna azzal, hogy milyen kenceficét veszek éppen. :slightly_smiling_face:

2 Likes