Hoppá Colourpop, a Baby Yoda után, jó húzás
Tegnap megjelent és le is beszéltem magam, miután megnéztem a valódi, nem promo képeket is.
Szép nagyon, de a zölddel és a mélybordóval nem tudnék mit kezdeni. A valódi, nem szerkesztett swatchok se ejtettek ámulatba, nagyon hasonlít a Secret palettához.
A 16 színből csak 6 fényes van, egy fele fele arány jobb lett volna szerintem.
Talán ha lesz majd olyan jó akcióban, mint anno a Dreamy a pinkpandán.
Nekem sem való az általad felsorolt szempontok miatt. Secret azért még kívánságlistás
Ma fedeztem fel ,hogy G&G termékeket forgalmaz a DM.
Valaki találkozott már ezzel a Nabla palettával magyar oldalakon?
Szerintetek ez kapható itthon?
Inkább közérdekű, a Douglasban is van már The Ordinary.
Szeretném már látni legalább az osztrák kínálatot itthon…
Balea újdonságok
Online még nem látom őket, remélem hamarosan feltöltésre kerülnek.
DM Allee
Ha valakinek lesz alkalma kipróbálni azt a bakuchiolos krémet, lécci számoljon be róla! Épp bakuchiol-vadászatban vagyok, és ez a 2% 6 euróért igencsak ígéretes. De nem merek vakon rendelni, mert átszállíttatni az egész EU-n csak úgy éri meg ha egyszerre többet veszek
Ki tud ellenállni, olyan cuki…
Catrice rúzs, Essence ecset
És:)
Disney Classics Marie
A keresés eredménye | notino.hu
NEU! LIMITED EDITION inspiriert von DISNEY 2022 CATRICE TAN WILD TOGETHER im Test - YouTube
Oh ezt nem kellett volna làtnom A bronzosìtòk rögtön megfogtak
Nekem a Marie paletta színei tetszenek, csak sajnos ezek a cuki csomagolások nem jönnek be annyira. Olyan érzésem lenne, mintha kicsiknek való játék sminkem lenne. De soha ne mondd, hogy soha
Hát ebben igazad van, nagyon népszerű most (is) ez a Disney-rajzfilm világ, a tinik kezében OK, felnőtteknek pedig meggondolandó.
Persze ez Jeffree-re is igaz, elő nem venném mások előtt a varázsvesszős szájceruzáját, inkább csak otthon használom!