A felső két sort vinném, az alsót cserélnem;-)
Póker? Eldobod egy részét és húzol új lapot? Ha már amerikai nyugati téma…
Ha lehetne, megtenném, es igazaból, ha nagyon muszaj, egy szin maradhatna de kettőt akkor is cserélnék bézs és pezsgőszínt alulra balról, de én azt tennék ám minden palettába
Na ha ezt tudom hogy már kapható, nem veszek egy extra Revox-ot. Na mindegy, majd legközelebb…
Jéé, volt már ilyenje a Balea-nak, megtaláltam az adatlapját. Tehát valamikor megszűnt és most újraformulázták.
https://kremmania.hu/kremek/balea-med-ultra-sensitive-waschschaum
Nálunk még nem kapható, de azért felvittem az adatlapját és kíváncsiságból összehasonlítottam az Isana-s tesójával (amit közben megvettem) és csak egy összetevőben van különbség.
A Nia az Isanas-ban van, a másikban meg allantoin. A többi ugyanaz.
A Becca néhány terméke átköltözik a Smashboxhoz. Ennek nagyon örülök, mert imádom a mini Champagne Pop highlightert és már gondolkoztam rajta, hogy szerezni kellene belőle egy tartalékot. A korrektort is nagyon szeretem.
Nem néz ki rosszul, de a számomra hordható színekhez hasonló megvan a Blood Sugar palettában.
A highlighterek viszont tetszenek.
Bármi is lapuljon benne, a csomagolása nem tűnik praktikusnak!
Nem is értem miért nem csapott le valamelyik nagy márka sokkal előbb a Beccára!? Nem hiszem, hogy a Covid nagy mértékben befolyásolta a kencék világát, hogy ne érje meg felvásárolni.
Nem véletlenül tapogatózik több márka a bőrápolás felé, a Covid visszavetette a sminktermékek eladását is. És a Beccának sz egyik utolsó terméke, az a láthatatlan alapozóizé szörnyű húzás volt.
Plusz, valljuk be, Dunát lehet rekeszteni highlighterekkel, meg mindenféle sminktermékkel, hetente jönnek ki új kollekciók. Nem fogjuk mindet megvenni. Már a drogériás márkák is szuper cuccokkal állnak elő és nem hiszem, hogy kevesen vannak, akik hamarabb kapnak le a polcról egy ezerpárszáz forintos kis csecsebecsét, minthogy megrendeljenek egy drága devizában elérhető high-end terméket, amit ki se lehet próbálni előzetesen.
És még nem számoltunk a Covid miatti általános drágulással, a vámmal.
Kivételesen egy paletta, ami nekem is kéne!
Jó az időzítés! Ha ebből nem csinálsz egy jó Halloween-sminket, akkor semmiből
A töklámpás jelmezhez?
Nekem is.