Amkor a Catrice tavaszi lesz a neked való. Az arcpaletta határozottan kell.
Igeeen Valahol máshol instán már láttam képet erről a palettáról, de azóta nem. Azt hittem már kifutott, de akkor figyelem. Köszi!
És ezt legalább a 18+±osok is nyugodtan kézbe vehetjük, nagyon szépre sikerült kívül-belül.
Kaviar Gauche 2022 | CATRICE COSMETICS
Aki majd látja itthon, ne felejtse el közzétenni a szolgálati közleményt!
Viszont a Catrice Disney szortimentről szomorúan olvastam, hogy nem lesz elérhető Magyarországon. Pedig már holnap indultam volna érte a Müllerbe, de ezt írták instán hozzászólásban.
Az arcpaletta erősen emlékeztet Charlotte Tilburyére.
Notinon fenn vannak Oh az essence van fenn, de hátha valakit érdekel:
Szerencsère a Notino-n fent van a teljes Essence ès Catrice kollekciò is.
De köszi, hogy szòltàl, akkor nem kiràndulok el feleslegesen holnap a Müllerbe Azt hiszem a 2 bronzosítòt be fogom szerezni, akàr milyen gyerekes is a csomagolàsuk, ùgyis csak otthon hasznàlom őket
Engem a rúzsok, szájfények izgatnak🙂
Csajok itt vagyok Müllerben, és igaz nem minden termék, de van a Disney kollekcióból…
Pedig itt sincs felsorolva Magyarország, plusz külön is írták válaszban.
Mi az a leghátul lévő 1690 ft-os valami? Ránagyítva annyi látszik, hogy kesztyű, de el nem tudom képzelni hogy illik a kollekcióba
Pedig az, önbarnítóhoz
Szerk.: Én rúzst szerettem volna venni elsősorban, azok nem voltak, viszont az egyik szájfényt megvásároltam. Ajakdúsító (plumping lip filler) néven fut, gondolhattam volna, hogy bizsergetni fogja az ajkaimat. Hát az nem kifejezés, első pár percben egyenesen csípi, aztán átvált bizsergető, hűsítő érzésre, de az is tart már vagy húsz perce A színe szép
Kedves eladóhölgy azt mondta, hogy más üzletekben lehet, hogy más termék is szerepel a kínálatban.
Nem annyira új, de ha már Disney, akkor ezt a palettát szívesen befogadnám
Trying the new Sigma Cinderella Collection - YouTube
Tudom, nagy kiszerelés, de majd 3000 Ft egy bronzer? És 4700 az Essence paletta? Tyűha. Egyébként múltkor voltam Rossmannban és leesett az állam, mennyit drágult minden. Mi lesz még itt (nem csak drogériás fronton) …
Én is meglepődtem az árakon! Furcsa is volt, hogy a szájfény csak 1260 ft… A Catrice paletta majdnem 6000.-
Ó, erre nekem is csorog a nyálam.
Igen, nagyon durva. A legszembetűnőbb a kaja nekem, tavaly ilyenkor ahol 1200 Ft volt egy menü, most 1600 Ft. Lassan olcsóbb nálunk is fast foodot enni. Rá kéne szoknom a főzésre…
Ja, meg a albérlet árak is. Persze, az eddig is ment felfelé, de most valami egészen durva a változás.
Minden más tekintetben is félő, hogy amit nem veszünk meg ma, holnap 2x ennyi lesz.
Sminket csak hobbiból vásárolok, szükségem nincs semmire, majd legfeljebb leszokom a vásárlásról, ha annyiba kerül… Bőrápolásból viszont lehet jobb lenne betartalékolni.
Számomra a szállítási költségek emelkedése volt megdöbbentő.
Sajnos a bőrápoló termékeket nem érdemes tartalékolni. Én sorra dobom ki a terhesség alatt/után rám romlott darabokat.
Még a végén rákényszerülünk a minimalista életmódra minden területen. Ami amúgy biztos jó dolog, ha az ember magától akarja és nem kényszerből.
Vicces lehet, de én ezt az Aldis macskaalmon vettem észre igazán. Egy éve ilyenkor 1990 Ft-ot fizettünk érte, fél évvel később már 2890 Ft. 1 hónapja felemelték 3190 Ft-ra, szombaton pedig már 3390 Ft-ba került. Egy év alatt 70%-ot drágult az eredeti árhoz képest, ami szerintem megdöbbentő.
Talán nem a legmegfelelőbb topic-ba írom, de a Rossmann kínálatában is elérhető a theBalm. Legalábbis pár termék.