Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

A felső két sort vinném, az alsót cserélnem;-)

1 Likes

Póker? :wink: Eldobod egy részét és húzol új lapot? Ha már amerikai nyugati téma…

1 Likes

Ha lehetne, megtenném, es igazaból, ha nagyon muszaj, egy szin maradhatna de kettőt akkor is cserélnék :joy: bézs és pezsgőszínt alulra balról, de én azt tennék ám minden palettába :wink:

1 Likes
6 Likes

Na ha ezt tudom hogy már kapható, nem veszek egy extra Revox-ot. Na mindegy, majd legközelebb… :smiley:

1 Likes

Jéé, volt már ilyenje a Balea-nak, megtaláltam az adatlapját. Tehát valamikor megszűnt és most újraformulázták.

https://kremmania.hu/kremek/balea-med-ultra-sensitive-waschschaum

Nálunk még nem kapható, de azért felvittem az adatlapját és kíváncsiságból összehasonlítottam az Isana-s tesójával (amit közben megvettem) és csak egy összetevőben van különbség. :slight_smile:

Screenshot_20210916-221702

A Nia az Isanas-ban van, a másikban meg allantoin. A többi ugyanaz.

:smiley:

5 Likes

IMG_20210917_070507

2 Likes

A Becca néhány terméke átköltözik a Smashboxhoz. Ennek nagyon örülök, mert imádom a mini Champagne Pop highlightert és már gondolkoztam rajta, hogy szerezni kellene belőle egy tartalékot. A korrektort is nagyon szeretem.

4 Likes

Nem néz ki rosszul, de a számomra hordható színekhez hasonló megvan a Blood Sugar palettában.
A highlighterek viszont tetszenek.

Bármi is lapuljon benne, a csomagolása nem tűnik praktikusnak!

Nem is értem miért nem csapott le valamelyik nagy márka sokkal előbb a Beccára!? :thinking::roll_eyes: Nem hiszem, hogy a Covid nagy mértékben befolyásolta a kencék világát, hogy ne érje meg felvásárolni.

Nem véletlenül tapogatózik több márka a bőrápolás felé, a Covid visszavetette a sminktermékek eladását is. És a Beccának sz egyik utolsó terméke, az a láthatatlan alapozóizé szörnyű húzás volt.
Plusz, valljuk be, Dunát lehet rekeszteni highlighterekkel, meg mindenféle sminktermékkel, hetente jönnek ki új kollekciók. Nem fogjuk mindet megvenni. Már a drogériás márkák is szuper cuccokkal állnak elő és nem hiszem, hogy kevesen vannak, akik hamarabb kapnak le a polcról egy ezerpárszáz forintos kis csecsebecsét, minthogy megrendeljenek egy drága devizában elérhető high-end terméket, amit ki se lehet próbálni előzetesen.
És még nem számoltunk a Covid miatti általános drágulással, a vámmal.

3 Likes

Screenshot_2021-09-18-13-52-01-659_com.instagram.android

1 Likes

Kivételesen egy paletta, ami nekem is kéne!

4 Likes

Jó az időzítés! Ha ebből nem csinálsz egy jó Halloween-sminket, akkor semmiből :laughing:

A töklámpás jelmezhez? :jack_o_lantern::joy::joy:

1 Likes

Nekem is. :slight_smile:

1 Likes

IMG_20210922_073019

10 Likes