Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Hoppá Colourpop, a Baby Yoda után, jó húzás :wink:

5 Likes

Tegnap megjelent és le is beszéltem magam, miután megnéztem a valódi, nem promo képeket is.
Szép nagyon, de a zölddel és a mélybordóval nem tudnék mit kezdeni. A valódi, nem szerkesztett swatchok se ejtettek ámulatba, nagyon hasonlít a Secret palettához.
A 16 színből csak 6 fényes van, egy fele fele arány jobb lett volna szerintem.
Talán ha lesz majd olyan jó akcióban, mint anno a Dreamy a pinkpandán.

Nekem sem való az általad felsorolt szempontok miatt. Secret azért még kívánságlistás :slightly_smiling_face:

1 Likes

IMG_20220301_180858

6 Likes

Ma fedeztem fel ,hogy G&G termékeket forgalmaz a DM.

1 Likes

Valaki találkozott már ezzel a Nabla palettával magyar oldalakon?

Szerintetek ez kapható itthon?

IMG_20220316_225011

13 Likes

Pure Volume szempillaspirál 010 | CATRICE COSMETICS

4 Likes

Inkább közérdekű, a Douglasban is van már The Ordinary.

Szeretném már látni legalább az osztrák kínálatot itthon…:grinning:

13 Likes

Balea újdonságok

balea-beauty-expert-buehne-und-teaserbild

kk-balea-experts-2022

16 Likes

Online még nem látom őket, remélem hamarosan feltöltésre kerülnek.

20220408_200216
20220408_195832
20220408_195826
DM Allee

16 Likes

Ha valakinek lesz alkalma kipróbálni azt a bakuchiolos krémet, lécci számoljon be róla! Épp bakuchiol-vadászatban vagyok, és ez a 2% 6 euróért igencsak ígéretes. De nem merek vakon rendelni, mert átszállíttatni az egész EU-n csak úgy éri meg ha egyszerre többet veszek

IMG_20220414_200656

3 Likes

Ki tud ellenállni, olyan cuki… :blush:
Catrice rúzs, Essence ecset
IMG_20220417_081227

15 Likes

És:)

Disney Classics Marie

A keresés eredménye | notino.hu

NEU! LIMITED EDITION inspiriert von DISNEY 2022 CATRICE TAN WILD TOGETHER im Test - YouTube

5 Likes

Oh ezt nem kellett volna làtnom :grinning_face_with_smiling_eyes: A bronzosìtòk rögtön megfogtak

Nekem a Marie paletta színei tetszenek, csak sajnos ezek a cuki csomagolások nem jönnek be annyira. Olyan érzésem lenne, mintha kicsiknek való játék sminkem lenne. De soha ne mondd, hogy soha :smiley:

1 Likes

Hát ebben igazad van, nagyon népszerű most (is) ez a Disney-rajzfilm világ, a tinik kezében OK, felnőtteknek pedig meggondolandó. :rofl:
Persze ez Jeffree-re is igaz, elő nem venném mások előtt a varázsvesszős szájceruzáját, inkább csak otthon használom!

5 Likes