Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

De cukik ezek a kávébab kiemelők :star_struck:

Screenshot_20210924-164519_Samsung Internet

10 Likes

Nagyon jópofa :heart_eyes:, veszel?

1 Likes

Nem. A palettájuk érdekesebb, de nincsenek hozzá swatchok.
Az igazság meg az, hogy kiköltekeztem. :laughing:

Jaj, ez annyira aranyos cucc!:smiling_face_with_three_hearts:

Az hogy lehet, hogy PinkPandán kapható, de sehol nincs infó arról, hogy ez új trend kiadásuk lesz? Se instán, se a honlapjukon…

A kávé jó téma szerintem, mondjuk tehettek volna bele barnás-nude rúzsokat is :slight_smile:

Én is most néztem szét Instán, de nyoma sincs a kávés vonalnak. Egy-két youtube promó videót találtam csak. Érdekes. Mondjuk nekem tetszik :smiling_face_with_three_hearts:

Ezek a kávés cuccok nagyon tetszenek! :star_struck: Keresem a jó indokot, hogy megmagyarázzam magamnak, hogy miért van nagy szükségem az x plusz egyedik Essence trendkiadásra is…:see_no_evil:

2 Likes

Igen az ùj Trend kiadàs, amiről augusztus 30- i cikket talàltam. Az őszi , tèli màs kollekciò.

3 Likes

Néztem ezt a kollekciót én is. Engem ez a highlighter egyébként inkább emlékeztet egy tálka pirított sós földimogyoróra mint kávészemekre :sweat_smile:

4 Likes

Ez vajon mikor érkezik? Neten még semmi info, YouTube-on találtam 2 videót. Huda Naughty “inspirációnak” tűnik. Én szerintem tennék vele egy próbát, a Catrice mostanában odateszi magát minőségben is.
Screenshot_20210928-171319_YouTube

2 Likes

Közben a német DM oldalán felbukkant. Hmmm nem rossz, de nagyon hasonlít a Nude Peonyra. :woman_shrugging:

daring nude

9 Likes

https://www.facebook.com/NatashaDenonaMakeup/videos/401329201517758/

20211010_204438

Jönnek a Baby paletták! :smile:

8 Likes

Lisa Eldridge rúzsok péntektől, új színek is lesznek.
Screenshot_2021-10-11-17-57-00-447_com.instagram.android

2 Likes

Na ki az aki nyomogatta itt a hangot :rofl::rofl:, meghogy induljon már a videó. :smiley:

4 Likes

A highliter blush nagyon tetszik. :slight_smile:

2 Likes

Éppen a Cult Beauty oldalán nézelődtem, mikor 19/99 márka ceruzáinak az egyik árnyalata ‘Rozsa’. Nem igazán ismerek a magyaron kívül olyan nyelvet, ami hasonló módon írná a virág nevét, így kicsit elkezdtem kutakodni. Kiderült, hogy a márkának tényleg van magyar kötődése. :slight_smile:

9 Likes

De jó :grin: van “Barna” és “Voros” is :slightly_smiling_face:

Aaah, régóta nem tetszett úgy paletta, mint ez most :roll_eyes:
Screenshot_20211027-203143_Instagram

10 Likes

Mocsárzöld? KELL!

1 Likes

Van “Meleg” is…

1 Likes