De cukik ezek a kávébab kiemelők
Nagyon jópofa , veszel?
Nem. A palettájuk érdekesebb, de nincsenek hozzá swatchok.
Az igazság meg az, hogy kiköltekeztem.
Jaj, ez annyira aranyos cucc!
Az hogy lehet, hogy PinkPandán kapható, de sehol nincs infó arról, hogy ez új trend kiadásuk lesz? Se instán, se a honlapjukon…
A kávé jó téma szerintem, mondjuk tehettek volna bele barnás-nude rúzsokat is
Én is most néztem szét Instán, de nyoma sincs a kávés vonalnak. Egy-két youtube promó videót találtam csak. Érdekes. Mondjuk nekem tetszik
Ezek a kávés cuccok nagyon tetszenek! Keresem a jó indokot, hogy megmagyarázzam magamnak, hogy miért van nagy szükségem az x plusz egyedik Essence trendkiadásra is…
Igen az ùj Trend kiadàs, amiről augusztus 30- i cikket talàltam. Az őszi , tèli màs kollekciò.
Néztem ezt a kollekciót én is. Engem ez a highlighter egyébként inkább emlékeztet egy tálka pirított sós földimogyoróra mint kávészemekre
Ez vajon mikor érkezik? Neten még semmi info, YouTube-on találtam 2 videót. Huda Naughty “inspirációnak” tűnik. Én szerintem tennék vele egy próbát, a Catrice mostanában odateszi magát minőségben is.
Közben a német DM oldalán felbukkant. Hmmm nem rossz, de nagyon hasonlít a Nude Peonyra.
https://www.facebook.com/NatashaDenonaMakeup/videos/401329201517758/
Jönnek a Baby paletták!
Lisa Eldridge rúzsok péntektől, új színek is lesznek.
Na ki az aki nyomogatta itt a hangot , meghogy induljon már a videó.
A highliter blush nagyon tetszik.
Éppen a Cult Beauty oldalán nézelődtem, mikor 19/99 márka ceruzáinak az egyik árnyalata ‘Rozsa’. Nem igazán ismerek a magyaron kívül olyan nyelvet, ami hasonló módon írná a virág nevét, így kicsit elkezdtem kutakodni. Kiderült, hogy a márkának tényleg van magyar kötődése.
De jó van “Barna” és “Voros” is
Aaah, régóta nem tetszett úgy paletta, mint ez most
Mocsárzöld? KELL!
Van “Meleg” is…