Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Most úgy teszek, mintha ezt a fotót sosem láttam volna… :roll_eyes: Nem vehetem meg, de csodaszép! :heart:

1 Likes

Megérkeztek a 2021-es Météorites-ok :star_struck:
Kívánságlistás-e? Hát, ez jó kérdés, mert a tavalyi, csillámos verzió a mai napig nagy kedvencem, de ettől függetlenül valószínűleg adni fogok egy esélyt az ideinek is. Meglepett, hogy milyen világos és ezüstös a finishe, pedig a képek alapján arra tippeltem, hogy a barna gyönygyök miatt akár highlightos-bronzosítónak is használhatnám… na, majd elválik, lehet, hogy én is leválogatom majd belőle sötétebbeket.
Az idei tavaszi gyöngyök kapcsán olvastam majdnem minden véleménynél, hogy mennyire rá volt mindenki gyógyulva, mennyi a törmelék a dobozban… hát, ebből a videóból is pontosan látszik, hogy a törmelék akár a dobozt kívülről is be tudja rétegelni, nincs lefóliázva a termék és belül is durván el tudja lepni a szivacsot…

7 Likes

Azért ennyi pénzért az ember elvárná, hogy ne így érkezzen.

1 Likes

@umpalumpa
https://www.dm.hu/balea-ajandekcsomag-magic-winter-harom-kezkrem-allatkas-tegelyekben-p4058172831287.html

1 Likes

:kissing_heart: De kedves vagy! Köszönöm! :heart_eyes: :kissing_heart:

1 Likes
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

MAKEUPWORLDNEWS (@makeupworldnews) által megosztott bejegyzés

IMG_20211107_140216

4 Likes

Screenshot_20211107-212855_Instagram

Nagyon tetszik ez a kollekció. Semmi újdonság nincs benne, de imádom a sorozatot, és a nagy paletta színei tetszenek. :see_no_evil:

5 Likes

Én is imádtam!

2 Likes

Eddig semmilyen Nyx paletta vagy mono nem fogott meg, át is szoktam pörgetni. De most ez a nagy paletta kimondottan érdekel. A külcsín (minta) nem, az nekem sok, de izgalmas összeállítás. Az ára viszont visszatart, a Nabla ugyanilyen összegért bombabiztos minőség, de a Nyx rizikós :woman_shrugging:

2 Likes

Rizikós a dolog, de én bevállaltam. Douglas-nál akció volt, két termék esetén 15% kedvezmény volt, így vettem egy rúzst is. Az ár így egészen baráti volt, olcsóbb lett a végösszeg, mint a paletta eredeti ára. És bízom benne, hogy azért tartani fog. Palettám nincs a márkától, csak monok, azokat szeretem. Úgyhogy, egyszer élünk alapon várom a futárt :smiley:

3 Likes

Hú na most én is izgatott lettem :blush: Teszel fel majd róla egy közelit, ha szépen megkérlek? És az első benyomásra is nagyon kíváncsi vagyok :blush:

1 Likes

Persze, mindenképp jövök majd az infókkal/képekkel :blush:

1 Likes

Erre felcsillant a szemem, de aztán a sok szilikonszármazék és az INCI elején megjelenő denaturált alkohol elbizonytalanított. :pensive:
LOreal-True-Match-Nude-Hyaluronic-Tinted-Serum-1440x1440

Ezt a “very light” árnyalatot még nem láttam, de a light rajtam sárga nagyon. Amúgy csak a boltban próbáltam a kezemen és a nyakamon, és nem szárít.

1 Likes

Megszagoltam, jó alkoholszagú…

1 Likes

Brrr, köszi, akkor végleg lehúzom a listámról. Mondjuk nem meglepő, hiszen ez a 3. összetevő :grimacing:
Azt hittem tud fejlődni a L’Oréal, de bebizonyosodott megint, hogy nem. Nagyon gagyi ez a minőség :pensive:

Köszönöm @random, sajnos megszokott, hogy hozzánk jóval kevesebb árnyalat jut mindenből.:thinking:
Azt sejtettem, hogy nem egy használat után szárítana szét, de hosszú távon biztos nem kecsegtet jóval.
Mindig azzal az egy incifinci összetevővel reklámoznak, ami az INCI végén kullog. Na az ilyen alkotóelem az, amire előbb mondom, hogy laboratóriumi szennyeződés, mint összetevő :grinning:

Nem vagyok egy bőrápolási szaktekintély, de a denat alkoholt még az illatanyagnál is jobban kerülöm.

1 Likes

Nem tudom Magyarországra behozzák-e a legvilágosabb árnyalatot, de én Cipruson lakom, ide nem hozták. Bocsi, ezt előbb elfelejtettem megemlíteni :smiley:
Egyébként magában én se viselném ennyi alkohollal, szóval ebben egyetértek veled, de ha mondjuk arra venném hogy egy túl sűrű alapozóval tudjam keverni, én nem látok benne problémát. Így kevesebb lenne az alkohol ami az arcomra kerül, de amúgy nem szárít önmagában sem. A kezem eleve katasztrófa a kézfertőtlenítő miatt, de a swatch nem rontott a helyzeten, csak ennyit akartam közölni.

1 Likes

Jajj bocsánat, tényleg valahol olvastam már, hogy Cipruson élsz, de elfejtettem, ne haragudj :slightly_smiling_face:

Jaja értem amit a swatchra írtál. Azért biztos kellemes érzetűek ezek a kencék🙂. Anyum például sose nézi az összetevőket, ha pihe puha bársonyos egy krém, már veszi is

Há én ezt pihe puha bársonyosnak nem mondanám :smiley: max addig amíg a felvitel tart! Nem igazán fekszik jól, amennyire a swatch alapján meg tudom állapítani. Inkább normál-kombinált bőrre való szerintem, olyanra amin nincsenek száraz, hámló területek… vagy, jobban mondva, annak akinek nincsenek problémái a bőrével.