Ilyen az egyik, én szem alá vettem.
Van még ferde pirosító, és két szemre való.
https://kremmania.hu/kremek/essence-highlighter-brush
Nyöö, szép!
(Értelmes reakcióm este tízkor, bocsi.
És nagyon kellemesen puhának tűnik.
Okés, nagyon köszönöm, tök jó végre valami izgi
Új Colourpop kollekció:
úristen, az a paletta… a piros nagy kedvenc, plusz épp most ismerkedem a sárgákkal, és ez nagyon csini, olyan “idevelemostazonnal”
Nekem ez most nem jön be, legalábbis a paletta. Annyi ilyet láttunk már szerintem.
A rúzsok tetszenek.
Nekem a Yes Please palettájuk jut róla eszembe.
Az én szívemet se dobogtatta meg. Szép-szép, de annyi hasonló színem van.
Érdekes, hogy mitől látunk szépnek egy-egy palettát. Ld. Good Sport a Colourpoptól, biztos nem ez az első ilyen paletta, de ránéztem és beindult a nyálelválasztásom, hogy milyen szép. A Naked Heattől is eldobom az agyam, pedig nem valami széles a színskálája.
Megértem rajongásod tárgyait Ha legközelebb lesz free shipping, biztos hogy beszerzem a Good Sportot.
Nekem akkor tetszik a paletta, ha különleges színek vannak benne, vagy ha egymással jól harmonizáló árnyalatok. Mostanában nem jön be a sok csillivilli a palettában, sokkal jobban kedvelem a mattokat, nekem ez is egy szempont.
Nekem is az jutott róla eszembe, de az valahogy átgondoltabbnak, jobban összerakottnak tűnik
Jaaj, mindenképpen rendeld meg, annnyirraaa pigmentált és azok a fényes színek… amúgy én is inkább a krémes, puha mattokat szeretem, ill. jobban szeretem azokat a palettákat, amelyekben több a matt és kevesebb a fényes szín, utóbbiakat többnyire nem veszi fel az ecset, nem tudom elsatírozni a mélyítővonalban stb.
Nehéz a havi egy kollabhoz új színeket kitalálni (kicsit gonosz vagyok, igen).
Igen, én is ezért szeretem a mattokat, mert sokkal nagyobb hasznát veszem, mint egy fényes színnek. Persze a fényes nagyon feldobja a sminket, de nem készíthetem az egész szemsminket ezekből a színekből, különben úgy néznék ki, mint egy diszkógömb
Nekem ez a paletta abszolút nem dobogtatja meg a szívemet. Na a rúzsok meg a pinkes pirosító már jobban
A palettában egyedül a matt citromsárga az érdekes, de olyanom is van már. Nekem ez a kollekció a szép szép, de minek egy huszadik mindenből kategória. Szerencsére nem tetszik. Még mindig a szemceruzákhoz várok egy akciót. Azok közül néhányra szeretnék majd lecsapni.
Én sem ezt fogom a következő free shippingen megrendelni
Hálistennek engem azok se fogtak meg, de amúgy szépek.
A ceruzák engem is nagyon vonzanak, meg azok a rikító színű monók.